reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

popcard.php

popcard.php
Witajcie KOCHANIUTKIE. Ja również życzę wszystkim
dużo dużo MIŁOŚCI
i chciałam Wam powiedzieć że bardzo się cieszę że mogłam dołączyć do Waszego grona. Jesteście niezastąpione.

Ale co niektóre miały wczoraj wieczorem wenę twórczą. Myślę sobie wszystko posprzątane, Alex śpi, męża gdzieś wywiało to wpadnę do Was poczytać co się działo, jak zobaczyłam tyle stron napstrykanych to żal mi się zrobiło, że jak ja nie umię spać to tak się składa że nikogo wtedy nie ma na BB, ale w związku z dzisiejszym świętem Wybaczę Wam ;-);-);-).
Kurczę u nas tyle śniegu, że auta nie widać a jak wyszliśmy z małym na spacerek to po tyłek spadł w śnieg. Wczoraj odśnieżyłam fajnie cały plac a za godz nie było po tym śladu. Dziś już tylko alejki zrobione :-):-)

Życzę wszystkim MIŁEGO I ROMANTYCZNEGO WIECZORU, bo nie wiem czy uda mi się jeszcze do Was dziś zajrzeć. Za chwilę na pewno mały się obudzi bo śpi już 2 godz a trzeba obiadek iść szykować i jakiś specjał (czyt. byle co, ważne że smaczne ;-)) na wieczór.

reklama
ziugnąć asia ziugnąć :-D to takie potoczne określenie napicia się :-D

domek posprzątany, teraz można się obijać...
zrobię może dzisiaj zeznanie roczne kumpeli - ale jestem dziś romantyczna :-D
z młodą nie wyjdę bo zimno jak diabli :angry:

dzisiaj byliśmy całą rodzinką na długim spacerku po lesie-i wiecie- znalazłam pierwsze oznaki nadchodzącej wiosny zaraz Wam też jej trochę prześlę żeby się podzielić a co!!!-niech i Wam zrobi się trochę weselej że już ją widać :tak::happy: (dopiero co wychodzi z ziemi)

kubu109si4.jpg

a tu już Kubuś odpoczywa z Rufim bo trochę się zmęczyli.....:tak::rofl2:

kubu069wf5.jpg

kasiamaj śliczne fotki :-):-):-) no i dzięki za nadzieję WIOSENNĄ :-);-):tak:

A Twoje dzieciaki jak fajnie wyglądają... ;-) powiedz mi ciężko mieć szczeniaka i małe dziecko w domu?
bo ja za dwa- trzy tygodnie dostanę szczeniaka i boję się okrutnie. :sorry2:

A te pistacjowe LOVE to sama układałaś?:-D

Basia ;-):-)

Weroniczka a co szyjesz ciekawego? ;-) Ucmokaj trójeczkę ;-):-)

No to i ja życzę przyjemnych walentynkowych wieczorów:-):-):-)

No i mąż mnie zaskoczył. Co prawda złożył z rana życzonka dał mi kasę więc mało romantycznie ale liczy się fakt. ;-) no nic winko zakupione i lajtowo sałatka grecka będzie na kolację... ;-) mniaaam... ;-):-)

Szybko się uczy gestów. :-) cieszę się... ;-)

[video=youtube;ODrEjtqo9oM]http://www.youtube.com/watch?v=ODrEjtqo9oM&feature=related[/video]

[video=youtube;cDwTOhAwxO0]http://www.youtube.com/watch?v=cDwTOhAwxO0&NR=1[/video]

Ostatnia edycja:
witam i ja. gaduly nadawaly i 15 stron mialam do czytania :-)

a my dzis walentynkowo pojechalismy do Wawy :-D:-D. Popatrzylam troche za kiemieniem dekoracyjnym do dolu na sciany bo trzeba wreszcie salon pomalowac i kominek zrobic bo narazie tylko stoi i rura straszy :-D:-D

Zjelismy obiadek w kfc :tak::tak: uuuuwielbiam poprostu :-):-).

A i wreszcie ciesze sie bo udalo mi sie kupic cos dla Malgosi :tak::tak:, co prawda nie to co zamierzalam ale uz tyle sie rozgladalam i nie znalazlam tego co szukalam. Tylko teraz musze wyslac, jak ktos cos kiedys wysylal poczte to niech mnie oswieci jak. Chyba musze kupic taka miekka koperte i poleconym nadac????

Kasia ssuper fotki, a piesek po prostu cudny :tak::tak:, to mlody labrador????

Weroniczka ale Ty zdolna, masz zdolnosci krawieckie czy taka szkole robilas??. Pokaz nam potem co zmajstrowalas. Buziaczki dla maluchow :tak:

Chlopaki na gorze a ja ide puzzle ukladac, a na wieczor mamy butle winka grzanego przywiozionego mi przez kolezanke z Niemiec :tak::tak::tak:.

Do wieczorka, zajrze potem :-)

reklama
witam wieczorowo...
no moj V tez mnie zaskoczyl...
o 18 zadzwonil domofon...Damian pyta kto tam a ja słucham z pokoju...
nagle młody krzyczy :" jakas poczya kwiatowa czy cos takiego"hehe no i przyszedł pan z bukietem czerwonych róż...a w srodku bilecik oczywiście...

a tak poza tym to Pablo spi, damian patrzy na film...
i jakos mi smutno...

dota halo jesteś??? to ty??? wiesz o czym mowie????:zawstydzona/y::zawstydzona/y::rofl2::rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry