reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

weroniczka- następnym razem jak mnie coś będzie brało to spróbuje, bo teraz to mi się skończyło na antybiotykach, choć próbowałam się leczyć naturalnie.
kasiamaj - mata bardzo ładna:tak::tak::tak: a ja się czuje słabawo, muszę iść do lekarza z tą @ coś się poprzestawiało mi konkretnie:baffled::confused:. Ciekawe jaki ja mam talent, chyba do prowokowania kłótni:no:
iza- i jak pomogła ta pierwsza od tak dawana kawa:sorry2:
kachawawa - ty nie pij kawy tylko korzystaj z chwili i spij

a my dziś byliśmy u siostry M. Łukasz pobawił się z jej synkiem, który ma 5 lat, wyszalał się i jak przyjechaliśmy to padł.

reklama
witam sie wieczorowa pora, moje dziecko jak zwykle jeszcze nie spi i jeszcze co najmniej godzinke tak bedzie przy dobrych wiatrach, jak nie zdecyduje sie do 23 bawic dzis, no ale coz na sile go spac nie poloze :-(:-(:-(

izabella na objadek mialam krupnik ale z ryzem, a na kolacje zapiekanka makaronowa ze szpinakiem i sosem smietanowo-serowym mniam mniam mniam

OSWIADCZENIE
przepraszam za moje bledy ortograficzne (bo na pewno takie sa) ale zawsze mialam z tym problemy, na dodatek nie mam polskiej klawiatury i na co dzien nie za bardzo posluguje sie jezykiem polskim wiec prosze o wyrozumialosc :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ewedja- ja właśnie zorientowałam się że przekręciłam twój nick:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: bardzo przepraszam a błędów ortograficznych jakoś nie zauważyłam

elcia- ty to jak zwykle wygadana;-):-D

a ja idę spać bo jakaś zmęczona jestem:tak::tak: dobranoc:-)

A mi dzisiaj się śniło że urodziłam córeczkę:-p:-p:-p

Tak pozatym to dobry wieczór:-)
Byłam dzisiaj u rodziców cały dzień. Po powrocie obejrzałam sobie po raz kolejny "Mamma Mia" i przepłakałam pół filmu:szok: (hormony:-D)

Marcel jest strasznym łobuzem, rzuca wszytskim przez pół pokoju:sorry2::crazy::rofl2:

To by było na tyle, heh:-)

A ja nie wierzę, że to piszę, ale Oliś śpi już od godziny :szok: Mam nadzieję, że to nie jest tylko wieczorna drzemka ;-):-p A zresztą i tak sobie stopery do uszu wepchnę, bo inaczej w życiu bym nie usnęła, T. chrapie i sapie jak stara lokomotywa:-p
Sylwia ja do tej Mammia Mii to się zebrać nie mogę, za każdym razem zaczynam oglądać i zawsze coś mi wypadnie i nici z oglądania ;-)
Ewedja i jak wysłałaś mi obiadek? Ja tu z głodu padnę ;-)
Alex zdrowiej szybciutko figlareczko:-p :tak:
Elcia, aleś Ty wygadana :-D
Stefanka to mówisz, że za dwa tygodnie znowu nocna zmiana na BB będzie? :-)
Asia a ja znowu chętnie bym się gdzieś wyrwała do pracy, no ale po drugim dziecku o tym pomyślę :-p
Aga dzisiaj kawki troszkę mniej i zaraz się kładę, bo cosik mnie baniak boli ;-)

Dobrej nocki wszystkim i dzień doberek dla rannych ptaszków i zapewne Pryzybeli :-)

reklama
kal.aga wczoraj akurat zarzyłam jedną dawkę merculius dogamedu a w nocy trzy dawki oscillolococillum. Ale np. na Stasia podziałały dwie dawki anginhela.

Weroniczko tego ostatniego nie mogę znaleźć na necie może literówkę zrobiłaś a mi zależy na tych lekach :tak: ładnie proszę :tak::tak::tak:

kasiamaj ładna mata no niestety ja jestem beztalencie i nie umiem tak ładnie szyć :tak:

Sylwia teraz nie masz wyjść i musi być dziewczynka

Jutrzenko jak tam mąż po przejściach się czuje

Paula szkoda takiego zgrabnego noska Julci ucałuj go

Asiu jakoś minie jutrzejszy dzień

Weroniczka zdrówka dla wszystkich maluszków

Stefanko a ty już zdrowa i co słychać u małej księżniczki

ewedja ja też robię błędy ortog.. byłam zwolniona z dyktat w szkole bo mam dysleksje nawet nie wiem czy to dobrze napisałam

Elcia witam i dobrej nocy ci życzę

Kasia nie chwale Olisia aby nie zapeszyć lub coś wykrakać

Jutro obieram wyniki badani dzieci i zobaczymy co lekarz mi powie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry