dotaZ
Fanka BB :)
No Siostra ty nie wiesz jak syrop zrobic????
Paula dobrze pisze.....cebula na nią cukier, mozna tez warstwowo...najlepiej zostawic na noc i rano syrop gotowy....ponoc czesto nie mozna pic takiego syropu, jest cięzkki na watrobe....
Ja tam zadnych skojarzen nie mam
.....ale zabków gratuluejmy i konkursu tez
:-)
Wiktorkowi tez gratulujemy
fajna sprawa,pierwsze kroki:-)
Ktoś jeszcze domaga się gratulacji??? nie pamietam....
Moje szczescie własnie zasnęło...zaraz Krzysiu wróci z pracy, zrobi obiadek i jedziemy...tak chwilowo się nudze;-)
Paula dobrze pisze.....cebula na nią cukier, mozna tez warstwowo...najlepiej zostawic na noc i rano syrop gotowy....ponoc czesto nie mozna pic takiego syropu, jest cięzkki na watrobe....Ja tam zadnych skojarzen nie mam
.....ale zabków gratuluejmy i konkursu tez
:-)Wiktorkowi tez gratulujemy
fajna sprawa,pierwsze kroki:-)Ktoś jeszcze domaga się gratulacji??? nie pamietam....

Moje szczescie własnie zasnęło...zaraz Krzysiu wróci z pracy, zrobi obiadek i jedziemy...tak chwilowo się nudze;-)

boli mnie jak chodzę. wczoraj kupiłam sobie brodacid i smaruję. leczenie będzie długie niestety :-( już kiedyś miałam - na nogę stanąć nie mogłam
- też na cukrze. równie dobry i skuteczny ;-)
ale muszę wytrzymać do wiosny bo się roztyję i na rower nie wsiądę ;-) a mamy w planach dużo wycieczek rowerowych bo ścieżek ci u nas dostatek - tylko siedzisko młodej trza będzie kupić i rower dla mnie
a tyłek rośnie