• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kasia wyplułam:-D:-D aż podłogę mi zalało:-D Oczywiście kochana, że się wyśpisz:tak: Zobaczysz jeszcze nadejdzie dzień że będziesz sprawdzała czy Oliś oddycha bo tak długo już śpi:tak:

reklama
viki- no to Pawełek ma spanie, pewnie noc odsypia:tak::tak:
kata- trzymam kciuki, mi sie wydaje że zasiłku oddawać nie będziesz musiała, bo przecież wcześniej na niego pracowałaś:tak:

a mój niunio ładnie się bawi sam:-):-):-):-) ale fajnie i coś sobie mruczy takie "loli loli" :-D:-D:-D:-D

Moje dziecko właśnie odrabia popołudniową drzemkę...szczerze to chyba do niego zaraz dołączę.
Ale Chorowiktków się nazbierało! Wracajcie do zdrowia!
I my dziękujemy za dobre słowa!

achoj, Marcel mi zasnął, ale był niegrzeczny!! rozrzuca mi jedzenie i oczywiście je tylko rączkami, nie daje się karmić łyżeczką. Darosław też kurde leser jeden!! "weź Ty go nakarm bo masz większą cierpliwość". Kurde chyba jakaś matka polka jestem za dużo mam na głowie i ostatnio dostałam brzuszka!!!!!!!!!!!!!!!:szok::realmad: kurde jestem za leniwa żeby ćwiczyć a poza tym nie mam czasu ani siły. A jeść lubię zresztą ogólnie nie mam nic do siebie tylko skąd ten brzuch... może po cesarce mi źle flaczki ułożyli:crazy::crazy:
Dobra laski chyba się kimnę o ile zdąże
Weroniczka ja pytałam!!! Nic się nie martw już niedługo ...ja jeszcze czekam na dzidzię u brata, ale to jego żona jest w ciąży :-D:-D
Kata będę trzymać
Sylwia Paula Basia dziękuję za link radia chociaż nie prosiłam ale co!! skorzystam a jakże:-D
chorobździlki zdrówka zdrówka zdrówka

hejka:tak:;-):-):-):-)

Ale gaduły się zrobiłyscie:tak:i bardzo dobrze!!!:-):-):-)

Zagladam na chwilkę ale juz uciekam......troche szalejemy na wyprzedazach i stąd brak czasu na BB....:-D
ZDRÓWKA I JESZCZE RAZ ZDRÓWKA dla naszych chorowitków!
trzymajcie się:tak::-):-)

zajrze jutro:-)papatiiiiii:-):-):-):-):-)

Dziewczyny, ale skrobiecie posta za postem
A mnie to nikt nie pożałuje, że taka zarobiona jestem i nie mam na nic czasu, i w ogóle taka biedna jestem, nieszczęśliwa :-(:-(:-(:-(;-);-);-)
Filip ma biegunę jak pisałam, ale nie robi tych kup strasznie dużo. Kupiłam smectę. Zobaczymy. Myślę, że to może przez wychodzące zęby, bo na górze jedna jedynka już się przebiła.
Troche gile też mu wyskoczyły. Niech wytrzyma bidulek jeszcze do piątku, a później posiedzi ze mną 2 tyg. bo mam ferieeeeeeeee. JUPI!!!
Druga radosna nowina. Pralka zaczęła prać!!!JUPI!!!

Kasia - Oliś na pewno dziś też da ci pospać.
Kata - życzę Ci, żebyś nie dostała tej pracy:-D:-D:-D:-D

Nie wiem co tam jeszcze, bo wyjec wyje...

z całym przekonaniem stwierdzam że moje dziecko nie nauczy się pić ani z niekapka ani przez słomkę -rozłożył kubeczek na części pierwsze . Napewno nie w najbliższym czasie:no::no::no::no::no::no:

reklama
VIKI ty szczesciaroo !! jak ja bym chcialam taki masaz :-):-)
zaluje bardzo wszystkich chorowitkow :-(:-(:-( na czele z moim zieciuniem :-)
dzis Gaja miala szczepienie :-(
ehh moze napisze jeszcze pozniej bo Gajutek marudzi
aaa mam tyle do napisania !!
za namowa paru mi bliskich mamus postanowilam wczoraj ugotowac gajutersowi sama obiadki...nie bardzo jestem dumna z rezultatow niestety :crazy:
no nic moze napisze pozniej...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry