reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dla mnie z jedną jest koszmar wyjść :tak:bo wózka nienawidzi :-D bez wózka chce iść w swoją stronę, w sklepie mi ucieka a jak wychodzimy po zakupach to kręci się do sklepu-przed sklep-do sklepu bo drzwi ruchome jej się podobają :baffled::-D czasem to śmiesznie jest ale jak mam konkretny cel a nie tylko spacerek to mniej śmiesznie się robi... :zawstydzona/y:;-)

reklama
Oj musze powiedziec, ze to samo u mnie.:tak: Olivier zaczyna nie lubiec wozka. Za kazdym teraz razem prezy sie, wscieka, probuje wysiazc. No i kiedy go puszczam, to oczywiscie usmiech od ucha do ucha, a za chwile bec- gdzies upada....Ciezko z nim gdziekolwiek teraz wyjsc....
No i te szelki kupilam, bedzie troche sam chodzil, a jak sie zmeczy to do wozka i oby to zdalo egzamin...:confused:
Dzis nigdzie nie bylam, wiec nie wiem, ale jutro postaram sie wyjsc...moze juz mi tez lepiej bedzie...
Paula- a Jula taka gospodarna i nie poprosilas jej o posprzatanie...?;-):-p:-)

I ja sie w koncu witam, wczoraj caly dzien u tesciowej bylismy to nawet nie mialam czasu zgladnac, bo ostatnio jakas padnieta z wieczora jestem, i juz dwa dni pod rzad nawet filmy z R do polowy ogladam, bo mnie sen bierze....
Anetka, ja tez po pierwszym poscie skolowana bylam, ale juz skumalam i mam nadzieje ze szybko te zdrowotne przypadlosci pokonacie:)
Dotka, to kota nie bedzie wiec mychy moga troche poharcowac!!! A juz widze, jak maly Krzysio bedzie rozpieszczany:tak:
Weroniczka, musisz chyba jakas technike wychodzenia opracowac;) Kurcze mi samej tez to trudno sobie wyobrazic jak sobie poradzic, ale jak nie ma innego wyjscia, to chcac, nie chcac trzeba sie jakos organizowac:) A Tadziu sypie tymi zabkami, ze hoho!!!
Ewedja, to mowisz, ze Zaki gniazdka wyrywa???? Lo matko!!!!! ja bym chyba serce w gardle miala, bo sie strasznie pradu boje:baffled: A moj bratanek jak byl maly, to mial taki motorek na akumulator i bawil sie nim w domu, a bratowa obiad gotowala i swad poczula...Leci do Igiego, a ten jakos sie dostal do akumulatora, zlaczyl kabelki i iskra na dywan poszla...Dobrze ze pozaru nie bylo....!!! Aaaa, no i mlody swego czasu telewizor rozwalil, bo go jakims cudem z szafki zrzucil....To sie nazywa slodki urwis co???? Nie wiadomo na co trzeba byc przygotowanym, bo moj bratanek, to tak naprawde kochany, dzieciak a nie jakis mega lobuz, tylko go wszedzie zawsze pelno bylo....
Kasia, no wlasnie jak tam Olis pospal do rana????:)
Elcie, no to Oliwcia zdolniacha!:)
Paula a ja bede miala do Ciebie takie pytanko dotyczace farbowania wlosow, tylko musze najpierw Kaye nakarmic i przebrac, bo wlasnie kupsko walnela....
Fajnie sie Jula z Toba wita z rana:tak::-)

Ok, mala nakarmiona, polozona, to chwila dla mnie....(ciekawe jak dluga?:baffled:)

Paula, no to w sumie o moja tesciowa chodzi, bo mnie prosila o zafarbowanie wlosow i zawsze blondow uzywala ale nie chciala za jasnych wlosow, wiec dostala od sasiadki taka ziolowa (niby trwala) farbe z henny, ciemny blond.... Musielismy wyjsc zanim efekty zobaczylam, wiec mi tesciowa zadzwonila ze ta farba bardzo ciemna wyszla, a ona sie w takim kolorze nienajlepiej czuje, wiec sie zastanawiam, czy da sie to rozjasnic jakimis jasnymi pasemkami? No i nie wiem, czy ewentualnie jakims rozjasniaczem (w Polsce kupowalam z siostra specjalny do pasemek, a tu nawet nie wiem czy jest), czy dalo by sie ewentualnie jakas zwykla farba jasny blond? No bo ponoc na henne sie nie uzywa chemicznych farb, wiec nie wiem jak to ewentualnie zrobic....:-D Prosilabym o Twoja opinie na ten temat:tak:

Aha, kasiamaj super ta mata! Bardzo mi sie podoba (a usztywnialas jakas fizelina, czy sam material jesli to nie tajemnica?:-))

Cos sie Jutrzenka nie odzywa....halo, halo!!!!:) Bo mi sie przypomnialo, ze chyba chcialas Kube na niekapek przerzucac....A nie zastanawialas sie czy nie lepiej od razu na kubek ze slomka? Tak mi to jakos do glowy przyszlo, bo mi Kaja od 6 m-ca niekapka uzywa, a teraz jej z rurka kupilam i tez od razu zalapala, a podobno jednak zdrowiej na zgryz (????)
Aaaa no i tez sobie puzzle kupilam i dzialam:) ale takie 3d cholernie trudne (500) a jeszcze zapas 2 pudelek (500 i 750 czeka:-), po 1,5 C$ wyczailismy to zal bylo nie wziac:))

Cześć kobitki!
No pierwszy dzień pracy po feriach jakoś szybko minął. W ogóle miałam jakiegoś powera i po przyjściu do domu posprzątałam łącznie z myciem podłóg.

Dota, fajnie że mąż taki czytelnik i książki kupuje. Mój to kupuje ale tylko wtedy jak ja mu powiem, co chcę dostać. Ostatnio kupił mi trzytomowe wydanie baśni Andersena (super jest) i dwutomowe opowieści z Narnii (też super). Polecam!! Będę miała co Filipowi czytać, bo już widzę, że zaczyna powoli się interesować.
Anetka, życzę Wam, żebyście jak najszybciej z tych chorób i bakterii wyszli.
Weroniczka, a jakie to super lekarstwo na żabkowanie??
Alex, zdrowiej kobito, bo coś mało cię na bb ostatnio. Wiem, wiem, gości miałaś:-):-):-)
Sylwia, życzę Ci, żeby się sen ziścił:-)
Kasia, jak tam Oliś, pospał?? Mam nadzieję, że już wyrósł z bezsennych nocy.
Paula, no Filip wziął się za produkcję zębów. Jeden za drugim wyskakuje.
A mój lubi siedzieć w wózku. Na spacerach jest idealnie, hehehe :tak::tak::-)
Aga, a ty co? Żyjesz?
Jutrzenka, hop hop
Kasiamaj, mata super wygląda. Gratuluję zdolności.
Ewedja, Zaki to normalnie jakiś mały Herkules jest. A czym Ty go karmisz?:-D:-D:-p:-p
Elcia, ale z ciebie śmieszka. A d... się nie przejmuj, na pewno nie jest tak źle jak to przedstawiasz. Widać po zdjęciach:-)

Jeśli o kimś zapomniałam to przepraszam, ale karteczka z notatkami mi zginęła;-);-);-)
Pryzybela, zazdroszczę, że Kaja tak szybko zakumała picie przez słomkę. Mój za diabła nie potrafi, a z niekapka przecież pije :-(:-(:baffled::baffled:

a u nas szok!! cala szkola wyszla na dwor w polowie lekcji !! boo... SNIEG PADAL !! dzieci z mojej klasy nigdy nie widzialy sniegu :))
nie wiem kiedy was przeczytam...ale musze sprawdzic czy ktos mnie wogole wspomnial...

reklama
zaraz sie sprawdzi twoja prawdomownosc kochana hehhe
edit:
no ladnie!! tylko paula i elcia pamietaja o stefanji harper a dla reszty moga mnie krokodyle zjesc na amen hehhe
asia a ty to chyba mnie wspominalas dzis w marzeniach sennych albo atramentem sympatycznym !!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry