reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dziewczyny a ja mam do was wielka prośbę

pewnie wiele z was juz wie ze mam siostre cioteczna która jest sparaliowana i chora od 11 lat w tym roku kończy 15 lat więc wszelkie datki od fundacji juz jej sie nie należą a rechabilitacje miec musi cały czas. rodzice jej czyly mój wujek *brat rodzony mojej mamy) staraja sie pozyskac srodki jak sie da ale jej turnusy sa bardzo drogie
tak wiec jako że zbiża sie okres rozliczeniowy i można odpisac 1% na cele charytatywne jezeli nie wiecie albo nie macie na kogo oddac tego procentu to prosze oddajcie go patrycji
Tak więc plis was to nie uszupli a jej zapewne pomoze licze na wasze dobre serca i z góry dziekuje wszystkim:-D:-D
a tu dane do wpisania

Patrycja Wasilewska nr 286 - należy wpisać w rubryce inne informacje OPP
Nazwa OP - Fundacja Dzieciom Zdążyć z Pomocą ul. Łomiańska 5 01-685
Warszawa
numer konta: PKO BP XVO/Warszawa 50 1020 1156 0000 7902 0007/7248
numer KRS: 00000 37 904

reklama
Grzechotka nie ma sprawy ;-) u nas tego rozliczenia niewiele ale grosz do grosza... ;-):tak::-)

Magdalenka może to wy odmalujcie a chłopy z dziećmi niech wyjadą :-D

Aga to mały podczytuje Ci co tam piszesz na bb :-D:-D

No ladnie, pare ladnych stronek nadrabialam...a nie bylo mnie tylko ze 2 godzinki...:tak::-). No i dobrze, piszcie dziewczyny...

No wiec polatalam po miescie, ale nic wlasciwie nie kupowalam, tylko takie tam jedzeniowe....acha i pizamke dla Oliwiera.

A teraz musze sie z nim bawic, bo juz tu siedzi i mnie napastuje.

A moje staniki tez wyciaga, ale przeklada do szuflady ze swoimi ciuchami....:confused::-D:-D

Grzechotka dobry pomysł z tym czyszczeniem....trzeba bedzie zamówic, niech zrobią to fachowcy....dzieki!:-)

A gdzie Asia???

Madzia i my się steskniłysmy za Tobą:tak:

I jak pomysły na Walentynki???? widziałam Alex pytała...Alex,masz juz pomysł?
mam ochote wymyslec coś fajnego...ale nie wiem....musze wytezyc szare komórki i coś zrobic....:confused:

i co tam jeszcze u Was???
ide, bo mi tu takie jedno dziecko próbuje wyrywac klawisze.....:crazy:

A u nas napadało śniegu i zrobiło się biało....cholercia Kata i gdzie ta wiosna?;-)
I tyle ode mnie....paa:-)
:-)

tort dzis jeszcze jem :)
nie udalo mi sie zjesc calego...
musze znalezc chwile i was poczytac heheh

Dota- nic nie wymyslilam.:-( Chcialam jakas fajna kolacje, ale chata bedzie pelna, bo na pewno bedzie corka P, no i nasz Oliwier, wiec jak tu mozna romantyczna kolacje zrobic...?
Skonczy sie pewnie na jakims drobnym prezencie i buzi i to wszystko....:baffled::sorry2:

A ja przed chwilka wyszorowalam sobie dywan ( jakbym nie miala nic lepszego do roboty...:baffled::angry:), bo Oliwieras rozsmarowal mi pudry, cienie i jakis roz po calym dywanie!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nosz kurcze, nawet na chwile nie mozna sie odwrocic, zeby czegos nie zbroil!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja pomysłu na Walentego nie mam :zawstydzona/y: no i jak coś mi już wpadnie to nic wycudowanego bo z funduszami kiepsko... :-( Jakiś felerny ten początek roku... niech już przyjdzie wiosna to kobiety zaczną coś z włosami robić... ;-)

paula sprzedaj jakis pomysl !!
bo mi sie nic nie chce robic ale z drugiej strony chce go zaskoczyc!!

reklama
A mój maluch już usnął:szok::szok::szok:
Na Walentego nic nie szykuję może tylko wyślę jakiegoś sms romantycznego:-D:-Di ja pewnie to samo dostanę:-D:-D
ALEX ale miałaś zajęcie super i tak jest z tymi naszymi dzieciaczkami mój szogun dzisiaj potrzaskał talerze a ja ino chciałam gaz podpalić:angry::wściekła/y:i jeszcze się śmiał bezczelnie:-D
DOTKA śnieg a u nas zerwał się wiatr:tak:
GRZECHOTKA gratulacje dla KUBUSIA:tak:

Do góry