• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
dzień dobry w niedzielę:-):-):-)
ale ziąb na dworze, śnieg leży mróz szczypie i jeszcze jakiś wicher wieje, ze spacerku nici:-(

Łukasz śpi, tak mi ładnie zasnął z króliczkiem w rączkach:-):-):-)

weroniczka- dobrze że ci lepiej :tak::tak:a jak te kulki homeopatyczne się nazywają?

a ja kiedyś zaczęłam czytać "sagę o ludziach lodu", ale na 5 tomie skończyłam. Wolę inna literaturę kiedyś mocno zaczytywałam się w Jonathanie Carrollu. podobało mi się w jego książkach to że gdy już myślałam że wiem jak się skończą to się okazywało, że finisz był zupełnie inny niż można sobie wyobrazić.:tak::tak::tak:

miłej niedzieli:-)

Czesc:-)
No , ja wreszcie mam chwile czasu, uff....:tak::-D Goscie wczoraj wieczorem pojechali i juz dzis jakos pusto tu i smutno....ale mam za to czas na bb, wiec nie ma tego zlego....:-D:-D:-D

i ja się przywitam niedzielnie :-)

iza t. czyta wsio co wpadnie w ręce a z tych "najulubieńszych" to fantasy, II wojna światowa, historia ;-)
asiacur wiem, że do współczesności ale ja zerknęłam na pierwszy wers pierwszego tomu i tam był 15.. któryś rok :-D:-D:-D t. dopiero potem mnie uświadomił :-D
kacha ten mój mąż to w ogóle odmieniec ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu - mam spokój :-p tak na dobrą sprawę to jego czytanie też może być męczące: jak ma jakąś książkę to jej nie puści z rąk dopóki nie skończy! chodzi z nią wszędzie (a do kibla to już mus :-D) i ja się nieraz denerwuję bo tylko czyta i czyta... no teraz jak jest fruzia to mówi, że nie ma czasu ;-) sratatata.... w ciągu dwóch dni przeczytał 3 tomy sagi :tak:

teraz "wysiudałam" go z młodą do teściów (klatkę dalej - mieszkamy w bloku ;-)) i mam chwilkę dla siebie... zamiast leżeć i się relaksować to wyginam kręgosłup przed kompem bo czuję się w obowiązku odezwać na BB :-D:-D:-D

Asia wiesz tak mi zostało po tym nocnym niespaniu ;-) Młody nie spał to i ja nie spałam, teraz jak Młody wcześnie zaśnie to ja spać nie mogę, tak się uzupełniamy:-p
Weroniczka dobrze, że choroba sobie odchodzi :tak:
Aga gdzie ten ziąb, o którym piszesz?;-) U nas ciepło tylko ta pogoda taka nijaka, niby nie pada, ale słoneczka też nie widać, więc jest duża szansa, że jak pójdę z Młody, na spacer to nas deszcz po drodze złapie ;-)
Alex nadrabiaj, nadrabiaj :tak:
Ewedja jak już gotujesz to może ugotuj też dla mnie, bo mi się nie chce :-p

witajcie kobitki w zimową niedzielę
moje chłopaki śpią po spacerku-byliśmy chwilkę na sankach.
noc też nam minęła w miarę spokojnie,więc jakoś mam lepszy humor.bo wczoraj to (bez noża nie podchodz...) dobrze ze dziś jakoś trochę lepiej :tak:

Weroniczko-szybkiego powrotu do zdrowia-żeby już Cię ta głowa nie bolała,trzymam też za Małgośkę żeby ją nic nie złapało.miłej zabawy na urodzinkach. :happy:

Aga-no właśnie wczoraj nie siadałam do komp.co by Was broń Boże okropnym humorem nie poczęstować.stwierdziłam że złych emocji nie ma co rozsyłać po kablach.jak się czujesz?:confused:

Paula- jak tam Juleczka się czuje?:confused:

A TUTAJ OBIECYWANA FOTKA MATY.......:tak:

matasy7.jpg

Hej Dziewoje :-)
My już po spacerku, obiadku i teraz tylko wypoczywać...mały zasnął ale pewnie niedługo to potrwa.. Czy ktoś wie co się dzieje z tą niedzielą bo normalnie padam... ciśnienie siakieś czy jak:confused: bym mogła cały dzień przespać... i nawet kawę wypiłam.. chyba pierwszą od dwóch lat:tak::tak:
Weroniczko dobrze że wszystko minęło oby już było dobrze:tak:
Kasiamaj świetna ta mata i chyba nawet większa jak te standardowe:tak: zdolna z Ciebie mamusia, a ja nie wiem czym mogę się pochwalić hmmm... jakiś talent na pewno mam... ale ukryty :-D:-D
kacha krzycząca kawa na pewno stawia na nogi :-D
Kata więc mówisz mąż oczytany:tak:
Alex :-)
Kal.aga z króliczkiem powiadasz .. słodkie:happy:
ewdja co upichciłaś:confused:
asiacur no fakt, tylko tak jakoś zimno:baffled: i mokro:baffled: a wy z wawy macie bliżej:-D
mały wstał tatę wysłałam.. ciekawe w jakim mój król humorze wstał :confused: zaraz się okaże
a jak tam Wasze humorki:confused::confused:

kal.aga wczoraj akurat zarzyłam jedną dawkę merculius dogamedu a w nocy trzy dawki oscillolococillum. Ale np. na Stasia podziałały dwie dawki anginhela.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry