jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Jutrzenka starego zawlokłaś do sypialni a sama na sofie się położyłaśto jest szczyt dobroci normalnie.
Ja bym tak w życiu nie zrobiła
![]()
Paula no prosze Cie ja tez taka dobra nie jestem. Spalam na sofie rozlozonej dwojce na dole jak on lezal na zlozonej trojce, ale jak sie przebudzil ok 1 w nocy to pomoglam tylko na gore isc coby schody nie zawadzaly i potem on sie tam polozyl i ja tez

, my mamy duuuze lozko w sypialni wiec sooko. Tylko jemu dalam noc a sobie koldre zabralam ale w nocy juz pod koldre wskoczyl jak mu troche odeszlo 

Jutrzenka mój też tak ma, że jak wypije za dużo to rano od razu otwiera piwo i mówi, że mu lepiej ;-) Tyle, że ja mojego do łóżka nie wynoszę (ba 130kg ciężko by było) śpi sobie tam gdzie padł, przynajmniej nie słucham chrapania i nie mam gorzelni w sypialni ;-)
Kasia ja bym go tez zostawila gdyby nie schody na gore i na dol, po prosty sie balam o niego. A niesc go nie nioslal tylko asekurowalam

A z @ to tak jak pisze Asia, stres robi swoje, poza tym moze sprobuj z paski owalacyjnymi, one okreslja odpowiedni dzien bo robienie dziecka przy kilku probach oslabia robaczki. W koncu bedzie ok
Kurde chyba wezme tabletke bo mnie glowa zaczyna bolec

Kurde te chlopy, u mnie w domu na szczecie nie bylo tego problemu, wspolczuje. Mam nadzieje ze nigdy mnie to nie bedzie dotyczylo w zaden sposob. Ja na piwo tez juz polozylam reke bo sie nie upija a ze lubi to co poradze, to jedno dwa jeszcze nikomu nie zaszkodzilo (nie codziennie oczywiscie).
A widzialyscie nowe pieluchomajki z papmersa oddzielne boy i girl

A i jeszcze nie pamietam kto sie ostatnio pytal o takie skarpetko-kapcie. Kuba dostal od mojej siostry takie jakby podkolanowki ze skorka przy stopie i taka podeszwa jak w kapciach. Fajne bo cieple i nie slizgaja sie.

Czekam na obiad, zebra sie pieka i zaraz frytki wstawiam do piekarnika
to jest szczyt dobroci normalnie.
) śpi sobie tam gdzie padł, przynajmniej nie słucham chrapania i nie mam gorzelni w sypialni ;-)
:-(

trafiło mi się jak ślepej kurze ziarno
oj niedobra ty