• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Kata, staż na awans zakończyłam. Teraz wszystko zależy od tego jak to opiszę i przejdę rozmowę przed komisją. A to dopiero w wakacje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Więc gratulacje przedwczesne:tak:

Spadam oglądać jakąś durną komedię (mąż mnie zmusza). Dobrej nocki i miłej pracki dla tych wszystkich które chodzą ( Aga, Jutrzenka, Stefanka,Monia, Grzechotka - trzymta się jutro kobity).

A propos, Grzechotka, jak się czujesz?

ach chyba i ja zakupię jakąś pastę do ząbków.
Kata hmmm rzeczywiście sen musiał być przyjemny obudziłaś się o te trochę lat młodsza?? hmmm ciekawe co robiliście w tym śnie.. Kata ja też nie obczaiłam ustawień, ale tyle na forum się dzieje, że w wolnej chwili czytam zaległości:-D
Jutrzenka mnie też bolało gardło i brałam tymianek i podbiał ale nie pomagał, a pomógł orofar :tak: a teraz szczypie mnie kulfon od katajku
Kal.aga Darosław nie jest informatykiem ale ma wiele zaiteresowań związanych z programowaniem, fotografią i węszy we wszystkim interes ...

Ostatnia edycja:
witka laski
ja sie nie ukrywam tylko nie mam czasu tak naprawde to z doskoku jestem przy kompie.
mala dzis bardzo marudna mimo ze kupilismy jej spodniczke baletnicy...niestety wychodza jej 2 dolne zeby i moze to dlatego ??
wczoraj mnie J zabil. wpada do pokoju z Gajutkiem i mowi - dawalas jej do zabawy jakis flamaster ?? a ja - Tak - on na to - kurcze juz myslalem ze ma jakies stygmaty...

Hejka
Ja tez sie nie ukrywalam, tylko tak samo jak nasza droga stefanka mialam wlaczone bb, ale z Olivierem bylam, bo wiadomo- kapiel, butla, spanie....
Stefanka- dobre z tymi stygmatami.....:-D:-D:-D
Kasiamaj- a widzisz jak ja Cie dobrze wyczulam z ta kapiela....;-):-D:-D
Jutrzenka- babcia bardzo dobrze wyglada. Gdybys nie mowila jaka jest schorowana, to nie pomyslalabym w zyciu....:tak::tak:
Kata- no ladne sny....;-):-) A chociaz romantycznie bylo..?

no jutrzenka, że was nie ma a jesteście :tak: ja jak jestem to mam zielone światełko a wy nie macie a mimo to piszecie posty ;-)
wiesz co iza żebyś wiedziała! młodo się poczułam... a jak sobie przypomnę te ballady scorpionsów zarezerwowane tylko dla nas :-p ech! stare czasy... a we śnie nie robiliśmy nic sprośnego ;-)
stefcia :-D a już j. myślał, że gajutek wybrańcem :-);-) kto wie, kto wie... ;-)
alex mało romantycznie :-( ale do 3 razy sztuka prawda? ;-):-)
asia napisz więcej! co to za awans?

moje dziecko jakieś mało "zjadliwe" się zrobiło... a jak już coś je to jest jak z tej reklamy "mistrzyni w podjadaniu w locie" :baffled: cały dom ożywa jak zasiada do jedzenia... najlepiej działa mini mini do zaspokojenia pierwszego głodu a potem zaczyna pluć (zaciska usta i zmielone jedzenie cedzi). ło matko!
no i coraz bardziej pokazuje swój charakterek! "poskromienie złośnicy" będzie :wściekła/y: t. twierdzi, że nawet dwóch :-);-)

Kata musisz w usstawieniach poszukac. Jest tam opcja żeby zrobic się niewidocznym:tak:

Ja też byłam ale tylko z doskoku. Robiłam porządki w dokumentach i czasami zaglądałam kto co ciekawego napisał:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry