• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
DZIEN DOBRY:)
mala wstala 0 6,30:(
i uwaga CHWALE SIE:) bo znowu zapomne:)
nie uwierzycie ale mala sie podciera jak zrobi siku hihihihh
niewien czy przyuwazyla czy co i pewnego razu jeczy zeby dac jaj papier toal i dalam 1 listek patrze ...a ona w kierunki pipki i taka zadowolona hihih ubaw po pachy hihihi mala guwniara :)i co wy na to???
milego dzionka

Kata-ale sen miałaś :-D:-D:-D:-D:szok:
Elcia-brawo dla Oliwki to już duża pannica i jak dba o higienę:-);-)
Asia-jak tam Twoje zatoki?:confused:
Jutrzenka-masz fajną babcię-przykro mi że musi tak cierpieć....:-(
Polianno-zrób teścik :confused::tak:

a mój Kuba wyje od rana-wstał o 6 -ej i co chwila marudzi!!!!

384.gif
u nas pięknie na dworze -wczoraj nawet udało mi się zobaczyć przebiśniegi. -zrobiłam fotkę (jak byliśmy na spacerku ) to potem Wam prześlę.
muszę też na zakupki pojechać bo chleba w domu nie ma....obiad mam od wczoraj to dziś mam laby i nie muszę robić.ciekawe jak dziś bedzie z internetem????? mama nadzieję że już dobrze???

witam i ja

u mnie pieknie slonecznie, choc mrozno bo rano -7 bylo :confused:

Boli mnie znowu gardlo brr brr

Elcia to taka mala podgladarka z tej Oliwki :-D:-D, brawo :tak:

Kata ja Ty zdolna :-p:-p:-p

A ja ogkrylam przyczyne tego ze Kuba nie dal sie na nocnik posadzic, bo mu w dup... bylo zimno. Jak R potarl ten plastik i byl ciut cieplejszy to siadl. 2 razy mu sie udalo zrobic i teraz jak go sadzam to on co chwile chce wstawac i patrzyc czy cos zrobil :-D:-D:-D, takze zaraz go ubieram w pieluche i koniec, bo on moglby tak godzine wstawac i siadac. A jak mu sie naprawde chce to szybko wysteka :-):-). Tylko musze wychaczyc ze zaczyna sie czerwienic i szybko mu dupcia posadzic :-D:-D

Milego dnia

ciao kobietki
ale ja was zaniedbuje, ale u nas wszystko dzieje sie tak niesamowicie szybko ze sa dni ze nawet komputera nie wlaczam :(( ale czesto o was mysle

zaczne od poczatku,
po pierwsze przeprowadzamy sie i to tylko o 500 km, zalatwiania z tym jest co nie miara, dzis powinnismy dostac umowe o wynajem domu, caly zeszly tydzien bylo tyle zalatwiania ze szkoda gadac, do tego moj D zaczal prace wiec wiekszosc jest na mojej glowie, do tego zeszly tydzien byl tak super cieply, ze chodzilismy juz bez kurtek i po 5-6 godzin dziennie spedzalam z Zakim na dworze, jeszcze ten tydzien bedzie ciezki, bo trzeba porobic kontrakty na swiatlo, wode i gaz no i posprzatac mieszkanko i umeblowac i mam nadzieje ze na koniec tygodnia uda nam sie wprowadzic :)) i wtedy w koncu moze bede miala wiecej czasu na posiedzenie sobie z wami :tak::tak::tak::tak::tak:

a wczoraj ogolilam Zakiemu wloski i caly czas sie balam ze mi sie nie uda a jego jakby uspokoil odglos maszynki do wlosow i bardzo spokojny byl, i teraz super wyglada, jak tylko zrobie fotki to wam pokaze mojego krolewicza

zaraz uciekamy na dworek, trzymajcie sie cieplutko papapa

myślicie że mogłabym ogolić Kubusia? z włosków? bo ma takie piórka....może by mu się wzmocniły?-ale jak go ogolę to będzie taki łysy -jak myślicie?:confused::baffled:

reklama
Hej!!! :-):-):-)

Jutrzenka to się Kubuś przełamuje do nocnika? :-);-) Fajnie... Moja nawet w pieluszce nie chce siadać a bez to zeskakuje jak poparzona... :baffled: jeszcze nie czas po prostu... :-( A babcia wygląda na prze kochaną... :tak::-) i przykro że cierpi...

Kata ;-) to masz sny...

Aga a myślałaś o kupnie szelek na spacery... są nie drogie a super sprawa.... :tak: bez nich nie wychodzę na dwór... :-D
mam te SZELKI BAMBINO DO WÓZKA KRZESEŁKA CHODZENIA (549742638) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy :tak:

Elcia to gratki dla Oliwki :-D zdolna bestia :-D:-D:-D

Zdrówka dla chorowitków :-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry