reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dlatego, że mam malutko pokarmu a mała potrafi ciągnąć mocno nawet przez godzinę non stop mimo że już dawno w piersiach pusto. A to napradę boli. I fizycznie i psychicznie. A nie potrafię jej tego odmówić jak ona tak słodko patrzy na mnie tymi swoimi pięknymi oczkami i otwiera pysio by jej dać.

reklama
weronika spróbuj odnależć pozytywne strony i nie popadaj nam w depresje...
ja wiem ze to nie fair ze mąż pojechał...ale moze spróbuj pomyslec o tym ze masz wymarzoną córeczkę , śliczną, zdrową a facet niech sobie odreaguje.
my kobiety jestesmy duzo silniejsze psychicznie od mezczyzn - pamietaj o tym.

dasz rade kochana.masz wspaniałe dzieci, rodzine i nie warto sie zalamywac. to dal nich musisz byc silna bo niestety dzieci łapia emocje i ucza sie wiele od nas...nie mozesz pokazac im ze choc przez chwile jestes słaba:tak:

ucałuj Małgosie od cioci w czółko..dzis mowiłam o was V...tak mi sie marzy jeszcze córeczka...no ale chyba na marzeniach zostanie:sorry2:

WERONICZKO JA TEZ CIE SCISKAM I MOCNO TULAM CIEBIE I MAŁGONIE BEDZIE DOBRZE ..
a do reszty heloł jestem bo mi ty sie wytyka ze zadko bywam (SYLWIA)
A JAK MAM BYC JAK WAS NIE MA I ZKIM MAM GADAC NO Z KIM???
CMOK CMOK CMOK

Elcia ja?????:szok::-D:rofl2:

Weroniczka wiem, że to nie fair, że mąż się bawi a Ty nadal przy obowiązkach ale pomyśl sobie, że my kobiety i tak chyba jesteśmy w lepszej sytuacji niż faceci:-) To do nas dzieci przybiegną najpierw jak sie uderzą w czółko, lub jak w szkole spotka ich coś przykrego lub wręcz przeciwnie coś fajnego:-)
Dzieci kochaja swoich tatusiów ale z mamami są barziej związane emocjonalnie:tak:

reklama
weroniczka trzymaj sie !! szkoda ze nie moge ci pomoc jakos realnie ale wiem ze dasz sobie rade bo jestes silna osobka!!
a sylwia ma racje bo corki to zawsze z mamusiami :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry