Paula21
Grudzień '07
Dzień doberek Koleżaneczki!!! :-):-):-)
Grzechotka
to konkretny szpital u was? Zdrowiejcie szybko bidulki. I może nie chodź do pracy bo to może tylko pogorszyć Twój stan... :-( szczerze współczuję :-(
U nas chyba D coś rozbiera, bo jęczy że zatoki go bolą...
mam nadzieję że mi małej nie zarazi 

A dziś jakieś ciśnienie kiepskie, bo mi dynię rozsadza....
kawa wypita kanapeczki z dżemem wciągnięte a mała ogląda RYB 
Stefanka jak chcesz to Ci w skrócie powiem co w serialach...
BARWY SZCZĘŚCIA- Sam (ten czarny) miał się chajtać z Kasią i zostawił ją dla byłej żony
która się nagle pojawiła nie wiadomo skąd, ta dziewczyna co ją mąż bił uciekła od niego
, Zenek nie dostał rozwodu z Jolą bo ta tylko kasa i kasa
, warsztat chce mu zabrać mimo że połowę domu jej dał...
Co tam jeszcze? Chyba to najciekawsze, a i jeszcze ten co go Buczkowski gra to dostał w spadku cały majątek tego gościa samotnego co zmarł
:-)
W M JAK MIŁOŚĆ Kinga lerzy już w szpitalu a do porodu ma półtora miesiąca, bo dostała jakiś skurczy, o Marcie już napisane wcześniej
:-) Kuba wrócił do żony ale śpi na kanapie (w sumie nie dziwię mu się) a ten cały Iruś będzie ponoć walczył o syna, po co się wtrąca patafian? 
brr... A tak poza tym to masło, maślane...
NA WSPÓLNEJ Iza Brzozowska ma mdłości, wzięli po kryjomu ślub.
Weronika po śpiączce czuje się nie za dobrze i ta przybrana siostra chciała jej pomóc dając jakieś antydepresanty, co mogło jej ostro zaszkodzić i Adam się wkurzył i ją wykopał z chaty, ale wróciła jak bumerang
Zięba chodzi na ryby, Maria swata Różę z Hofferem, Marta dostała robotę w TVN i Filip nie zadowolony,
a ta młoda Olka co się spotykała z tym od tenisa ma akcję że wżucił jej ostre foty (przerobione) na stronkę i cała szkoła się z niej śmieje.

Dzięki że mnie wykluczyłyście z Brzyduli

Julka też tańcuje jak jest początek i koniec...
Aga bierz przykład z Viki
ona tak dzielnie czeka. A tak na poważnie to nie wiem jak by to było jak by mój stary tak jeździł... Ciężko musi być tak samej...
Monia też cały tydz sama... 
Stefcia skąd ta pewność że u Sylwii chłopaczek? Może skoro urodę zabiera to córa? ;-):-)
U mojej siostry jeszcze nie wiadomo ale mam przeczucie że chłopczyk
no i brzunio taki już fajny...
super... :-) ma termin na 15 lipca ;-)
Iza ja też ostatnio wciągam jak smok. Ponad pół bochenka chleba mi idzie dziennie. A jak kupię taki chrupiący to i5 i6 kanapek na raz
pychotka. Przyda mi się...
A ciekawe jak u Weroniczki? Chyba powinna już wyjść nie? :-)
Dla wszystkich chorowitków mnóstwo zdrówka!!! :-):-):-)

Grzechotka
to konkretny szpital u was? Zdrowiejcie szybko bidulki. I może nie chodź do pracy bo to może tylko pogorszyć Twój stan... :-( szczerze współczuję :-(U nas chyba D coś rozbiera, bo jęczy że zatoki go bolą...
mam nadzieję że mi małej nie zarazi 

A dziś jakieś ciśnienie kiepskie, bo mi dynię rozsadza....

kawa wypita kanapeczki z dżemem wciągnięte a mała ogląda RYB 
Stefanka jak chcesz to Ci w skrócie powiem co w serialach...
BARWY SZCZĘŚCIA- Sam (ten czarny) miał się chajtać z Kasią i zostawił ją dla byłej żony
która się nagle pojawiła nie wiadomo skąd, ta dziewczyna co ją mąż bił uciekła od niego
, Zenek nie dostał rozwodu z Jolą bo ta tylko kasa i kasa
, warsztat chce mu zabrać mimo że połowę domu jej dał...
Co tam jeszcze? Chyba to najciekawsze, a i jeszcze ten co go Buczkowski gra to dostał w spadku cały majątek tego gościa samotnego co zmarł
:-)W M JAK MIŁOŚĆ Kinga lerzy już w szpitalu a do porodu ma półtora miesiąca, bo dostała jakiś skurczy, o Marcie już napisane wcześniej
:-) Kuba wrócił do żony ale śpi na kanapie (w sumie nie dziwię mu się) a ten cały Iruś będzie ponoć walczył o syna, po co się wtrąca patafian? 
brr... A tak poza tym to masło, maślane...NA WSPÓLNEJ Iza Brzozowska ma mdłości, wzięli po kryjomu ślub.
Weronika po śpiączce czuje się nie za dobrze i ta przybrana siostra chciała jej pomóc dając jakieś antydepresanty, co mogło jej ostro zaszkodzić i Adam się wkurzył i ją wykopał z chaty, ale wróciła jak bumerang
Zięba chodzi na ryby, Maria swata Różę z Hofferem, Marta dostała robotę w TVN i Filip nie zadowolony,
a ta młoda Olka co się spotykała z tym od tenisa ma akcję że wżucił jej ostre foty (przerobione) na stronkę i cała szkoła się z niej śmieje.

Dzięki że mnie wykluczyłyście z Brzyduli

Julka też tańcuje jak jest początek i koniec...Aga bierz przykład z Viki
ona tak dzielnie czeka. A tak na poważnie to nie wiem jak by to było jak by mój stary tak jeździł... Ciężko musi być tak samej...
Monia też cały tydz sama... 
Stefcia skąd ta pewność że u Sylwii chłopaczek? Może skoro urodę zabiera to córa? ;-):-)
U mojej siostry jeszcze nie wiadomo ale mam przeczucie że chłopczyk
no i brzunio taki już fajny...
super... :-) ma termin na 15 lipca ;-)Iza ja też ostatnio wciągam jak smok. Ponad pół bochenka chleba mi idzie dziennie. A jak kupię taki chrupiący to i5 i6 kanapek na raz
pychotka. Przyda mi się... A ciekawe jak u Weroniczki? Chyba powinna już wyjść nie? :-)
Dla wszystkich chorowitków mnóstwo zdrówka!!! :-):-):-)

.