reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

A teraz kupiłam to chamomilla, bo sachol na Filipa też już słabo działa. A wychodzą mu wszystkie trzonowe i to na raz.
Mam nadzieję, że homeopatia pomoże.

reklama
u nas obojętne czym smarujemy - działanie i tak krótkotrwałe a mała nawet nieźle znosi ząbkowanie - najgorzej kiedy się przebija na wierzch ale wytrzymujemy ;-)

dzięki aga!

właśnie zauważyłam fajną rzecz - jak któraś napisze nowego posta to od razu się on ukazuje i nie muszę odświeżać strony! :szok::-D superowo! może to działa już od dawna ale dopiero teraz to zauważyłam... człowiek to się całe życie uczy :-D

EDIT: asia biedny fifi jak nie zęby to choróbsko! przez te zęby też organizm osłabiony :-(

kata- ja jeszcze jestem i o spacerku mogę pomarzyć:-( ale za godzinę wychodzę z pracy:-):-):-) ty się ciesz kobieto i korzystaj z tego że mała spi

aga cieszę się cieszę :-) ale powiem ci, że już tak nie czekam aż zaśnie bo nie jest już tak upierdliwa jak była mniejsza ;-) aczkolwiek takie 2 godziny tylko dla siebie (i was ;-)) to taki energetyczny kopniak!
zapomniałam, że w pracy jesteś :-( teraz macie chyba gorący okres bo się pity zaczęły (dobrze aga pamiętam :confused: praca zw. z księgowością :confused:)

Kobietki jak mam zmienić to na klawiaturze żeby były przerwy nie umiem jestem tępa na tym nowym kompie...pomocy bo mnie szlak trafi...Ja też nie na spacerze właśnie gotuję obiadek a mój mały szogun śpi jeszcze:-)

Witam Was Babeczki,
Siedzę w pracy i bezczelnie się obijam :-)
Zaraz sobie poczytam co u Was.

A ja z domu ostatnio nie pisze bo tam mały sajgon. Kupiliśmy sobie parę mebli i teraz powoli się składają i ustawiają. Trochę tak na opak robimy...ale u nas tak zawsze - jak już ustawimy te meble to potem będziemy malować :rofl2: Ale to już nie ode mnie zależy! Juz marzę żeby choc troche porządku wyglądnęlo spod gruzu ! A po za tym nie mam co narzekać :-D
To sobie ide czytać
Buziaki!

reklama
magdalenka- to witaj w klubie ja tez dziś się bezczelnie obijam, a co nie wolno:-D:-D:-D jak już się mebelki złożą to może jakieś zdjątko:sorry2: miłego obijania:tak::-)

joanna- mi tez tak się kiedyś zrobiło i samo naprawiło i sama nie wiem jak więc nie pomogę:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry