• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dotka nie płacz ;-) niedługo nie będziesz miała czasu pomyśleć o braku dużego K.
Skoro zaplanowałaś tyle rozrywek to życzę Ci dobrej zabawy :tak::tak::tak::-):-):-)

Masz taką małą siostrę rodzoną? :-) fajnie... moja jest 10 lat młodsza ode mnie:tak:

reklama
Paula moja siostra jest 19 lat ode mnie młodsza...hehe....fajnie miec taką małą siostre, zresztą Ty też to pewnie wiesz:tak::-)A jaka jest rozpieszczona...ho ho....:-D

Oj wiem :tak::tak::-D:-D najmłodsza zawsze miała najlepiej. Chociaż od kąt Julka jest na świcie to chyba ją bardziej rozpieszczają dziadkowie niż najmłodszą córę :-D Ale Klaudia też jest taka że wszystko dla Julci. Poczuwa się 13-letnia ciocia :-D

Ewedja sorki Kochana...:zawstydzona/y: Ło matko Zaki wyrwał kontakt ze ściany:szok::szok::szok: On to jest jakiś nadzwyczajny... :-D:-D:-D

paula on poprostu taki jest, czasami nie wiem czego sie po nim spodziewac, czasami moj maz mi mowi ze mam mu dawac tylko chleb i wode bo on za duzo sily ma :tak::tak::tak:

a teraz tanczy bo sie skonczyla BRZYDULA i muzyczka leci :)

To zacznę od początku odebrałam wyniki badań dziś i poszłam od razu z nimi do lekarza
Roksanie wyszła duża ilość bakterii w moczu więc będzie brała leki i muszę 2 razy w miesiącu od dawać mocz do analizy.Nie wiem ile to potrwa ale dokturka powiedziała że może z ty uczęszczać do przedszkola. Według lekarza powinna mieć bolesność przy takiej ilości bakterii wiec będe się teraz bujać z siuskami
Sebeka badania troszkę anemiczne wyszły więc muszę mu podawać witaminy do okresu letniego

U mnie jeszcze dzieci pokasłują ale dostałam Flamamet na kaszelek i widzę albo powiem lepiej słyszę że im się poprawia.

Ja mam młodszego brata ale tylko o rok i zawsze się biliśmy o wszystko krew się tylko z nas lała ale jedno za drugiego to by w ogień weszło :-p On to bardziej taki mami synek był :tak: jak był mały to mówił że ożeni się z mamusią no i że bedzie księdzem bo oni dużo zarabiają

Czesc, ja tez sie witam :-):-)
Znow ledwo zyje...kurcze ja to juz na prawde rzadko choruje, a tu tak mnie zlapalo....:baffled::sorry2:
Oby Olis sie nie zarazil, choc watpie....bo tu P tez smarka wiec caly dom w zarazkach....:wściekła/y::crazy:

Ale porzadki sobie porobilam, nawet chcialo mi sie :szok:, a obiecywalam sobie ze bede lezec....no coz , maly lezy, wiec przynajmniej to dobre....:tak::-D:-D

Sylwia- trzymam kciuki za ta dziewczynke...:tak::tak::tak:
Acha- ogladalam tv- w calej Anglii jest snieg, tylko tu u mnie nie ma.....:tak::-)
Paula- wczoraj tez takie szelki kupilam dla Olivierka, tyle co on ostatnio sobie guzow ponabijal, to normalnie szok! Wiec teraz tylko szeleczki beda....( na dwor oczywiscie, bo w domu to nawet sobie krzywdy nie robi...)
I do wszystkich ladnie sie usmiecham.....ale nie caluje, bo pratkuje.....:-D:-D:-D
Acha Ewedia- ja tez nie mam polskich liter....:-D i tez to moje pisanie po chinsku wychodzi....:-D, ale chyba dziewczyny wybacza....

Hej mauśki.
U nas Tadeuszek ma gorączkę. No ale idą mu cztery trzonowce ( jeden już się prawie cały przebił a trzy już czuć pod palcem ) i jedna dwujeczka dolna. Męczy się biedulek z tymi zębiskami. No ale dokładnie tak samo przechodził to Staś. Dlatego dziś jadę po lekarstwo które Stasiowi bardzo pomogło wtedy. Mam nadzieję , że i na Tadzia podziała.
A mi został jeszcze jeden dzień i zostaję sama z dzieciaczkami bo R wraca do pracy. Już się boję jak ja będę zchodziła z trójką z drugiego piętra.
A co do t to Tadziu wcale nie ogląda a Staś zaczął dopiero pół roku temu i to też sporadycznie ogląda. Z dwa może trzy razy w tygodniu po pół godziny. I wcale tego mu nie brakuje.:tak::tak::tak::tak: A ja jestem z tego powodu bardzo dumna:-):-):-):-):-)

Weroniczka to Tadzio ekspresowo produkuje ząbki. ;-):-):tak:

Alex jak się tak rozpędziłaś to posprzątaj u mnie, plisss.... :-D:-D:-D:-D

Anetka teraz już wszystko zrozumiałam.:tak::-):tak: Mam nadzieję że się nie gniewasz że napisałam o tym że nie mogę doczytać :zawstydzona/y::sorry2:;-):-)

reklama
Paula nie jestem obrażalska;-);-);-);-) porostu chaotycznie napisałam tego posta w pospiechu i często nie myślę nad składnia

A moja Madzia ma tylko 2 zęby cały czas i nie wygląda na to że będzie w najbliszym czasie miała więcej

Weroniczko nie oszukujmy się będzie ci ciężko przez pierwsze 2-3 tygodnie może krócej u mnie to koszmarnie wyglądało ale szybko wpadniesz w rytmy domowych obowiązków i będziesz miała wiecej czasu niż przy jednym dziecku ja to widzę po sobie. Sam czesto wychodzę na spacery z całą 3 na początku to był koszmar ale teraz już aż się chce wyjsc. Powodzenia ci życze i nie podawaj się :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry