reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

AGA wie o co chodzi,,,napszykład żeby imię było pod imieniem a nie ciągłą się i dajesz enter przeskakuje a u mnie nie jak to wytumaczyć a może tak jak ma napisane KATA O TO MI CHODZI

reklama
kurcze szkoda, że małż w robocie on by zaraz wiedział jak to zrobić
piszesz o nowej klawiaturze - może wystarczy zmienić język :confused:

asia spróbuj tak:
Panel Sterowania > Opcje regionalne i językowe > zakładka "Języki" > Szczegóły > Dodaj... i wybierasz język > zatwierdzasz. Uwaga: aby pisać poprawnie należy z list wybrać opcję "twój_wybrany_język (programisty)"

I odrazu zmykam bo mi Tadek marudzi no i muszę się po Stasia do przedszkola zbierać. A potem muszę mu uszyć przebrania żółwia na bal karnawałowy:tak::tak::tak::tak: No i nową sukieneczkę dla Małgosi:tak::tak::tak::tak:
Weroniczka jesteś superową mamusią!

Kal.aga no u mnie generalnie chyba nie wolno...ale co zrobić...kryzys :rofl2: A zdjęcie będzie jak się ściany pomalują...o ile wyjdzie reprezentatywnie :-D
Joanna, a spróbuj uzyc tego entera przy tej cześci klawiatury numerycznej. Może klawiatura jest zepsuta

Jeju, moje dziecko ma 39,5 temperatury. Nie chce mu w ogóle spadać. Daję na zmianę paracetamol i nurofen i dupa... Nie spada. Może za szybko chcę efektu.Nie wiem, co robić.

reklama
asia- a próbowałaś robić chłodne okłady, albo może letnia kąpiel?

magda- u mnie generalnie też nie wolno, ale jak nie ma góry ro sobie pozwalamy:-D:-D:-D

no dobra ja już jadę do domciu za pół godziny może będę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry