reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dzień dobry sobotnio :-D:-D:-D

Większych problemów z oczkami nie ma tylko małej uciekało jedno oczko i wyprosiłam skierowanie do poradni zezowej. Już tego co prawda nie widać ale wolę sprawdzić dla świętego spokoju :tak::-);-)

Joanna :-):-):-)

Alex dobrze że uświadomiłaś Kasięmaj :-D no Jutrzenka łasa na chłopów... :-D:-D:-D

Jutrzenka żyjesz??? Pewnie główka Cię boli :-p:-p:-p

Asia no to fakt że ząbko osłabiają organizm. Zawsze jak się coś młodej zaczyna to Nurofen od razu w ruch żeby się nic nie rozwinęło :tak: teraz też pomogło. Po 3 dniach nie było śladu po kaszelku :tak::-)

Monia moja małoletnia też się tak zachowuje dlatego już temperujemy charakterek bo potem byście oglądały Julię C. w SUPER NIANI :-D:-D:-D

Aga to kiedy kończysz ten antybiotyk? I jak nocne pobudki Łukaszka?? ;-)

reklama
Witam

kasiamaj- bo tam jest jutrzenka- uwodzicielka mezow, he he...;-):-D:-D:-D

tylko mnie nie ma jeden dzien a tu jakie pomowienia sie szerza :crazy:;-). Jak mozecie, ja taka przykladna zona :crazy::crazy:

Jestem jestem i zyje. Spoko tylko 2 i pol piwa wypilam. Jedynie co ucierpialo to moj paznokiec juz po pierszym rzucie :angry::angry::angry:. Kurde tyle juz choduje a tu chwila i :angry:. Ale w srode jestem zapiasana na manicure to sie jeden sztucznie doczepi :-D:-D:-D bo szkoda reszty obcinac :tak:
Oglnie bylo super, pogadalismy, posmielismy sie, pierwszy raz gralam w kregle (wstyd sie przyznac ale nie bylo jakos okazji sie wybrac :zawstydzona/y:) i w rzutki . Wrocilam przed 21 ale jakas senna bylam i poszlam spac.

Asia zdrowka dla Filipka, ile on sie biedny nacierpi :no::no:

Monia moze to chwilowe przez zeby, u nas narazie wozek jest ok ale moze dlatego ze Kuba nie chodzi sam a poza tym mam wozek w salonie i babcia go w ciagu dnia sadza do wozka bo u nas z kolei krzeselko do karmienia jest bleee i tak sie prostuje ze za diabla go nie posadze chyba ze go czyms przekupie :-p

Siostra cmok cmok

I tyle zycze zdrowka dla maluszkow i milego dnia.
Kuba zasnal o 10 wiec musze uprasowac poki spi. Zajrze potem :tak:
My dzis sami R poszedl na sluzbe 24h i bedzie jutro

my dziś balujemy u dziadków na urodzinkach dziadziusia!!!

Alex-dzieki za uświadomienie :-D:rofl2::tak:-znalazłam go -gary zmywał! :rofl2:
jak wrócimy do domku to nadrobię zaległości
a teraz idę na kawusie i pyszne ciacha!!!! -mówię Wam pyszności!!!-babcia narobiła!!!!

miłej sobotki dla Was!!!!

hej:-):-):-)
a ja już posprzątałam, Łukasz się wyspał 3 godz. normalnie szok nigdy tyle nie spał w dzień. mamy piękną pogodę i byliśmy na długim spacerku.:-):-):-)

muszę wam powiedzieć ze moje dziecko jest grzeczne. ładnie siedzi w wózku i sam zaczął chodzić po dworze.:-):-):-):-)

pula- antybiotyk jeszcze 3 dni będę brać:baffled:. a z pobudkami Łukasza jest lepiej, ale nie chce zapeszyć- dziś zbudził się tylko 2 razy.:happy:ale sie wyspałam
kasiamaj-udanej imprezki
asia- jak Filipek?spadła mu gorączka?

dla wszystkich udanej soboty
idę zmienić małemu pieluchę

co taka cisza??, gdzie wszyscy :szok:

Kuba pospal od 10 do 11:30, dalam mu jesc i pojechalismy do moich rodzicow. Zjadlam tam obiad i ruszylam z mama na spacerek po miescie. Chodzilysmy prawei 1,5 ale maly nie spal. Takze cos czuje ze dzis wczesnie usnie. Teraz wlasnie kreci mi pokretlami od piekarnika. Tak sie nauczyl ze przekreca jedna ktora ustawia temperature a potem druga przekreca ta od ustawianien pieczenia i piekarnik sie zaswieca i juz jest radosc.

Ale fajnie bylo na spacerku jak sloneczko swiecilo i sniegu nie bylo :tak::tak::tak:

Asia jak Filipek :-(

Hej Dziewczynki :-) Chciałam się tylko zameldować, że żyję, ale baniak mi pęka, więc nic konstruktywnego nie napiszę ;-) Co tu dużo gadać, troszkę wczoraj procencików poszło, się z Sylwią odstresowywałyśmy ;-):-p Dzisiaj rano obie ledwo przytomne z chłopakami na spacer szłyśmy :-D A raczej wózki nas prowadziły ;-) Idę dalej cierpieć :-p

Stosunkowo udanych wieczorków Wam życzę :-p
Oczywiście dużo zdrówka dla chorowitków :tak:

Czesc :-)
Podpisuje sie pod kasia- rowniez nic konstruktywnego nie napisze bo rowniez mi baniak peka...:tak::-(:sorry2:
Milej sobotki.... moze zajrze pozniej, jak dam rade, bo na razie to na prawde czuje sie fatalnie....sorry....:sorry2:

:angry::angry::angry: Kuba poszedl spac bez jedzenia :angry::angry:, znow bedzie to samo co ostatnio jak R ma sluzbe, wtedy tez tak zasnal a potem sie obudzil za godzine i nie sal do 22 :angry::angry::angry:

reklama
eee jutrzenka nie bedziesz sie nudziła :-D:-D:-D a przez sen mu nie wciśniesz?

My też byliśmy dziś na spacerku, Niunia pobiegała, potem do babci na kawkę i ciacho :tak: więc niedawno wróciliśmy :-);-) ale mała jeszcze nie śpi. Buszuje koło mnie... :baffled: mogła by się już zawinąć do spania :-D

Alex, Kasia oby główki szybko przestały boleć.:tak::tak::tak::-):-):-);-);-);-)
Ja mam pyszne Martini w szklaneczce ;-):-) i tak se sączę ;-)
Ogólnie to nie przepadam za % ale mąż zrobił to nie odmówię :tak:

Kasiamaj jak po imprezce?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry