reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

No, wreszcie się obudziłyście ;-)
Siedzę w pracy, szef jest u siebie, a ja się opierdzielam ile wlezie oczywiście stosując przy tym ściemę, że wielce zapracowana jestem ;-):-)
Panika przed wizytą jakoś powoli po mnie spływa, pocieszam się słodyczami :-)

reklama
Te no właśnie Doticzka miała mi napisać jak po USG i cisza!!:no: A USG miała jak teraz patrze we wtorek 31.07.... Zaraz do niej pisze smsa:tak:

Dziewczyny bo chce na Liście grudniowych mam powpisywać kto bedzie miał curcie a kto syna... ale gapa jestem i nie pamietam... Kasia Ty syn to wiem, a pamietacie jak reszta dziewczyn... ????

Witam sie i ja!
Polozylam dzis malego spac wczesniej bo tak potwornie marudzil,ze zyc sie nie dalo.Pobudke mi zrobil o 6.40 wiec i ja do wyspanych nie naleze:no:
Popijam wlasnie kawke i lukam co u was
Ewciu GRATULUJE CHLOPAKA!!!
Kasiu trzymam kciuki za wizyte i glowa do gory napewno bedzie dobrze:tak:
Co do plci to ja sie moze dowiem w sobote.tez czuje ,ze to bedzie chlopak ale tak jak Weroniczka po cichu licze na babeczke coby parke w domu miec i sukienusie poubierac;-)
Bylam ostatnio na jarmarku i widzialam taka sliczna sukienke dla noworodka ,ze az chcialam kupic.Naszczescie w pore rozum mi wrocil:-D Co bym potem z nia zrobila jak chlopczyk bedzie hihi.

Hmm w sumie racja.O tym nie pomyslalam;-) podejrzewam tylko ,ze jakbym miala sukienusie to bym sie zaczela nastawiac ,ze bedzie dziewczynka a nie chce jakiegos zawodu.Tak to czuje ,ze bedzie pewnie chlopiec i najwyzej bedzie mila niespodzianka.polece wtedy na zakupowe szalenstwo:tak::-DDla syncia to mam juz sporo ciuszkow ale jak sie dowiem napewno ,ze kolejny syn to tez nie omieszkam czegos meskiego mu kupic;-)

Ataata, dziewczynka będzie bodajże u Żonkilka i u Stefanki jeśli mnie pamięć nie myli ;-) Ale z tego co wiem jeszcze jedna dziewczynka u kogoś będzie tylko musiałabym na wątku odszukać ;)

No i zaczyna sie pomału powtórka z wczoraj :wściekła/y::-(
Zaczyna mi sie znów ten brzuch napinać i już sie pomału zaczynam garbić:wściekła/y:
Zaraz mnie szlag trafi na miejscu!! Dobrze że jutro mam gina to może cos poradzi -oby:sick::baffled:

A tak pozatym, to przez to że mam tak napiety ten brzuch i skure na nim to zaczyna mi pępek wywalać na wierzch:baffled: tzn z jednej strony zaniedługo bedzie mi wysatwać... bleee jak mi sie to nie podoba to wam mówe:szok::sick::errr::no2:

Chwilka przerwy w szyciu bo się tak nagle mokra zrobiłam. Znów mnie zalewają te poty tak z nienacka. Musiałam się wykąpać. To napewno kwestia pogody ale też zmęczenia. A zaraz muszę iśc gotować zupkę i wyjść do sklepu.:tak:

reklama
a mnie się podoba taki pempek bo jest taki fajny ciążowy. A ja niestety takiego nie miałam przy Stasiulku i teraz raczej też nie będę miała.

Do góry