reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Viki dzięki wielkie!! Mój D. już wczoraj przed snem zrobił ten syrop i mówił, żebym mu dała, ale się bałam bo w sumie nic takiego mu nie jest kichnie sobie parę razy na dzień i to samo z kaszelkiem.. w sumie jak raz zakaszle to potem się cieszy i wymusza:confused: ale to się zdarza kilka razy na dzień. Nie gorączkuje. Takie zawieszenie niby coś mu jest ale nie jest :confused::confused: a Wam życzę zdrówka, kurcze ta grypa straszne paskudztwo wszędzie jej pełno do tego jeszcze ma być ocieplenie, więc ma dobre warunki:-(
Kasiamaj coś nie bardzo chce mi się wierzyć, że poszłaś spać do mężusia :-D:-D udanej nocki:-D;-)
Magdalenka, Stefanka kto to niunia? jutro chyba obejrzę M jak em

A ja zjadłam 2 kanapki, kurcze jestem przyzwyczajona do objadania się bo mimo to zawsze miałam płaski brzuch i zawsze byłam szczupła, a teraz brrrrr chyba będę musiała zacząć robić brzuszki, bo z jedzenia nie zrezygnuję:dry:

a do syropu z cebuli to mnie mama w dziecinstwie zmuszala i mam traume hhehehhe
sylwia sprawa jest taka ze viki zapewne odczuwa nudnosci hehe bo ten watek okropnie nudnyy :))
eeeeee a jutrzenka to pisala co ma na obiad i tyle na dzis??

Ostatnia edycja:
Dobra Laseczki
idę spać a na sam koniec muszę się wyżalić, że mi jakieś pryszcze wyskoczyły!!!!!!! czyżby @ chciała wrócić?? mam chyba w apteczce jakąś maść to je maznę a co!
Kolorowiastych futrzastych snów i biedaczkom chorowaczkom zdrówka koniec już z tą grypą wreszcie!!!!!!!!

Hehe tak sobie tylko żartowałam:-D Ja tez uważam, że ten wątek jest bardzo nudny:sorry: jeszcze mnie denerwuje święta marysia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Stefanka zero wyrozumiałości dla koleżanki, nie pomyślałaś ile wysiłku kosztowało Jutrzenke napisanie "bigos":-D:-D:-D Padła za zmęczenia;-):-D

Iza ja na pocieszenie powiem Ci, że ja mam jakieś plamy na twarzy:szok: nie wiadomo skąd, ale wyglądam jak wypłosz (czyli norma:-D)

sylwia hehe masz racje "bigos" to powazna sprawa :) sama tak sie teraz zmeczylam ze musze isc spac!!
dobranoc panieneczki !! a ty sylwia to bedziesz miala drugiego syna wiesz ??

reklama
hej
wybaczcie ze tak zdawkowo ale prawie schodze z tego swiata jestem taka chora że nie moge ju z oddychac nie wiem czy sie w cos ta grypa nie rozwineła R też chory ale on to chyba jelit ówke ma oby kuba tylko sie nie pochorował znowu
help

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry