• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej.wreszcie udało mi się do Was dostać!!! to od wczoraj internet nam nie działał-coś z neostradą albo teraz nie mieliśmy prądu!!!!-jakieś przeszło 3 godz. u nas dziś piękna wiosenna pogoda Kubuś był na 3 spacerkach.pojechaliśmy do moich dziadków gdzie e tej samej miejscowości jast hodowla krów-Kuba jak je zobaczył -tak do teraz mmmmmmmu woła :tak::-D
idę na razie poczytać co napisałyście.

reklama
no- to teraz wam odpiszę.....-już poczytałam. :tak:

Kata-
fajny ten buziak-"miłoszkowy" a i Kinga niezła aparatka :tak::-p słuchałam podobnych wieści w radio dziś przy sniadaniu.-może nawet to samo? :confused:

Kacha-zdrowiej zdrowiej szybciutko!!!!!

Poliaano-a może ten brak @ jest spowodowany Twoim stanem zdrowia i osłabieniam???? -a skąd Ci wszyscy to wiedzieli co oni jacyś jasnowidze i czarownice? :szok::rofl2::-p

Iza-oby małemu sztbciutko przeszło,z tą pastą to my też dajemy Kubie szczotkę z pastą i robi szuru-buru-na początku rozrabiałam pastę w wodzie i moczyłam szczoteczkę ale teraz już sie nie bawię Kuba myje sam i nieżle sobie radzi.:tak:

Aga-trzymam za Lukaszka!! -a czemu masz @ co dwa tyg?

Viki-bidulki jesteście!-:-( żeby już wszystko było ok!!!!

Dota-piękne to morze,już nie mogę się doczekać jak też tam pojedziemy!!!! :tak:;-)

Alex-wskakuję do wanny po małym jak się wykąpie żeby w tym emolium pomoczyć tyłek co by był taki mięciutki :-p:-p:-p:rofl2:-oszczędzać wody nie muszę-bo i tak płacę miesięcznie za nią grosze zdaje się że coś ok 20zł.........:tak::-)

melduje ze wrocilam cala i zdrowa :tak::tak:, cieszycie sie co?? :-D:-D

Kurde jak mi szkoda tej mojej babi, jak ona cierpi :no::no::no::no:. Ma jakies plastry przeciwbolowe z morfina przyklejone a i tak ja strasznie boli, lyknela tez tramal i nic, bosze jaka ona jest biedna :no::no::no:, i to lekare mowia ze nawet jak jej ten drugi palec amputuja to nic nie pomoze na ten bol :no:. Az sie serce sciska

Dieki za odp, odnosnie pasty, jak mi ie ta nenedent skonczy to kupie Elmex :tak::tak:. Dzi swidzialam w aptece ze 12 zeta kosztuje, to sporo jak na paste ale mi sie obilo o uszy ze jest dobra :tak::tak:.

Czekamy teraz na R brata z rodzinka, maja wpasc z corka i pizze na wynos przywiezc po drodze, dla nas peperone :-):-), a co niech du... rosnie :-D:-D:-D.

Zajrze wieczorkiem jak nie padne spac bo znowu moj gnomek na zlosc na zrobil i 6:15 wstal :crazy::crazy::crazy:, jak zwykle spi godzine dluzej :crazy::crazy:

ok sa goscie, splywam paaaa

Widzę, że coś chorobowo się zrobiło. Mnie zatoki napierdzielają.
Aga, sprawozdanie do dyrekcji mam napisać do ok. 20marca, a później czeka mnie jeszcze jedno do komisji egzaminacyjnej do 30 czerwca. Ale to jest tyle pisania, że masakra po prostu.
A Ty się bierz, za robienie dzieciaka tak jak ci zalecał lekarz, wtedy problemy z @ znikną.
Alex, Ty też!!!:-):-):-)
Polianna, masz kobito nerwy. Ja bym nie wytrzymała i test zrobiła.
Kata, podrywaczka ci rośnie.

a co tu taka cisza ???????? :szok::szok::szok:

A mnie boli gardlo buuu buuu buuuu, i jutro do pracy rano trzeba wstac :crazy:

A to moje fotka z babcia, troche slaba jakosc bo z komorki a slabe swiatlo bylo, tzn dzienne nie sztuczne. Ja ta w okularach a druga to moja siostra :-)

Ostatnia edycja:
jutrzenka przykro mi z powodu babci :-( jeśli chodzi o elmex - nie kupuj w aptece! za tą samą w markecie zapłacisz ok. 9 zł a teraz była nawet w promocji w rossmannie za 8 ;-) ona jest 1-6 lat
polianna to czekamy razem z tobą ;-):-)
asia to już można gratulować awansu? ;-)

a moja jak padła na drzemkę tak spała znowu prawie 3 godziny i nie wiem o której teraz pójdzie spać... a co śmieszniejsze ja padłam razem z nią i spałam dwie :-) matko! już nie pamiętam nawet kiedy spałam w dzień! rzadko śpię (wcale) bo potem nie mogę zasnąć wieczorem. ale fajny miałam sen: przyśniła mi się moja pierwsza miłość z podstawówki :-) i szkoła :-D;-)

EDIT: jutrzenka co trzeba widać ;-) babcia extra! ja już nie mam żadnych "dziadków" - wcześnie "zeszli" ;-)

Kaata wlasnie mnie cena w aptece zdziwila, bo wczoraj w sklepie widzialam ja razem z kubkiem z napisem elmex za 10, musze do rosmanna w takim razie skiknac

A mowilas mezowi co Ci sie snilo :-):-)

hehe jutrzenka nie mówiłam :-D bo śnił mi się już drugi raz (za pierwszym razem powiedziałam a teraz by powiedział, że coś za często ;-))
apteki mają spore marże i to co można kupić gdzieś indziej zawsze wychodzi taniej ;-)

jak to jest, że jesteś a cię nie ma? :-D tzn. nie masz zielonego kółeczka? ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry