reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Ale babeczki naprodukowaly....:szok::szok::szok:
A ja sie wkurzylam, bo juz chcialam bilety na Wielkanoc zamowic do domciu i ni ma....:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wszystkie terminy pozajmowane w okolicach swiat....:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

ALE JESTEM ZLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angry::wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::wściekła/y:
No i tyle z mojego pobytu kwietniowego w Polsce....:-(

Dobranoc....

A u nas atak zimy a o to fotki

Koszmar i ja muszę jeszcze jechać na letnich oponach do sklepu :szok: ciekawe czy w ogóle wyjadę :szok::szok:

Alex to nie ciekawie, szkoda że cie nie będzie na Święta

Sefanko ja usycham z tęsknoty za tobą nawet miałam ci wysłać walentynkę

A to dla was bo was kocham jak siostry
193.gif

Ostatnia edycja:
Hello laski!

Dużo miłości na walentynki!!!

Elcia, tak wcześnie na obiadek?No smacznego życzę.
Anetka, u mnie podobnie za oknem. Zima jak nic.
Kata, co to znaczy "ziuknąć" czy "dziuknąć"?

witka

u mnie tez zima...
a ja boje sie z pablem jeszcze wychodzic....niby juz jest w miare zdrowy ale ja oczywiscie schizuje. wczoraj bylismy na piechotke tak na 10 minut ale wiało jak nie wiem.
szkoda mi damiana bo przez to wszystko musi siedziec w domu, a sam nie chce wychodzic na dwór.

do tego chyba jakies niskie cisnienie jest bo wypilam kawe a czuje sie przymulona na maxa..
wczoraj ogladałam do 2 kilka odcinków "skazanego na śmierć" mam kolejny sezon i mowie wam dzieje sie dzieje....ogląda to ktos ? bo chyba leci tez w tv albo leciało...

Cześć.

Ale żeście wczoraj naskrobały wieczorem. Gdybym wiedziała że będziecie to bym też wpadła bo do późna szyłam ubranka dla Małgosi:tak::tak::tak::tak:
A ja wczoraj ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu dostałam od R prezent walentynkowy. Śliczny kubeczek i czekoladki:tak::tak::tak: Kubki dostaję od męża zamiast kwiatków bo ja mam hopla na punkcie kubków. Muszę mieć odpowiedni kubek do odpowiedniego napoju bo inaczej mi nie smakuje:tak::tak::tak::tak:

Widzę że nie tylko Kraków zasypało. U nas ciągle śnieg sypie i za oknem bialuteńko. Mieliśmy dziś jechać na ślub kuzyna ale to z 50 km od Krakowa i do tego przez Zakopiankę ( a dziś małopolska ferie zaczyna więc napewno będą korki), która nie jest zazwyczaj odśnieżana więc długo byśmy jechali. Tak więc chyba zrezygnujemy.

Kurcze Małgosi zrobiły się okropne potówki na buźce. Taką całą czerwoną buźkę ma. No ale u nas w miszkaniu to chyba z 26 stopni jest i nie da się kaloryferów skręcić. nawet włączony nawilżacz nie wiele pomaga. W nocy jest tak suche powietrze że maleńkiej się nosek przytyka. Ja chcę już WIOSNĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I JA SIĘ WITAM!!!
U nas też biało i wiaterek wieje więc są zaspy:tak::-D
A ja dostałam od K sms i na tyle muszę się smakiem obejść:-D:-D:-D
ŻYCZĘ WAM DUŻO DUŻO MIŁOŚCI!!!!

Załączniki

• milo_520mi.jpg
    milo_520mi.jpg
    3,4 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Czesc dziewczyneczki
Jeszcze mam co prawda wisielczy humor od wczoraj, ale przechodzi powoli, w koncu glowa muru nie przebije, nie?

Za to prezent dostalam sliczny- perfumy, ktore juz mi sie od dawna podobaly...:tak::tak: kwiaty i czekoladki. I tyle, jesli chodzi o walentynki...:-)Moze wieczorem cos wiecej, jakas milosc, czy cos.....:-p;-):tak::-):-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry