• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

witam was!!!!

oczywiście miliard stron do przeczytania pisareczki małe no no

dzis Kuba przespał całą noc u siebie w łóżeczku nie płakał nawet nie marudził nic sie nie obudził (ale mi sie zrymowałao:-)) i spał do 7:szok::-D gdybym sie nie położyła o 2 rano to pewnie nawet bym sie wyspała ale i tak sie cieszę

no i sie ciesze bo wreszcie słońce jest :-D:-D:-D:-D

no i wystawiłam wreszcie coś na allegro narazie komplecik do chrztu kuby i suknię ślubna swoją hehhe ciekawe czy sie sprzeda coś

a wszystkim całuski słoneczne i miłego dnia

reklama
eee Paula nigdzie nie byłam praca praca praca w sobote znajomi wpadli w niedziele spacerki obiadek
a nie spałam bo wystawiałam na allegro te rzeczy a że nie mam myszki to mi powoli szło na laptopie:-):-)

dobry

a ja juz posprzatałam:-)terrorysta spi...a ja kawkuje:tak:

wiecie co...kurde nie moge pozbyc sie brzucha..to chyba po tej cesarce, bo po ciazy z damianem nie mialam problemow...:crazy:
kurde wkurza mnie to jak niewiem....

boże a dzis moja mama przyjedzie jupiii
wiec bede miala troche czasu dla siebie....basen...solarium...fryzjer...

majka moze jakies spotkanko w miescie???????/oczywisice wieczorne:-)

no i co tam jeszcze...

wkurzacie mnie i tyle...
pisarki sie znalazły...

u nas wycia ciąg dalszy!!!! -nie wiem co się dzieje? tylko cyc i nic więcej!!!
1003.gif
ja już nie wyrabiam!!!-powinien teraz mniej ciągnąć a jemu się coś poprzestawiało!!! a skoro usiądę do komp.zaraz na mnie włazi i bluzkę mi ciągnie-jak nie dostanie to w ryk i tak stoi i wyje!!! albo jeszcze gorzej zacznie piszczeć a ten pisk jest tak intensywny że uszy więdną i głowa boli!!!!
ja też mam coś z gardłem drapie mnie i drapie-sysam jakieś tablety ale nic to nie daje!!!! do tego brzuch mnie nawala bo mam @ dostać!!!-koszmar!!!

reklama
Weroniczko-kurcze a może to nic poważnego? robiłaś badanie moczu? czasem nasz Kuba też ma mało nasikane z nocy.

92.gif
to dla tych co humoru dziś nie mają-a taki sobie clown-ik :-D:-D:-D-mały śpi to się od stresa uwalniam chwilowo. :tak:;-) -ciekawe w jakim humorze wstanie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry