reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ło, właśnie widzę w wiadomościach jaki jest śnieg w Anglii:szok::szok::szok: Normalnie zima zaskoczyła UK.
Stefanio, to może do szkoły nie będziesz musiała chodzić, co?;-)
U nas musiałoby być chyba z 3 metry śniegu, żeby lekcje odwołali.

Stefanka, ja napisałam, że cię wspominam (czyli w momencie pisania tego), a nie, że wspominałam, hehehe.

reklama
nie no patrzylam wlasnie przez okno to moze z 1cm sniegu mozna zobaczyc :)
sylwia to u was jakos bardziej pada??
alex a jak u ciebie figlaro??
asia no udalo ci sie wybrnac !!

dobry wieczór

asia
- melduję że jeszcze żyje, ledwo ale żyje :tak::tak: dzięki za pamięć:-)
anetka- zdrówka dla dzieciaczków i dla was też
dotka- udanej zabawy, nudzić się na pewno nie będziesz, i nawet sie nieobejrzysz a maż wróci:tak::tak:
kachawawa- ja tez nie będę chwlić Olisia, żeby nie zapeszyć
weroniczka- ja tez sobie nie potrafię wyobrazić jak będziesz schodzić z trzeciego piętra, ale wierzę że dasz radę:tak::tak::tak:
alex- zdrówka dla was i żeby Oliwiera ominęło:tak:
pryzybela- ciebie też wzięło na puzzle:szok: może i ja sobie kupie:dry::confused: ałukasz kubezek ze słomką rozłozył na części pierwsze i ani to nie przeszło ani niekapek:no:
ewedja- może Zaki będzie elektrykiem:confused::szok:
sylwia- życze kolejnych takich snów i żeby się sprawdziły:tak::tak:
kasiamaj - a do ciebie to sie ładnie usmiecham, bo cię dziś nie było:-):-):-)tak na zachętę:tak::tak:
a dla reszty buziaczki przesyłam bo już zapomniałam co mam pisać

ja tylko na sekundkę bo idę zaraz spać, jutro już do pracy a wcale nie odpoczęłam na tym zwolnieniu lekarskim:no::no:

Tam w Anglii czy w USA to zawsze 5 cm śniegu i już paraliż, a u nas jak był 1 m śniegu którejś zimy to musiałam dojechać do szkoły i nikogo to nie obchodziło, że do mojego domu spychacz nie dojeżdżał jak się spóźniałam na lekcje:crazy:

a mój Łukasz też tak śmiesznie wzrusza ramionami i kręci głową na nie jak wychodzi z pokoju i zobaczy że dziadka nie ma na fotelu na którym zawsze siedzi. A jak idziemy się myć to robi papa do dziadka a jak dziadka nie ma to do pustego fotela:-D:-D:-D

witam wieczorowa pora :-)

co robicie leniuszki :-p, ja ogladam telekamery.

dzis znow tylko skrotem polece bo jakos ostatnio mam tyle roboty w pracy ze nie daje rady pisac tylko przeczytam czasem a potem to juz nie pamietam :zawstydzona/y:

Stefanka co u Ciebie ???????, ja sie czujesz, jak zyjesz, jak rodzina, zdrowie i co tam ogolnie u Ciebie???? :-)

Pryzybelka Kuba tym ustnikiem z Aventa zalapal od razu, takze pije tylko tak a smoczkiem mleko. Ale kupie tez z rurka i zobacze, z niekapkiem bezpieczniej bo nie wylewa a on lubi trzachac butelka i patrzec jak sie pieni i pluska

Anetka czyli ogolnie nie jest zle z maluchami, oby Roksance szybko leki pomogly i bedzie ok Zdrowka

Gratuluje nowych umiejetnosci (moj dalej sie boi puscic :-D:-D:-D i nie probuje nawet tylko na kolana.

Zycze zdrowka dla chorych i wszystkich innych tez :-p

I tyle co pamietam :-p:-p

A i bym zapomniala jeszcze

Stefanka jak tam w pracy, duzo jeszcze sniegu u Was?? wyjrzyj moze przez okno jak dasz rade i powiedz jak u Was z rozwojem ostrej niespodziewanej zimy ;-);-)

U nas to by chyba 5 metrow musialobyc i do tego -40 stopni zeby szkoly zamknieli ze o urzedach nie wspomne. Pamietam zime jak bylo -30 i trzeba bylo tyrac jak zawsze

A jeszcze chcialam dopisac jak bardzo kocham mojego synka i jaka jestem z niego dumna. Ja wszystkim mowie ze to dla mnie dar i nagroda za to ze poronilam 2 ciaze, ze trzecia tez byla zagrozona i musialam brac kupe lekow i brac zastrziki w brzuch 9 m-cy :-(:-( i dlatego on jest taki slodki i kochany. Po kapieli zjadl ladnie prawie 180 mleczka, dalam smoka i polozylam do lozeczka, wlaczylam mu jeszcze bajke w tv zeby popatrzyl , zapalilam swiatlo w przedpokoju zgasilam w pokoju i poszlam sie myc a R na kompa. Wracal w on spi wtulony w pieluszke . Ach jaki slodki i dorosly ten moj synek. To jego samodzielne zasypianie to moj najwiekszy sukses. Ach bo sie rozczulam.

Co tam u Was dorgie panie ??

Aga ale się uśmiałam z papa do pustego fotela:-D:-D

Mój Marcel dzisiaj wziął krowę w obroty:-D Chwycił ją w dwie ręce i obracał się w kółko, taki tancerz z niego:-D Też się nieźle uśmiałam:-D

Czy Wasze dzieci też tak mają że jak tylko wyciągniecie kamerę albo aparat to robią się poważne:confused: Chciałabym nagrac tyle rzeczy ale się nie da:-(

Mój szurnięty mąż pojechał szalec na śniegu:wściekła/y::sorry2:

reklama
Witam z wieczora
No a nam dzisiaj szybciutko dzień zleciał. Mały dzisiaj narozrabiał..byliśmy na spacerku i wstąpiłam do sklepu po proszek do prania, posadziłam małego na ladę i nie zauważyłam nawet a mały sruuu szklaną tackę na płatności na ziemię i poleciała w drobne kawałki. Strasznie głupio mi się zrobiło, ale cóż... chyba zaczyna się czas kiedy będę świecić oczkami za syna..:baffled:
D. po kursie wrócił ok 18 ale może będzie wracał czasem wcześniej ... oby, bo w środę mam ortopedę

Kal.aga no kawa pomogła .. a jakże..tylko niestety na chwilę, ale za to dzisiaj czułam się w miarę dobrze
ewedja musiało być smacznie, a błędów i tak nie zauważyłam..
asiacur jak po pracy??
Sylwia musze sobie chyba ściągnąć ten film, mój Marcel też łobuziak, ale już mnie przestało dziwić, że oni tacy podobni. Z nagrywaniem to samo... nie można go z cichacza podłapać bo zaraz przestaje robić śmieszne rzeczy albo szybciutko leci i chce się bawić aparatem, szarpie i krzyczy i wyrywa i w ogóle
Kacha może Oliś wreszcie będzie zasypiał coraz wcześniej, czego Ci życzę
Jutrzenka to mamy mężów po fachu tylko w Mińsku chyba trochę inny rodzaj Sił Zbr. Mój też hobbystycznie dodatkowo robi w fotografi troszkę a jeszcze marzy mu się programowanie tylko nie ma kiedy się doszkalać
Paula.. no ja niestety też bez prawka chociaż mój D. chętnie ze mną jeździ po znajomkach ale teraz zimno i szczerze to niechętnie mi tyłek ruszać, poza tym boję się że się zgubię. Oj bidulka z Julci zerówka i ząbków bez bólu
Anetka oby ta bakteria szybko zniknęła

Zmykam bo muszę teraz męża ściąć tzn włosy. Kolorowiastych snów i do jutra kobicinki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry