witajcie,
nadrabiam wlasnie zaleglosci, ale przez to ze jestem u kumpeli to mam duuuuuuuuuuuze zaleglosci

no ale coz nadrobie to
u nas dzis teraz jest juz 15 stopni wiec po objadku na spacerek pojdziemy z dzieciaczkami, synek kolezanki ma 5 miesiecy a moj Zaki bardzo chce sie z nim dzielic wszystkim tym co je (jablko, kurczak, kanapeczka) dobre to moje malenstwo jest

, tylko ze jest tak niesamowicie zywotnym dzieciaczkiem ze ja nie mam sily czasami do niego, ostatnio szukalam moich butow, ja patrze a moje kozaki w pralce zostaly umieszczone, malo tego w srodku bylo jabluszko ktorego moje dzieciatko nie zjadlo, bo tak wogole to Zaki bierze sobie cale jablko sam, i zjada je wraz z ogryzkiem tak ze zostaje tylko ogonek

cwaniaczek jeden
baska79 ja marze o tym zeby Zakiemu obciac troszke wloski, ale to na razie jest nierealne on jest caly czas w ruchu i na krzesle by mi tez nie usiedzial

dotaz moj Zaki to ma swoja wlasna klawiature od starego komputera bo jak nie to moj laptop byl by biedny

kacha_wawa u nas tez zazwyczaj spac chodzimy nie wczesniej niz o 10, a to i tak dobrze bo zazwyczaj jest 11 a on jeszcze niespi

a ja nawet wieczorem nie moge poodpoczywac
grzechotka 

viki dobrze bedzie, zawsze masz nas na BB

a wszystkim mamom co im nie odpisalam z imienia zycze milego dzionka :-):-):-)