reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

BRY :-)

mała jeszcze śpi więc wpadam z rańca się przywitać poniedziałkowo
hallo kobietki wkraczamy na pełne obroty! :-D

nocka nawet nawet
kimnęłam się z nią wczoraj po południu a wieczorem nie mogłam zasnąć i tłukłam się 2 godziny na łóżku :wściekła/y: ale o dziwo jestem wyspana ;-)
nigdy więcej popołudniowych drzemek! :tak:

młoda ma ostatnio fazę na pokazywanie "nie ma". rozkłada ręce, wykręca słodko palce i "mówi" mmmmmm patrząc swoimi oczętami i wyginając usta :-)

dziewczyny chcę sprzedać po niej leżaczek-bujaczek na allegro.
jak go najlepiej zapakować? :confused: nie mam po nim pudełka bo i bez był kupiony

reklama
witam sie i ja z pracy

Anetka maz ok, wstal troche niewyspany ale o 12 juz pojechal do kolegi powiedziec mu co ma kupic bo mu elektryke zalozyc w domu (co prawda pracuje w wojsku ale kiedys przed studiami cos z elektryka konczyl i umie to robic wiec mu zalozy i pare stowek wpadnie :tak::tak:, to taki dalszy kolega tylko z pracy wiec za darmo nie bedzie robil :-p:-p)

Kata nie mam pojęcia, nigdy nic nie spredawalam. W sumie to chcialabym wystawic Kuby ubranko z chtrzu bo jest praktycznie nowe a po co mam trzymac ale jakos nie umiem sie zebrac pomijajac fakt ze nie umiem tego zrobic :zawstydzona/y:

milego dnia

dzien dobry
juz jestem:)
T pojechal do pracy :(I koniec dobrego a tak było fajnie buuuu
własnie pije kawke a ninsia moja spi hehe wczoraj spala do 10,45
o juz wstala pa

Witam się i ja :-):-):-)

Wczoraj mnie nie było bo D był w pokoju komputerowym cały dzień a ja go omijam szerokim łukiem (D oczywiście).
Poza tym to w nocy z soboty na niedz. spałam łącznie może ze dwie godziny bo jakoś ułożyć się nie mogłam i jak się ułożyłam na dobre o 3.30 to o 4 Julcia wstała :-( wyspana. Wczoraj dzień jakoś szybko zleciała a dziś w nocy znów zęby dokuczały i pobudka co chwilę:-( Po takich nocach to odechciewa się więcej dzieci... :zawstydzona/y: Ona tak płakała że już nie wiedziałam jak jej pomóc. Dostała Nurofen przeciwzapalnie-na przeziębienie, smarowałam żelem na ząbkowanie i ulga na chwilę już na koniec prysnęłam jej TantumVerde do buziaka i usnęła :tak: ze zmęczenia chyba. Ja to na pysk padałam, nie miałam siły jej nosić... :no:

A dziś wstała o 8 w super humorku. Obudziła mnie jak zawsze. Klepiąc mnie otwartą łapką po policzku :-D:-D:-D kochana żabka. I od zarzu jak się budzę to daje mi buziaka nawet nie proszona. Tak się przyzwycziła :-D:-):tak:
Ahhh nad życię Kocham tą moją łobuzicę... ;-):-D

Siniaczek z noska ślicznie schodzi smarowany żelem na siniaczki :tak:;-) jeszcze ze dwa dni i śledu nie będzie :tak:
Kaszelek ma jak uśnie zazwyczaj ale atakujemy syropkiem :tak:

Kasiamaj śliczna mata ;-) zdolna bestja jesteś :-)

Jutrzenka miłej pracy ;-):tak:

Elcia
zrób i mi kawkę :-):-):-)

Iza z Grójca Ty masz tak samo blisko do Góry jak ja do Grójca. :-p:-p:-p
Ja niestety nie zmotoryzowana jestem a doprosić się mojego D to koszmar. A autobusem nie ryzykuję bo by mnie wysadzili z Julcią w połowie drogi za hałas :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kata Jula też robi "nie ma" tylko mówi albo "maa..." albo "nie" :-D

Anetko chodzi o Angin Hell tak to się chyba pisze ;-)

Asia ale ząbale u was szybko wyskakują :tak: I miłej pracy ;-):-)

Dla Ciebie Stefcia tez miłego dnia w pracy :-)

Sylwia u nas też żucanie ale za siebie... Jak ma koszyk z zabawkami to wyciąga wszystko i wywyala do tyłu :-D pranie jak wieszam też mi tak pomaga wyciągać z miski :szok::-D

Co tam komu jeszcze? :-p:-)

mala najedzona i juz baje oglada
a u nas po staremu zeby dokuczaja i jest w nocy płacz :( i wtedy bicie kopanie i co tylkoo sie da
ja mam lekka zalamke bo tylek rosnie :( mam nadzieje ze przestanie ...wiem ze to po odstawieniu malej ale ilez mozna,,,,
a co do mojej niuski to chwale sie ze robi siku :) lapie sie za c,,,, jak chce siku a jak chce kupe to tez sie lapie i mówi prrr fuu czy jakos tak:)
zdolna moja bestyjka
a i swietnie kopie z bugi biebies czy jak to sie tam pisze hihihihihi teraz caly czas tyki tyki tyki to znaczy kopie kopie
ubaw po pachy hihihihihi
co tam jeszcze??hmmmm
ASIACUR STEFANKA milej i szybkiej pracy zycze :)
JUTRZENKA tobie tez:)
KASIAMAJ sliczna mata
SYLWIA hehe mała moje tez rzuca ale cczesciej tak jak Jula Pauli hihihi
mala terzaz próbuje wepchac tylek do łózeczkahihih slon jeden hihihih
KASIA i jak ??? przespana nocka czy Olinek zrobił sobie przerwe heheh??
ANETKA pisz jak tam u lekarza
WERONICZKO zdrówka zycze i jestem pewna ze Malgosia nie zachoruje bo karmisz cucem
kogos pominełam???? krzyczec glosno
hihih i co wygadałam sie ?? hihih
a i jeszcze DOTKA heloł :) napewno sie spotkamy tak tak :)
edit:
PAULA kawka zrobiona :)

Załączniki

• 37.gif
    37.gif
    6,4 KB · Wyświetleń: 57
  • 39.gif
    39.gif
    2,3 KB · Wyświetleń: 105
Ostatnia edycja:
Witam

Już po lekarzu Roksana ma dużą ilość bakterii w moczu lekarz był w szoku że nie mam jakiś bóli dolegliwość dostałą już odpowiedni lek na to i mam robić mocz 2 razy w miesiącu . A Sebek ogólnie w porządku trochę taki wypłukany kazali dawać witaminy mu.Ale za to mi wyszły też bakterie w moczu a OB mam wysokie 24 i mi powiedziała że chyba robiłam to jak miałam 40 stopni gorączki a ja byłam świeżo w 3 dniu po infekcji i jako jednany bez antybiotyku wyszłam z tego. A może to głupi bo odebrał wynik prześwietlenia i nawet jeszcze nie poszedł do lekarza

witam sie i ja z samego rana (:rofl2::rofl2::rofl2:) no moze z poludnia

sylwia m u nas rzucanie juz minelo ale czasami jak rzucil i oberwalam to az swieczki w oczach mialam, ale i tak marcel jest grzeczniutki przy moim dziecku, wlasnie wyrwal mi gniazdko ze sciany, a w calym pokoju mam tylko jedno gniazdko ktore jest nie zakryte i wlasnie je dzis wyczail, wiec musialam zdjac obraz ze sciany (nawiasem mowiac zrobiony z 1000puzli :tak:) i zaslonilam gniazdko bo mojego D nie ma a ja sama tego nie naprawie :-(
a co do zamykania szkol, to tu wystarczy ze troche popada i juz szkoly zamkniete :tak::tak::tak:

kacha wawa objadek dla ciebie wczoraj poslany jeszcze goracy byl jak pakowalam, doszedl najadlas sie ????:-D:-D:-D

anetka jak tam juz po wizycie u lekarza, mam nadzieje ze wszystkie wyniki dobre :-):-):-)

kata woj BRY u nas tez zimno a jak na wlochy to dosc dziwne :tak::tak::tak:

jutrzenka witaj i milej pracy :-);-):-)

paula o nas zapomnialas, no ale dlugo nas nie bylo wiec musisz sie przyzwyczaic :-p:-p:-p a moje dziecko jak chce mnie obudzic to lapie mnie paluszkami za powieke i mi ja podnosi, cwaniaczek jeden, ale to czasami potrafi zabolec bo on potrafi uszczypac ;-);-);-)

elcia co ja bym dala zeby moje dziecko ogladalo bajki, ja jak chce cos do was napisac to musze skakac po programach i reklam szukac :tak::tak::tak: jedyne co dobre to to ze nie ma dla niego problemu w jakim jezyku sa te reklamy on i tak wie o co chodzi inteligent jeden

a ja dzis nie gotuje bo wczoraj zrobilam wiecej i na dzis nam zostalo

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: kuźwa młoda mi posta skasowała :crazy::crazy::crazy:

Anetka czasem tak piszesz że nie bardzo mogę zrozumieć o co chodzi :-D:-D:-D

A my właśnie po spacerku.:tak::-) Małolata biegała godzinę po osiedlu i ani razu na rączki nie chciała. Prowadzam ją na spacerkach na szelkach z jakby smyczą, żeby jej nie szarpać za rączkę jak się potyka, no i wyprostowana mogę iść.;-)
Tak więc my już przewietrzone ;-):-) zaraz obiadek i niech nieletnia się prześpi. :-D

Coś mnie przeziębienie bierze... :-(

Ewedja sorki Kochana...:zawstydzona/y: Ło matko Zaki wyrwał kontakt ze ściany:szok::szok::szok: On to jest jakiś nadzwyczajny... :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
iza t. czyta wsio co wpadnie w ręce a z tych "najulubieńszych" to fantasy, II wojna światowa, historia ;-)

Kata moj identycznie, cały czas czyta i czyta i to wszystko....czasem po kilka razy, i co chwile kupuje nowe ksiazki:tak::-)

witajcie babki i babeczki:-(

U nas smutki i smuteczki....wlasnie przed chwilą mąż pojechał na ferie z dzieciakami na Mazury....wraca w niedziele...siedze zaryczana,ledwo widze co pisze....ale wiem, ze jak sie wypłacze to lepiej sie poczuje....

No ale nie ma tego zlego....dzis po poludniu przyjezdza moja mamusia:-)i to z młodszą siostrą (11 latek ma Jula):tak:Tak wiec juz całkiem niedługo bedzie tu wesoło....a siostra nie ma jeszcze ferii dopiero za 2 tyg.(bo to Wilekopolska) i urwała sie ze szkoły na tydzien...hehe.....:-D

Tak wiec przez ten tydzien bedziemy sobie razem....wymysliłam Juli codzienne łyzwy- sama tez sobie pojezdze, no i pewnie kino i jakies bzdurki....

I co tam jeszcze ...i pozdrawiam Was cieplutko, uwajcie na siebie....szczerez mówiac nie wiem kiedy zajrze....
Zdrówka zyczymy wszystkim:tak::tak:

A pamietacie te nocne męki Krzysiowe??? tak wiec wyszły mu dwa trzonowe ząbki, górny i dolny....to juz zawsze cos, jeszce dwa ma takie bardzo spuchniete...

papati:-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry