reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej
ja zaraz do pracy zmykam ale mi sie nie chce wychodzić nawet śnieg z deszczem pada i jest ohydnie bleee:baffled:

co do walentynek to ja nie mam pomysła ale mój mąż pewnie tez sie nie wysili
jak go spytałam co robimy to powiedział że moge kolacje zrobić hmm ale romantycznie najpierw zrób potem posprzątaj tak więc nie spodziewam sie nawet kwiatka ale i z wzajemnościa :-D:baffled:

reklama
kal.aga dziękuję w imieniu Małgosi za śliczny prezencik:tak::tak::tak: Powiem Ci że wczoraj oglądałam dokładnie takie krótkie spodenki i zastanawiałam się czy nie kupić:tak::tak::tak: Dobrze że się nie zdecydowałam. Ale powiem Ci że tak posklejałaś paczuszkę, że Staś się mocno nasiłował żeby porozcinać taśmę:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: Jeszcze raz ogromnie dziękuję kochana.

Oj to i ja się muszę zebrać i zapakować co nieco dla Małgosi bo naszykowane leży i czeka :zawstydzona/y: wstyd... :zawstydzona/y:

Weroniczka to przynajmniej sie wyspaliście ;-):-):tak:

Ja mam kumpelę Łodziankę z Ksawerowa. Ale to taka przyjaźń listowa. Piszemy ze sobą z 10 lat... Nie znam jej osobiście ale jest dla mnie jak siostra ;-) fajna sprawa. Teraz mamy kontakt przez NK więc już listów nie piszemy. A szkoda bo lubiłam... :-):-):-) czasem jak się rozszalałam to i 10 kartek z zeszytu mi wychodziło... ;-):tak::-D

Viki współczuję ponownego bólu pleców :baffled: tyle się nachodziłaś na te zabiegi i znów wraca... :-( nie fajnie... :no:
No i oby pawełek wrócił do dawnych rytuałów nocnych. W sumie nie ma się co dziecku dziwić że stracił poczucie bezpieczeństwa po pobycie w szpitalu. też to przeżywa...
Ahh no i gratuluję nocnikowego sukcesu :-):-):-)

Kata to orginalna jesteś z tymi gaciami. :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D przynajmniej nowy wzorek jest zaskoczeniem :-D:-D:-D

Viki-kilka osób znam...z widzenia więcej :tak:

coś prędzej wywaliło mnie z sieci???? :szok::szok::szok: nie wiem czemu -może za dużo Wam głowę suszyłam? :confused:
Kuba śpi -mężulo zmywa po obiadku a je lecę na filmik na 18-tą "pierwsza miłość"-ogląda któraś z Was? :happy::confused:

hehe kasia maj ja ogladam:) ale córa ma [ierszenstwo bo tete leci na bebesebis:(
a na walentynki niewiem co:( mysle mysle i nic

reklama
joanna to nic tylko się cieszyć :tak:
moja jeszcze w wannie buszuje ;-)
paula :-) kupię mu z jakąś seksi bombą w tym roku :-p niech ma chociaż na gaciach :-D

Do góry