reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

A ja dziś wieczorem jestem jakoś dziwnie spokojna, czuję się taka zrelaksowana i mąż mnie nie denerwuje swoja osobą i nawet zrobiłam kolacje dla nas (co mi się ostatnio rzadko zdarza). Chciała bym się tak czuć zawsze:tak::tak:

Łukasz już śpi, trochę się wiercił i kręcił zanim zasnął, ale to nie dziwne bo wyspał się w dzień.

alex, kasia- żeby was już przestało boleć:tak::tak:
paula- to miły dzień spędziłaś:-)
kasiamaj- chyba tam zabalowałaś na tych urodzinkach;-):wink:
jutrzenka- chyba Kuba zrobił sobie dodatkową dzienno-wieczorną drzemkę, a może się nie zbudzi:sorry2:

reklama
Aga no cóż Ci mogę napisać?:-)
Oby każdy następny dzień łącznie z wieczorkiem był tak przyjemny i spokojny jak dzisiejszy :-):-):-):tak::tak::tak::-):-):-)

asia- dobrze że u was lepiej, oby jutro było już zupełnie dobrze, miłego odpoczywania:tak::tak:
paula- dzięki :-) każdej z was życzę takiego błogostanu:-)

i jak ja dobrze znam mojego synka, obudzil sie przed 20 i dalej nie spi :crazy:, na szczescie 150 mleka zjadl wiec do rana pospimy :tak:
ale w sumie moglby juz zasnac bo chce isc do lozka a nie z laptopem w kuchni siedziec

Aga to pozazdroscic :tak:

Asia dobrze ze juz lepiej :tak:

Mój maluch już też nareszcie zasnął:tak::tak:
Spacerek mieliśmy na nóżkach byliśmy w lesie sobie i nawet ptaszki śpiewały:-p:-D:-D
AGA to oby tak dalej:tak:
JUTRZENKA to rzeczywiście znasz swojego smyka ale teraz już pośpi jak zjadł;-):-)
ASIA dobrze że już lepiej u FILIPKA:tak:
KASIA,ALEX wracajcie do zdrówka szybko:tak::-D:-D
KASIAMAJ imprezka udana??
PAULA mała pobiegała i jeszcze nie śpi pewnie się nie zmęczyła:-D:-D
I co jeszcze chyba tyle że życzę wszystkim spokojnej nocki:tak:;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry