• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Sisotra ja nie daje vibovitu tylko ten Vibomil co kupilam w kroplach to jest jakby Vibowit tylko w kroplach dla maluchow, mam 5 kropli dawac jak sie vit D skonczy.

Anetka brawo dla Madzi

Grzechotka normalnie nie pracowalam a Ci znalazlam. Ja mam dokladnie takie wydanie, DWUPLYTOWE teletubisie 240 min zabawy plus Dobranocny Ogrod 90 min. Zaplacilam na to w Carrefourze niecale 40. Jak masz gdzies niedaleko to podjec i zobacz. A jak nie to prosze na allegro
DOBRANOCNY OGRÓD: A KTO TO / TELETUBISIE: TELETUB (530119615) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Grzechotka D ściągnął i nagrał na płytki :-);-) mamy chyba z 6 płyt nagranych :tak: A dobranocny ogród mamy na płytce z gazety i też jest świetny ale to tylko takie 10 minut tej bajki, pokazowo :tak:;-) Dużo zdrowia dla Ciebie i Kubulka ;-)

Dla Jutrzenki Kubusia również szybkiego zdrowienia ;-)

Znów Julka uczulona jest na syrop prawoślazowy bo takiej mi biegunki po nim dostaje że szok :szok::-(
na razie nic nas nie bierze bo małej codziennie daję IMMUNARON na naturalnych składnikach- jest rewelka tylko daję go do wody przez butlę razem z 15 kropelkami wit C bo jak gdzieś kapnie to nie do sprania :shocked2::tak:a tak to wciąga co do kropelki.
Witaminy D nie podaję i od początku nieregularnie to robiłam :zawstydzona/y: wstyd, ale niektóre dzieciaczki nie dostają i nic się nie dzieje. :sorry2:;-)

Dzieki Siostra:tak::-)cmok!

Paula a ten syrop IMMUNARON to wzmacniający? wiesz ,piszesz o tym prawoslazowym.....ze Jula ma biegunke....ja daję małemu od soboty bo troszke nam kaszle w nocy i dzis zauwazyłam na policzkach takie czerwone dziwne zmiany,moze to ten syrop?:confused:

Madzia brawo:tak:

hej Elcia:-):-)

DZIEN DOBRY
chorowitki kochane wracajcie do zdrowia
my nie spimy od8,30:) mała zjadła kaszke i teraz lezakuje a ja pije kawke
a własnie propos lezakowania mała od jakiegos tyg po pobudzce i ubraniu wk,ładana do łózeczka (ja wówczas robie jej kaszke) lezakuje ze smoczkiem lub bez i se nuci aaaaaaaa i po kaszce tez lezy ????? dziwne to dla mnie bo wczesniej tak nie lezała a wasze tez tak maja???
a oto moja produkcja pózniej 2 wkleje

Załączniki

• oli 010.jpg
    oli 010.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 72
  • oli 009.jpg
    oli 009.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 46
cześć dziewczyny! :happy2:
my dalej walczymy z krostkami.-Kubus ma skórę jak tareczka:wściekła/y:
na 11-tą idziemy do przychodni.ciekawe co nam powiedzą?
dziś też łapałam rano siuśki Kubcia do badania-ma skierowanie na bad.og. i posiew.
u nas też bialutko i jeszcze pada-trzeba znów jakiegoś bałdanka ulepić:-D:-D:-D

Iza-Gratulację z okazji przybycia na świat nowego dzidziusia w Waszej rodzinie.
To co piszesz o swojej cioci-przykre że na starość ludzie muszą przechodzić taki żywot.ja też miałam taką ciocię a właściwie drugą babcię-bo to siostra mojej babci była (zmarła na raka-męczyła się strasznie)-też tak jak Ty mam podobne wspomnienia może nie odnośnie makaronu:-) ale też kulinarne.no nic miejmy nadzieję że tam po drugiej stronie jest piękniej:tak:
Grzechotko-ale się załatwiłaś-zdrowiej zdrowiej szybciutko.mam nadzieję że wykryjemy przyczynę tej wysypki.

Jutrzenko-my nadal dajemy CEBIONMULTI I VIGANTOL (vit.d.) aplikuję prosto do buzki.cebion-jest pomarańczowy więc mu smakuje a vit.d jedną kropelkę na język.

Dzień Dobry:-):-)

Potwierdzam DOBRANOCNY OGRÓD jest super:tak: Wogóle kanał "ceebbc" czy jak to się tam pisze ma bardzo fajne bajki dla naszych brzdąców:tak: Nie to co cartoon Network:szok: To jest masakra jakaś:wściekła/y::wściekła/y:
Bardzo fajny jest program "boogie beebies" (pisowni znów nie jestem pewna) gdzie uczą dzieci tańczyc:-)

Gratki dla Madzi za pierwsze kroczki i dużo zdrówka dla naszych chorutków

Ja spadam do rodziców:-)

Tak Dotka jest wzmacniający :tak::-)
Aloes, Aronia, Malina, Żurawina i Dzika Róża Działanie każdego ze składników jest opisane. Pyszny ale farbuje ciuchy jak nie wiem co :szok::sorry2::-D

No z tym prawoślazowym to może i tak być... niestety :-/

Ostatnia edycja:
hmmm może jakas przecena na płytki w carfurze bo teraz do 70 % przecena no i pampersy 50 sztuk sa po 29,99

sylwia no ja nie mam takich programów na kablówce a kuba ogląda tylko mini mini i jim jam
mamy tez troche bajek na płytkach z gazet niestety nie obejrzymy bo nasze dvd odtwarza szrot jeden tylko dvd a te w gazetach to vcd

Elcia Sukienusia ŚLICZNA!!! :-):-):-):tak::tak::tak:
Moja też jak ja włożę do łóżeczka to leży, mruczy, gada... :-D:tak:

Grzechotka my też mamy tylko MiniMini i JimJam :tak: bo na UPC nie ma CeeBBC:no: a szkoda bo to właśnie dla maluszków też jest :-(
Całe szczęści mój odtwarzacz odtwarza te z gazet ale Julka i tak w kółko teletubisie.
Boi się bajki- Klaun Kiri :-D płacze jak to leci ale lubi też Dinozaura Dorotkę :tak:
No i oczywiście lista przebojów RYB na VH1- nie ma dziecka :-D

reklama
dzień dobry:-):-)
elcia- sukieneczki pierwsza klasa- naprawdę zdolniacha z ciebie:tak::tak:
anetka- gratki dla Madzi za pierwsze kroczki - teraz to juz pójdzie z górki:tak::tak:
kasiamaj- no to super że sie udało:happy2: no i pisz co ci powiedzieli w przychodni
zdrówka dla chorujących:tak::tak:
a mój Łukasz najbardziej lubi Kubusiowe opowieści - w niedzielę na jedynce dobranocka, bo my niestety nie mamy kanałów z bajkami bo wzięliśmy pakiet mini w cyfrowym polsacie, ale chyba rozszerzymy jak nam sie umowa skończy:tak::tak:. Lubi też "domisie" i myszkę miki i kaczora donalda.Jak zobaczy Kaczora Donalda to krzyczy "kaka":-):-). Ostatnio tez toleruje też polskie seriale jak ja oglądam choć najbardziej woli przerwy na reklamy:-D:-D:-D:-D.

my mamy dawać nadal witaminę D -2 krople i witaminę C.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry