reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

I ja się w końcu witam :-) Ale z Was gaduły :-D:-D:-D
Jutrzenka bardzo mnie cieszy, że Kubulek bierze przykład z Prezesa ;-):-p:rofl2: Może jak obaj nie będą spali to nie będę musiała monologu po nocach prowadzić :-p
Się normalnie wkurzyłam, odłączyli mi dzisiaj kablówkę, bo się spóźniłam z zapłatą 10 dni, co z tego, że rano poszedł przelew i zapłaciłam z góry znowu za kilka miesięcy:wściekła/y: Jakbym wczoraj nie zadzwoniła, żeby się zapytać ile mi wyjdzie do zapłaty za pół roku z góry to nawet by się nie kapnęli:wściekła/y:Człowiek dzwoni, bo chce zapłacić zaległość i uregulować płatność z góry, a oni w kulki lecą. Pozbawili moje dziecko możliwości oglądania "Brzyduli" :-p Będzie miał chłopak zaległość do nadrobienia. Mam nadzieję, że jeszcze dzisiaj, albo jutro rano puszczą sygnał, bo oszaleję.

reklama
Hej:)

Wpadam się tylko przywitać, bo coś mnie w krzyżach kłuje:baffled: a poza tym ubiegłej nocy mój kochany synek nie dał mi sobie pospać:crazy:
Przeczytałam Was dokładnie ... ale z odpisaniem będzie gorzej.
Może jutro będę miała więcej weny twórczej.

Miłego wieczorka:)

a ja dziś bezstresowo mogę chwilę posiedzieć (z racji @ mąż mnie nie będzie tarmosił i dał mi spokój :-D)

kasiamaj dzięki za zaproszenie! skąd jesteś bo po tych literkach spod avatarka nie mogę rozszyfrować ;-) mąż jest leśnikiem? to taki trochę cygański tryb życia prowadzicie ;-)
kal.aga z tym dekoltem to moja tak ma od dawna ;-) to przez karmienie - szkraby szukają u wszystkich cycy :-) a moje lubi ostatnio strasznie miętosić i się przytulać. fajnie się wtedy na nią patrzy :-D
dota wiosna zacznie się od łódzkiego ;-) do was przyjdzie później :-)
a na walusia nic nie wymyśliłam - t. mi coś kupił ale schował w samochodzie :-p ja bym wyszperała :-D
alex u nas dywan jest jasny ecru a ostatnio szaro-bury :-D miałam dawać do czyszczenia i chyba jeszcze trochę poczekam :baffled: tylko boję się, że potem nie dopiorę :confused:

alex u nas dywan jest jasny ecru a ostatnio szaro-bury :-D miałam dawać do czyszczenia i chyba jeszcze trochę poczekam :baffled: tylko boję się, że potem nie dopiorę :confused:
No wlasnie u nas tez jasniutki, a najgorsze, ze my wynajmujemy dom, wiec chcac nie chcac- musialam uprac, bo jakby byl moj, to pewnie machnelabym reka i przeszla obok....:-D:-D:-D

Ok dziewczyny, jakos padnieta jestem, wiec juz sie pozegnam, pa pa, dobrej nocki...:-)

u nas wieczór marudząco-płaczący!!!!
ojjjj-mój bidulek!!! wstaje w łóżeczku płacze i woła MAMU!!!! coś mu dolega -ale nie wiemy co?

Aga-niezłe ziółko,w dekolt pannie zaglądać :szok::-D

Grzechotka-brawo dla Kubusia za dzielność!!! :tak:

Magda-masz rację co do tych projektantów-moźe akurat....kto wie? rosną nam mali cyckonosnicy :-D:rofl2::rofl2::rofl2:

Paula-ryba wyszła tradycyjnie!!! :baffled: smażona z ziemniakami i kapustą kiszoną mojej teściowej i kąpocikiem mojej mamuni z porzeczek :tak:
co do tego toples-to mężuś może i byłby zadowolony-ale on już ma na kogo patrzeć :-D:-D:-D hehehe.Kuba ma jeszcze tak że lubi mokre pranie wąchać

Alex-u nas od rana brojenie się zaczyna wołam ciągle nie rusz nie wolno zostaw...a on i tak swoje!!! :szok::happy:

no nic kobitki trzeba się zbierać jutro coś napiszę kolorowych snów dla Was

to dziś otwieram forum :-)

bry kobietki!

kasiamaj nie napisałaś mi gdzie mieszkacie? jakie województwo? ;-)
co do prania to moja lubi ściągać i ciućkać jeszcze mokre :baffled:
dota dzisiaj znów słyszałam ptaszki :-D

nocka w miarę...

reklama
Do góry