reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Sylwia ja już wcześniej zauważyłam, po postach, że te nasze Marcele to są niezłe ananasy i są naprawdę podobni... a Twój jest Marcel czy Marceli. Mój Marcel, ale mamy pewne kłopoty bo wszyscy piszą Marceli. A w ośrodku zdrowia babka się upierała, że nie ma takiego imienia jak Marcel!!! a czy Twój też miał imieninki?? sto buziaków od cioci Izy i kumpla Marcela
Stefanka lookniesz chwilę w tle i będziesz wiedziała o co chodzi. Brzydula jest brzydka, ale tylko na pozór. Ubiera się jak stara baba i ma obciachową grzywę. Generalnie takie zagubione brzydkie kaczątko (przypomina mi mnie w liceum:-D:-D). Kocha się w swoim szefie, który jest zaręczony z babką-udziałowcem wspólnej firmy-Paulą (ale nie tą naszą). Z Brzydulą pracuje przyjaciółka tej Pauli, sztuczna plastikowa laleczka, która próbuje upolować bogatego kolesia i zahaczyć się u niego w mieszkaniu. no to tyle w skrócie. Lekki, śmieszny serial.. czasem głupkowaty ale cóż..

Ostatnia edycja:
reklama
hej z wieczora!

doczłapałam się jakoś do komp. Jacuś Kubcia uśpił no to mam babski wieczór:-D:tak:
IZA-to miałaś wesoło:-D:cool: kiedyś Kuba zrobił mi podobnie tylko na dywanie teściowej hihihihihihi:tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D!!!!!
AGA- ta maść bez recepty.:tak: dziś smarowaliśmy pierwszy raz -zobaczymy?czekamy na efekty:tak: a co to ta ELSONE? -to jakaś na sterydach? czy natłuszczająca?

Hej
Grzechotka taki nieboraczek z Kubusia! Oby w końcu mu przeszło i Ty się kuruj dziewczyno!
Anetka Zdrówka dla Dzieciarni, dobrze że juz się lepiej mają
Gratki dla Madzi!

haha a u nas dzisiaj też były cztery kroczki :-)
Najpierw dwa...Wiktorkowy szok...utrzymanie równowagi z zapartym tchem i znowy dawa kroczki wprost w mamusine ramiona :-) taki to nasz sukces!

Baśka powiadasz 15 minut - to takie konieczne minimum żeby spalić tłuszczyk, więc dobrze zaczynasz ;-);-);-)
Asiacur..jak Filipek? Bidulek!
teściowa jeszcze żywa? :cool2:

JA daję profilaktycznie dziecku vit C przed snem, jak więcej kicha i to wszystko.
A vit. D już dawno odstawiona, grubo miesiąc temu.

Elcia ja już mówiłam że tY zdolna Bestia jesteś !
Kal.aga wytrzymasz! :cool2: a jakie przywitanie będzie !
Stefcia olej seriale! Może jakieś inne hobby...szydełkowanie ?!

A ja jutro mam wolne! hahaha i K. będzie w domu ach już się cieszę!

kasiamaj ojeju jak ja się cieszę, że nie mam dywanów!!!!!! ja też musze coś zacząć ćwiczyć bo dorabiam się brzuszka..:eek:
kalaga nie wiem czy to Cię pocieszy ale ja dziś też nie mam męża do jutra ok 10-11 kochana ale jacy stęsknieni będziecie..będzie się działo.. oj będzie:-D:-D

Stefanka ja też nie wiem kto prześladuje Twoją niunię z m jak miłosc:-p:-p Na wspólnej to generalnie też nie wiem o co chodzi a ja nie wiadomo o co chodzi to wiadomo że chodzi o pieniądze:-D:-D O brzyduli Ci nie piszę bo Iza zrobiła to wyśmienicie:-D

Iza dobrze, że zaznaczyłaś że to nie o naszą Paulę chodzi bo już chciałam o autograf prosic:-D:-D
Marcel to jest Marcel:tak: Na początku drażniło mnie jak ktoś mówił Marceli ale już mi przeszło, może dlatego że mało kto na niego tak mówi a w urzędach nie mam problemu bo i tak zawsze muszę im pisownię przeliterowac:tak::-D
Imienin nie obchodzimy więc nawet nie wiem kiedy mają:zawstydzona/y:

Magdalenka wolne tak w środku tygodnia:szok::szok: nie za dobrze masz?:confused::-p;-)

Sylwia.. niesamowite!! Marcel jak Marcel a wszędzie Marceli, nawet w kalendarzu.. a imieninki były 16 i są raz w roku.My też nie obchodzimy bo ja mam tego dnia co urodziny:-D a mój D. dzień po dniu :-D
a w innych serialach to też nie bardzo łapię, ostatnio oglądałam dr Hause, ale już nie pamiętam o czym było :-D:-D:eek:

elcia kiecka fajna:tak:
stefanka a ty taki serialowiec jesteś? hehe

ja pawłowi daje 1 krople wit D i 5 cebionu multi:tak:
co jeszcze...hmm u nas tez na tapecie teletubisie i lista przebojów YRB na VH1

magda gratki dla wiktora!!!!!!!!!!! oj niedługo nie nadażysz za nim...uwierz:tak:
no i gratki dla małej madzi :tak:

u nas choroby ciag dalszy...
dzis był u nas lekarz do chłopców bo Damian przez weekend mi sie rozchorował..wprawdzie domowe sposoby sprawiły ze czuje sie lepiej ale wolałam by lekarz go zbadał. tak wiec wszyscy jestesmy chorzy bo ja tez walcze z grypą..na szczescie paweł juz zdrowieje ale jeszcze do piatku musi byc na antybiotyku.
nie mniej jednak humor mu dopisuje...juz nie nadążam za nim...
dzis wciaz chodził/biegał za damianem a jak damian zamykał drzwi do siebie do pokoju to była chisteria i walenie piesciami w drzwi hehe

Dziewczynki nie wiem czy mój bombelek nie załapał niczego od moich siostrzeńców ... Znacie jakieś domowe sposoby, które mogę zapodać Marcelixowi?? Dałam mu przed snem soczek malinowy, syropek prawoślazowy i co jeszcze?? Mogę mu dać łyżeczkę syropu z cebuli??

iza wlasnie dzis był u mnie pediatra i pytałam czy pablowi moge dac syrop z cebuli bo damianowi zawsze pomaga na kaszel i lekarz powiedzial zeby spróbować 2 razy dziennie po pół łyzeczki i obserwowac kupy bo po cebuli może byc luźniejsza a nawet biegunka wtedy przestac dawac.

to chyba tyle..
wszystkim chorym zycze zdrowia:tak:
aga łacze sie z tobą w tesknocie....ja tez jeszcze albo 2 i pol albo 1 tydzien i pół....echbtyle ze moj przyjedzie zaledwie na kilka dni i pozniej wyjazd na kolejne 5 tygodni:-(

reklama
Viki zdrowiejcie!
A widzisz Sylwia...ja to to się potrafię rozpieszczać :cool2::-D
Stefcia skoro Ty taka zdolna to w nagrode Ci powiem, ze niunię prześladują przestępcy, w których sprawie Marta będzie sądzić...no i oni chcą żeby sie wycofała, grożą jej śmiercią i straszyli że rodzinie coś zrobią, dlatego wywiozła dzieci do jakiegoś osrodka policyjnego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry