Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Viki witajcie Jak się czuje mały pacjent??? Dotka ojjj to będzie wieczór gorąco;-) Joanna u nas leż leje, Wiktor od rana usnął dopiero teraz, a jak marudził ... Jutrzenka ale Ci dobrze że przesypiacie całe noce. Ja już nie pamiętam takiej nocy w wykonaniu mojego szkraba:-(
A śmiejesz się z Filipkowego uzębienia? Mój Wiktor ma tak samo ... tyle, że jeszcze górna lewa piątka jest Elcia a Ty co taka wylewna ostatnio jesteś???
I tyle pamiętam ...
Ale wczoraj była śliczna pogoda i tak cieplutko. Szkoda, że to takie chwilowe było, bo wybyliśmy z tatusiem na długaśny spacer. Ale było miło
hej hej meldujemy że żyjemy!!!
wczoraj na imprezce było superowo jedzonko pychotka-a ciasta miam miam....własnie zjedliśmy sobie do kawci babcia nam na drogę zapakowała wczoraj mój J trochę z dziadkiem zabalował :-):-):-) no i ja musiałam do domku wracać ale co tam....odbiję sobie Kuba trochę w nocy marudził budził się i tulenia dom agał najfajniejsze było to jak pierwszy raz mama powiedział ...... najpierw jak się przebudził to było...- me-me-potem takim lamentowym śpiewem mam mam, potem mu ma-maaa wyszło przy następnym budzeniu chyba to zapamiętał i znów kombinował z tym mama.... kurcze fajnie tak!!!!!
Wróciliśmy od D siostry. Mała pochasała ale i zdrzemnęła się troszkę więc pewnie będzie buszowała do 22 :-sorry2:
Teraz tata czyta jej książeczkę wow...
Ale coś marudna jest... jak ja nie znoszę takiego jej humoru...
Dotka ale komenty gostek wystawia hihi... dzięki za poprawę nastroju
po obiadku pojechalismy do rodzicow i tesciow. Kuba jak wstal po 7 i sie zdrzemnal od 10:30 do 12 to nam w drodze do domu w aucie usnal (a mamy 5 minut drogi :-)). Ale jak go R rozbieral to sie przebudzil wiec zaraz pewnie pojdzie sie kapac i spac bo sie nie wysoal
Teraz R jest z nim na gorze i mu rechocze (tak jak jego traktor z litle people) a on sie zasmiewa w glos .
I dzis sie kilka razy probowal puszczac ale on sie jeszcze boi. Jak stal u tesciow przy wyjsciu juz to kilka kroczkow zrobil a potem do nas rece wyciagal i chcial sie nas zlapac
Monia, nie powiem Wiktorkowa szczeka tez wymiata
A moze to mamusie zle policzyly albo zle naniosly ;-);-)
Co tam u Was, gdzie wszyscy ??. Juz weekend dobiega konca, meldowac sie kochaniutkie
dobry wieczór:-):-)
a ja nigdzie dziś nie byłam za to u mnie byli goście - moja siostra z dziećmi i zrobił się mały dom wariatów a myślałam że to będzie taka spokojna niedziela
ale Łukasz przynajmniej się wybawił i zasnął w dwie minuty z głową w poduszce i z pupą w górze
u nas pogoda była taka sobie ale byliśmy na spacerku, Łukasz jest taki ciekawy wszystkiego że szok. I idzie tam gdzie nie wolno, tam gdzie leżą jakieś deski, albo taczka stoi. Wszystkiego musi dotknąć i wszędzie zajrzeć. Nie nadążam za nim
A jak zobaczy coś ciekawego to zaraz piszczy jak opętany
szkoda że jutro już do pracy:-wściekła/y: dobrych nocek mamusie:-)
moj tez juz wykapany, najedzony i lezy w lozeczku, albo oglada dobranocny ogrod albo juz spi . Moj slodziak najdrozszy .
Ja tez jutro juz do pracy, a teraz siedze sobie i gram w planowanie na kurniku
Monia wspolczuje z tymi nocami, ja juz nie pamietam kiedy Kuba nie przespal nocy, od wlasciwie gdzies od 4-5 m-ca spi cala noc. A obecnie gdzies do 7-7:30
Aga chyba Ty pytalas czy mozna juz oficjalnie mi gratulowac. Wiec jeszcze nie bo obecna zastepca jest na zwolnieniu do konca marca bo odchodzi na emeryture i ciagnie zwolnienie, wiec ja narazie przejmuje czesc obowiazow ale nieoficjalnie. Niby mi to kierowniczka juz powiedziala ale ze u nas juz rozne dziwne rzeczy sie dzialy wiec narazie sie nie nastaiwam zeby sie nie zawiesc.