• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

weroniczka- to chyba już niedługo :tak::tak::tak:a to cię chłopcy nastraszyli:szok::szok: no i żeby koniec dnia był lepszy:tak::tak:
sylwia- zdrówka dla Ciebie:tak:

a mi się już nie chce, do domu tylko:no::no::no: oczy już mnie bolą od liczenia :wściekła/y: oby do 10 później będzie lżej - mam nadzieje:sorry2:
magda- jak ci sie tak nudzi to może mi pomożesz:dry:

reklama
Baśka tez mam problem z kolanami zwłaszcza jak jest zimno i długo siedzę. Byłam u ortopedy - zmian zwyrodnieniowych nie ma, więc albo to przeciazenie albo sprawy reumatyczne. Najwieksze problemy miałam po urodzeniu Wiktora, w ogóle nie umiała kucać a jak juz mis ie udało to nie umiałam wstac - koszmar. Przestałam go tyle nosic i mi przeszło, ale teraz na zime znowu mnie pobolewa, ale nie az tak mocno.
Więc albo odciaż troche kolana i zobacz co będzie,a jak nie pomoze to do lekarza, bo kolana to nie przelewki.

hehe pewnie zaraz będziecie się nabijać, że się rozkładam...korzonki, kolana :sorry2:

Weroniczka...podbono dzieci sie uspakajają zaraz przed porodem i mowisz skurcze :-)
Kal.aga hmmm ...w czym pomóc? :-D
Dota..hmmm mówisz niedorobiony :dry:

Ostatnia edycja:
Magdalenka nie strasz mnie tak, bo zaczynam się bać nie na żarty. Mnie zaczęły boleć jak robiłam z Alexem przysiady przy kolkach, skończyły się kolki to i kolana przestały boleć ale od paru dni tak mnie napierają że czuję je nawet przez sen

heheh....Magda to juz starość.....:tak:Chociaz jak Cię widziałam to dobrze wygladałaś....nawet młodo i dość ładnie.....:tak:;-)

A te kolana...kurcze moze to po ciązy? spokojnie Basia, dbaj o siebie a jak nie bedzie lepiej do lekarza!Bedzie ok!:tak:
Tak swoją drogą....tyle kobiety się mają przez ciążę...poród...a na koniec wychodzą jeszcze jakies dolegliwosci po ciązy....wypadające włosy, bolacy kregosłup.....

Basia może idź do lekarza bo z chorymi kolanami ciężko... :tak:;-) A moja Julka chodzi juz jak stara od dwóch miesięcy a jak Alex?

Weroniczka Małgosia się szykuje do wyjścia :tak::tak::tak:

Iza pewnie że lepiej być pewnym przed szczepieniem :tak:

Pryzybela hej!!! Ile u was mrozu? :-D

Aga
może jak wyjdziesz to nie zauważą :-D:-D:-D

Madzia dziś nie zmarzła w reformach to juz wiemy :-D

magda- liczę wynagrodzenia pracowników fizycznych:baffled:help me:sorry2:
paula- dziś na pewno zauważą, bo jestem sama koleżanka na szkoleniu:-(
dota- magda jest dobrze zakonserwowana;-):-)

ja tez miałam problemy z kolanami po ciąży coś mi chrupało jak klękałam i kucałam ale juz przeszło:-D

Kal.aga widzisz cos za cos - sypiam w chłodziarce, więc skóra się konserwuje (dzieki temu Dota teraz nie moze o mnie zapomnieć)...gorzej z kośćmi :rofl2:
A co do liczenia, to juz się tak tu rozleniwiłam, ze nie chce mi się liczyc, ale jak masz ich zdjęcia to moge na oko powiedzieć kto ile powinien dostac :-D

Alex napiera jak oszołom ale pod warunkiem że trzyma się chociaż jedną ręką a ubaw ma przy tym jakby ruszał na podbój świata :-D:-D
Sam jeszcze nie chodzi, próbował chyba dwa razy się puścić ale wylądował na pupie i na tym się skończyło, ale i tak się cieszę że zrobił takie postępy, bo neurolog mówiła że będzie dobrze jak w wieku 10 mies będzie siedział, a w 12-13 zacznie raczkować, a tu niespodzianka: siedział jak miał 7, raczkować zaczął dokładnie jak skończył 10 mies a tydzień później zaczął wstawać przy meblach, tak że w piątek jak pójdę na wizytę kontrolną do neurologa to chyba zostanie w szoku,.
A może do tego czasu zacznie jeszcze chodzić :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
na razie uciekam bo Alex się właśnie obudził a za chwilę zaczyna ksiądz chodzić z kolędą. A D w pracy:-(
PAPUTKI

basia- no widzisz jaki silny jest Alex, jak już zaczął się puszczać mebli to już niedługo sie rozsmakuje w chodzeniu, mój łukasz zaczął chodzić dwa tygodnie po roku, ale zachorował na wigilię na 5 dni i to go bardzo wstrzymało. A teraz nadrabia.

magda- :-D:-D:-D niestety nie posiadam ich zdjęć, a może na szczęście:-D:-D:-D

reklama
magda- :-D:-D:-D niestety nie posiadam ich zdjęć, a może na szczęście:-D:-D:-D

a co tacy starzy??? no bo wiesz jak młodzi to twarz mało istotna....heheh....oby byli jurni;-)Ale masz prace.....to od Ciebie duzo zalezy,mała pomyłka i mała wypłata:tak::-Di wiecej dla siebie...heh:-D

A Magda, to dlatego kupowałaś ostatnio nowa lodówke? a kupiliscie wkoncu???:confused:

Basia to powodzenia na koledzie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry