reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
mojemu kupiłam kubek-termos (jak jeżdzi po tym lesie w takie zimno to niech kawusię ma ciepłą)-gacie dostał ostatnio na święta-bokserki to już sobie tym razem darowałam :tak:

Ja na Walentego to siebie bym zapakowała w ładną bieliznę :-D i już ale dziś mi się @ zaczęła :baffled::hmm: więc nie dostanie żony... :-( może kolację zrobimy pyszną. To też będzie taka nasza mała rocznica bo dwa lata temu 14 dostałam pierścionek zaręczynowy... ;-):blink::rolleyes2::tak::-)

Młoda jęczy bo chce na parapet... :baffled:

kata a skąd ty dokładnie jestes?

kasia maj a z kiełpin to ty kogos znasz?;-)

Paweł spi, damian odrabia lekcje a ja pije kawusie.Paweł znow zaczał sam zasypiac..ale budzi sie jeszcze w nocy z płaczem...chce bym go brała do siebie no i chce jesc...:wściekła/y: kurcze a juz tak ładnie przesypiał noce bez jedzenia...

poza tym musze wam powiedziec ze zaczał wołac ze chce kupe.na siku jeszcze nie reaguje ale jak chce kupe to woła "pupa" i jest to juz sprawdzone bo poczatkowo myslałam ze to zbieg okolicznosci...ale jednak nie:tak:;-)

kurcze znow zaczynają mnie boleć plecy...w tym szpitalu to nanosiłam sie pawła ..i teraz ból wraca:-(echhh

co do walentynek to ja nie mam pomysłu...zreszta V na statku.
.pewnie dostanie link do kartki bo nic o niej nie wie...niestety nie udało się wygrac ale zaszczytne 15 miejsce i tak jest bardzo dobre a to dzieki wam dlatego bardzo wam dziekuje za głosy.
ja nawet nie moge zrobic mu prezentu bo nie mam mozliwosci wysłania na statek bo on np w zeszłym roku kupił mi nowa płytke nohry jones i przyszła pocztą ładnie zapakowana w papier w serca. powiem szczerze ze mnie zaskoczyl bo sie nie spodziewałam:)

Ostatnia edycja:
viki bełchatów - muszę sobie poda avka wpisać bo już dużo osób pyta :-)
brawo dla pawełka! bidulek - to pewnie zęby :-(
a kręgosłup to i mnie boli ale siedzę jak paralityk na własne życzenie :angry:

Witam się z Wami Kobiałki :-)
Co do Walentynek to nienawidzę tego święta :wściekła/y: Taka komercha, że się odechciewa. Święto zakochanych powinno być przez cały rok, a nie tylko jednego dnia. Ja nie będę obchodzić :tak:T. usilnie chce mi kupić jakiś pierścionek, ale ja się usilnie przed tym bronię, bo na co mi pierścionek jak znając mnie walnę go w kąt i zgubię.
Viki to stuknijmy się kawusią ;-) Ja właśnie kończę i lecę znowu do tego mojego ancymona.
Miłego dzionka gaduły :-D

reklama
Cześć dziewczynki.

Dziś zaspaliśmy do przedszkola:szok::szok::szok: normalnie doznałam szoku bo chłopcy zawsze wstają między 6 a 6.30. A tu taka nispodzianka dzisiaj.

A na Waletynki też mi brak pomysłu. A i możliwości ograniczone bo w mojej okolicy są same małe skelpy i wózkiem się w nich nie miszczę:crazy::crazy::crazy:

Do góry