reklama
kasiamaj
mama 2007/2010
mojemu kupiłam kubek-termos (jak jeżdzi po tym lesie w takie zimno to niech kawusię ma ciepłą)-gacie dostał ostatnio na święta-bokserki to już sobie tym razem darowałam 

Paula21
Grudzień '07
Ja na Walentego to siebie bym zapakowała w ładną bieliznę
i już ale dziś mi się @ zaczęła 
więc nie dostanie żony... :-( może kolację zrobimy pyszną. To też będzie taka nasza mała rocznica bo dwa lata temu 14 dostałam pierścionek zaręczynowy... ;-)

:-)
Młoda jęczy bo chce na parapet...

Młoda jęczy bo chce na parapet...

kata a skąd ty dokładnie jestes?
kasia maj a z kiełpin to ty kogos znasz?;-)
Paweł spi, damian odrabia lekcje a ja pije kawusie.Paweł znow zaczał sam zasypiac..ale budzi sie jeszcze w nocy z płaczem...chce bym go brała do siebie no i chce jesc...
kurcze a juz tak ładnie przesypiał noce bez jedzenia...
poza tym musze wam powiedziec ze zaczał wołac ze chce kupe.na siku jeszcze nie reaguje ale jak chce kupe to woła "pupa" i jest to juz sprawdzone bo poczatkowo myslałam ze to zbieg okolicznosci...ale jednak nie
;-)
kurcze znow zaczynają mnie boleć plecy...w tym szpitalu to nanosiłam sie pawła ..i teraz ból wraca:-(echhh
co do walentynek to ja nie mam pomysłu...zreszta V na statku.
.pewnie dostanie link do kartki bo nic o niej nie wie...niestety nie udało się wygrac ale zaszczytne 15 miejsce i tak jest bardzo dobre a to dzieki wam dlatego bardzo wam dziekuje za głosy.
ja nawet nie moge zrobic mu prezentu bo nie mam mozliwosci wysłania na statek bo on np w zeszłym roku kupił mi nowa płytke nohry jones i przyszła pocztą ładnie zapakowana w papier w serca. powiem szczerze ze mnie zaskoczyl bo sie nie spodziewałam
kasia maj a z kiełpin to ty kogos znasz?;-)
Paweł spi, damian odrabia lekcje a ja pije kawusie.Paweł znow zaczał sam zasypiac..ale budzi sie jeszcze w nocy z płaczem...chce bym go brała do siebie no i chce jesc...

poza tym musze wam powiedziec ze zaczał wołac ze chce kupe.na siku jeszcze nie reaguje ale jak chce kupe to woła "pupa" i jest to juz sprawdzone bo poczatkowo myslałam ze to zbieg okolicznosci...ale jednak nie

kurcze znow zaczynają mnie boleć plecy...w tym szpitalu to nanosiłam sie pawła ..i teraz ból wraca:-(echhh
co do walentynek to ja nie mam pomysłu...zreszta V na statku.
.pewnie dostanie link do kartki bo nic o niej nie wie...niestety nie udało się wygrac ale zaszczytne 15 miejsce i tak jest bardzo dobre a to dzieki wam dlatego bardzo wam dziekuje za głosy.
ja nawet nie moge zrobic mu prezentu bo nie mam mozliwosci wysłania na statek bo on np w zeszłym roku kupił mi nowa płytke nohry jones i przyszła pocztą ładnie zapakowana w papier w serca. powiem szczerze ze mnie zaskoczyl bo sie nie spodziewałam
Ostatnia edycja:
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Witam się z Wami Kobiałki :-)
Co do Walentynek to nienawidzę tego święta
Taka komercha, że się odechciewa. Święto zakochanych powinno być przez cały rok, a nie tylko jednego dnia. Ja nie będę obchodzić
T. usilnie chce mi kupić jakiś pierścionek, ale ja się usilnie przed tym bronię, bo na co mi pierścionek jak znając mnie walnę go w kąt i zgubię.
Viki to stuknijmy się kawusią ;-) Ja właśnie kończę i lecę znowu do tego mojego ancymona.
Miłego dzionka gaduły
Co do Walentynek to nienawidzę tego święta

Viki to stuknijmy się kawusią ;-) Ja właśnie kończę i lecę znowu do tego mojego ancymona.
Miłego dzionka gaduły

reklama
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Cześć dziewczynki.
Dziś zaspaliśmy do przedszkola

normalnie doznałam szoku bo chłopcy zawsze wstają między 6 a 6.30. A tu taka nispodzianka dzisiaj.
A na Waletynki też mi brak pomysłu. A i możliwości ograniczone bo w mojej okolicy są same małe skelpy i wózkiem się w nich nie miszczę

Dziś zaspaliśmy do przedszkola

A na Waletynki też mi brak pomysłu. A i możliwości ograniczone bo w mojej okolicy są same małe skelpy i wózkiem się w nich nie miszczę