• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Iza...współczucia! U nas była infekcja krwi i zapalenie ucha - kuracja 10dniowa. zaraz po urodzeniu. Sam fakt że dziecko cierpi przy codziennych badaniach, narzucają nienaturalny rytm dnia dziecku, no i ten wenflon były okropne. A do tego podejście lekarzy - wszystko trzeba z nich siłą wyciągać, dziecko traktują jak własność, a matkę jak kule u nogi, która powinna być wdzięczna i siedzieć cicho, bo łaskawie pozwalają jej zostać przy dziecku.
Ale fakt - po skończonej 10dniowej kuracji robili 2razy badania krwi i moczu, żeby wypuścic nas ze szpitala ze 100% pewnością.

reklama
WITAM!!!
Ale mnie choróbsko wzieło osz cholercia dość że mam zapalenie ucha to jeszcze angina a to przez to że chodzę bez czapki psia kość:wściekła/y::wściekła/y:
Dobrze że Ksawek zdrowy:tak:
WSZYSTKIM CHOROWITKĄ DUŻO ZDRÓWKA!!!!!
Muszę iść coś zrobić a wygońcie mnie bo jutro mam księdza na dodatek...

Iza współczuję :-( biedny Marcel się nacierpiał i Ty przy okazji tez. I za co służba zdrowia chce podwyżki? Konowały. :crazy: My przez olewkę leżałyśmy 7 dni po porodzie bo Jula miała żółtaczkę i położyli ją na takim matracyku który przez 3dni nic nie pomagał, wręcz bilirubina rosła. I powiedziałam że w wigilię chcę wyjść to dopiero jak napsioczyłam to dali ją do inkubatora gdzie się porządnie wygrzała i po niecałej dobie poszłyśmy do domu... :baffled:

Joanna nie wygonimy Cię :-p siedź z nami :-D

dziewczyny wątek zdjęciowy jest chyba w tym zamkniętym dziale prawda? :-( no nic, poczekam... sama też nie chciałabym żeby ktoś nieproszony oglądał moje zdjęcia ;-)

my szczepimy też skojarzoną 3w1. u nas koszt takiej szczepionki 100 zł (ciekawe czy nie zdrożała w tym roku?) ale jutro bezpłatnie ;-)

Kata to jest cały dział zamknięty.:tak: Musisz pobyć z nami dłużej, żebyśmy mogły was dobrze poznać. Także im więcej z nami będziesz tym lepiej. :-):-):-):-);-);-);-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry