Witam
Iza moj wczoraj wstal z mega katarem, takim ze jak kichnie to uciekaj bo mozesz zostac zalana

, ale dzis noc przespal goraczki nie mial jak narazie, pokasluje troche ale wydaje mi sie narazie ze to od kataru bo mu do gardla splywa.
Ja daje od wczoraj 3xdzienie syrop prawoslzowy i Calcium tez syrop. I 5-8 kropli Wit C dalam przed snem i rano i dalej bede dawac. Wczesniej normalnie mu dawal witamine C 2xdziennie po 5 kropli przez jesien i zime ale mi sie skonczyla. Dopiero wczoraj kupilam i znow bede dawac codziennie.
A jak u Was kobiety z wit D. Ja dalej daje (daje 2 krople do butli mleka bo Kuba nie wszystko wypija wiec ta jedna napewno wezmie). Lekarz mi kazala do konca butelki dawac a potem do maja Vibomil. Wczoraj juz go kupimal to taki Vibowit czy cos w krpolach taka multiwitamina. A Wy jak??
Wiem ze za granica wcale nie dajecie a moje krajanki daja jeszcze:-)
Grzechotka zdrowka zycze. Ja kupilam Kubie przed swietami taki dwuplytowe wydanie Teletubisiow (w sumie 4 godziny ogladania podobno, jedna to the best of i jakies urodziny czy cos, i tam mam kilkanascie odcinkow). Do tego pyla jeszcze dolaczona plyta z 3 odcinkami
Dobranocnego Ogrodu (cos na zasadzie teletusiosiow, tez taka edukacyjna). Kuba po prostu to UWIELBIA, najlepsza bajka pod sloncem. Polecam naprawde, on ja oglada tez w TV bo mam cyfrowy polsat i ja jednym kanale to leci 4 razy dzienie
I jeszcze zzdrowka zycze wszystkim malym chorowitkom i tym duzym tez