reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Normalnie, masakra. Temperatura Fifkowi spada tylko na 2h, a później od nowa wzrost.
Magda, masz rację. Też stwierdziłam, że Filip będzie chorował dopóki mu zęby wszystkie nie wyjdą. Przyjdzie się załamać, bo jeszcze 15 przed nami.
Jutrzenka, baw się dobrze.
Paula, Julka ma kłopoty ze wzrokiem czy to tak profilaktycznie wizytę chcecie zaliczyć?
Dota, cieszy mnie, że moja;-) maść pomaga.

hophop

zginął mi chłop.... :tak::-D nie nie hop hop-było do Was-a mój J gary zmywa :tak::happy:
Kuba mi śpi a ja buszuję w inter.i haribo wsuwam aż te miski się trzesą :-D:-D:-D:-D:tak:
no nic byłam trochę w mieście na zakupach-zostawiłam chłopaków samych pojechałam połazić po sklepach.kupiłam Kubulkowi rajstopki bo fajna promocja jest bawełniane jednolite są po 3.90zł. cena superowa.zwłaszcza że nasz urwis to rajstopki szybko niszczy bo cały czas na nich szoruje.

Jutrzenko-miłej zabawy!!!!

Paula- no to niezła ta kolejka-szału można dostać jak się coś takiego widzi!!!
a coś z Julką nie tak? z oczkami że na wizytę idziecie?

Asia-zdrówka dla synusia !!!!

idę Was poczytać co napisałyście jak mnie nie było...???

Hejka
kasiamaj- jak zginal Ci chlop, to poszukaj w Minsku mazowieckim.....

Jutrzenka- a wy nie za czesto te spotkania dzialowe macie i piwko...?;-):-pTakim to dobrze...:tak::-)

Stefanka- no wlasnie gdzie Twoje zdiecie..? :-p;-):-D

Joanna- ja tez niestety nie wiem....:sorry2:

Asia- duuuzo zdroweczka dla biednego Fifiego....Moj dosc dobrze tez znosi zeby, rowniez niczym nie smarujemy,tak jak u pryzbelki.....

Paula- no masakra!!!!!!:szok::szok:. Szczyty!!!!!:szok:

a ja w domciu, Łukasz śpi, M. ogląda Crusoe pełen luzik weekendowy :-):-):-) tylko piwka brak (niestety jeszcze antybiotyki biorę:-()
jutrzenka- jak tam kręgle i piwko?;-):-) to będziecie z mężem kwita;-):-D
paula- a to dopiero kolejka:szok::szok::szok:
kasiamaj- ale masz dobrego męża :surprised::confused: gary zmywa:szok: ee mojemu tez czasem się zdarzy umyć patelnię jak sobie smaży jajecznicę:-D:tak: a w jakim sklepie jest ta promocja rajstopek?
asia- zdrówka dla Filipka

Hej Ciotki:)

Weroniczka ja nie wiem, skąd Ty masz tyle sił! Jesteś niesamowita:)
Jutrzenka
szalej, szalej!!! W końcu jeszcze karnawał!
Paula takie porąbane to nasze państwo:crazy: Jak nie zapłacisz to nie załatwisz, albo naprosisz się i naklniesz przy tym, że ręce opadają!
Asia biedny Fifi:( Ja też już traciłam nerwy jak Wiktor miał po tej ospie trzydniówkę ... non stop 39-40 stopni i dziecko przez ręce leci:-(. Serce się kraje:-(
Stefanka a nam bałwanek się właśnie roztopił:-( .... a mieliśmy go na ... balkonie:-D
Sylwia udanego wyjazdu:)
Magdalenka w kraju kryzys a Wy remont robicie???;-) Hehe ... żartuję:-D Fajnie! Ja też bym w swoim coś odnowiła, ale to wynajmowane więc żal dokładać:tak:

Pominiętych ... przepraszam i buziaki slę:-):-):-)

A mój Wiktor dzisiaj przeszedł samego siebie ... ja już po prostu wymiękam! W nocy wzięłam go do siebie, bo w łóżeczku był wrzask, spał mało ... raczej siedział i przyglądał się mi jak śpię! Wstał już o 6.20, a w ciągu dnia spał może z pół godziny i do tego obudził się z takim wrzaskiem, jakby go ze skóry obdzierali i wył, aż mu dałam paracetamol w syropie i na trochę mu przeszło, Poszłam z nim na spacer i wstąpiłam na chwilę do sklepu to przy kasie dał taki koncert, że musiałam płacić, pakować zakupy i pchać wózek z nim na rękach ... a droga powrotna to już był koniec świata!!! Wózek ... beeee:crazy:
Mówię Wam ... wysiadam! Nie dość, że się zrobił niedobry (dziś np. mnie uszczypał, a wczoraj moją mamę ... ugryzł), złości się, tupie, rzuca wszystkim ... to jeszcze wyraźnie mu coś dolega! Coś tzn. zęby ... jak przypuszczam:crazy:
Normalnie mamy z tymi dzieciakami;-)
A jak już kiedyś mówiłam, nadal uważam, że zęby to najgorszy wynalazek Pana Boga:angry:

Teraz śpi, ale już parę razy się zrywał z płaczem ... więc znów mam pospane:baffled:

A też mam Karmi w lodówce, ale przez to wszystko jakoś mi się odechciało:confused:

A Wy co robicie?

Ostatnia edycja:
Alex-a czemu w Mińsku.....???? akurat?

Aga-taki u nas jest sklep z odzieżą dziecięcą.mężuś pewnie że dobry :tak:

dobranoc -muszę już uciekać mężuś dziś komp.okupuje.

kasiamaj- bo tam jest jutrzenka- uwodzicielka mezow, he he...;-):-D:-D:-D

Dzis Olivier znow mial 2 drzemeczki, z tym ze ta druga krotka. Zasnal sobie w miescie, moze na okolo 20 minut.

Ale tu pustki....:szok::tak::szok:

reklama
Hej joł dziewczynki ale chyba nikogo już nie ma...
ALEX wcale nie pustki ja jestem a was nie ma:-D
A i dziewczynki dzięki za pomoc:tak:mam nadzieje że już wszystko ok..
JUTRZENKA miłej zabawy życzę:tak::-)
I co jeszcze starość nie radość...
A PAULA witaj witaj dobre sereduszko...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry