• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Basia będziesz ćwiczyła? Ja na wiosnę muszę sobie rowerek wyszykować i będziemy z D śmigać. :-):tak: Jule w fotelik i jazda :tak::-)

Basia ja chyba mam jedne z ZETPOLA ale u nas po domu nic prócz skarpet :dry: Ma teraz taki jakby paputko-skarpety ;-)

reklama
Mąż mi napisał że jutro ma wolne i ruszamy na zakupy - kafelki i wyposażenie do łazienki na górę. Już się cieszę bo uwielbiam takie zakupy. huuuuraaaaaaa. Ale egoistka ze mnie - Wy tu opisujecie swoje zmartwienia i smutki a ja zamiast Was pocieszać to się sama cieszę z tego co u mnie. Ale kicha. OBIECUJĘ WIELKĄ POPRAWĘ

Mam w każdym razie zamiar ćwiczyć, bo strasznie mi tyłek opadł :szok::szok::szok:
Ja właśnie miałam jedne takie niby to skarpetki niby paputki ale lekarka mi powiedziała że dziecko powinno chodzić włąśnie w paputkach takich z poduszeczką na środku żeby ta stopa się dobrze ukształtowała
nie wiem, zobaczę jutro, kupię a czy mały będzie w nich chodził to sie okaże, bo uwielbia na bosaka, jak tylko ubiorę mu skarpetki, odwrócę się to zaraz lądują na podłodze

Haloł Baby:-D:-D:-D

Jutrzenka ja nie wiem jaki mam kubek:baffled: Jakiś bezfirmowy i jeden jest z taką grubą gumową słomką w którym musi ją zacisnąc i wtedy pociągnąc a drugi taki, że tylko ciągnie:-D:-D hehe ale Ci wytłumaczyłam:-D:-D teraz pewnie już wszytsko wiesz:-D:-D tak na serio musisz porostu spróbowac:tak: może najpierw na zwykłej słomce:-)

Kasia no co Ty, ja czarownica:-(:rofl2: Pomyśl, że jeszcze tylko z 4 lata i będzie umiał sam się sobą zając i wtedy się wyśpisz:-D:-D

Weroniczka ja wypraszam sobie:sorry2: To, że nie napisałam to nie znaczy, że o Tobie nie myślałam. Dokładnie dwa dni temu weszłam na Twój profil żeby zobaczyc czy wchodziłaś na BB w ostatnich dniach i było pokazane ze 3 godziny wcześniej byłaś zalogowana:tak: Więc pomyślałam sobie "jakby rodziła to dałaby znac":-p:-p:-p
No i czekamy na Małgosię równie niecierpliwie jak Ty:tak:

Duzo zdrówka dla chorutków:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry