• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Kurczę od rana mnie nie było i zanim przeczytałam wszystkie posty to już nikogo nie ma, szkoda, ale myślę że jakoś przeżyję. Napiszę co mam do napisania i idę nynki. Jutro kolęda i to zaczyna już o 13 więc gdzieś do 14 muszę się ze wszystkim wyrobić żeby mnie nie zaskoczył przy myciu podłogi:-D:-D:-D
U nas tapa tapa to patatajka, nazwa inna ale chodzi dokłądnie o to samo, Super brzuszek po tym spada. Polecam z całego serca.
Wy już wszystkie tak daleko ze szczepieniami a my dopiero całą serię zaczęliśmy w październiku, więc w połowie stycznia 3 skojarzeniowa, za 6 tyg przeciwko pneumokokom, za następne 6 druga, a później to już nie wiem. Alex na szczęście i nieszczęście załapał się na szczepionki przeciwko pneumokokom te gratisowe. Państwo refunduje niektóre przypadki zachorowań. Dobrze że je dostanie. Chcieliśmy je i tak wykupić ale jakoś przerażała mnie cena - aż wstyd się przyznać, bo na zdrowiu jeszcze tym bardziej dziecka nie powinno się oszczędzać:zawstydzona/y:
Dobra ja zmykam
DOBRANOC DZIEWECZKI I KOLOROWYCH SNÓW.
PS: Madzia wyobraź sobie że wymyślili reformy;-)

Powiedzcie mi jeszcze tylko jedno - czy Wasze maluszki już same chodzą??

Osz... Dziewczyny....ale forum ozylo! No i w sumie o to chodzi, tylko ze mam teraz spoooooro lektury, na szczescie tylko (albo az) watek glowny:-)
Czesc poczytam dzisiaj, a dokoncze chyba jutro, bo mnie R przeswieci za nadmierne przesiadywanie nocne na necie.

dzień dobry, choć wcale nie taki dobry:no::no::no::no:

samochód mi nawalił znowu:crazy::baffled:

pryzybela- widzę że jeszcze nie zamarzłaś:-)
basia- mój troszkę chodzi sam ale nie za dużo, ale z każdym dniem coraz więcej:tak::tak:
iza- jestem w szoku:szok:
joanna - zdrówka:tak::tak:
viki- ale twój mąż ma cieplutko:tak:
kata- ja też takie coś czytałam:tak::tak:
ciekawe jak tam weroniczka?:sorry2:

a my byliśmy wczoraj u teściów i oczywiście oberwało się nam za to ze dziecko ciągamy po mrozie (choć on mrozu nawet nie poczuł bo do nagrzanego samochodu go wkładaliśmy:confused:),

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry