kata-woj
BULDOŻER-mama
hej babiniec :-)
u nas też słoneczko! zaliczyłyśmy bardzo wczesny poranny spacerek (młoda po raz drugi dała dobitnie znać, że chce wyjść
najpierw wskazywała na bluzę wiszącą w przedpokoju a potem się zastanawiała, którą czapkę włożyć :-) prawdziwa kobieta ;-)) jak już się wyszykowałyśmy, wpakowałam do wózka, otwieram drzwi od korytarza a tam mi pijus w poprzek na podłodze śpi na takich płytach co to w te wymieniane okna wstawiają
jakoś dałam radę ale lekko nie było 
połaziłyśmy ponad godzinę bo jej się dobrze w wózku siedziało ;-)
a wczoraj wieczorem tak się rozkładała w nocy na łóżku, że zostało mi tylko 30 cm placu
łóżko 140x200 ;-)
weroniczko ja się nie znam więc nie doradzę :-( ale anetka nieźle mnie wystraszyła
u nas nieraz po nocy też jest sucha pieluszka mimo, że dużo cyca ciągnie... może jakoś się wchłania więcej? bo żadnych niepokojących objawów nie widzę...
kacha a co ty chcesz od olisia? ;-) charakterny ten wasz synek! i dobrze! :-) nie da sobie w kaszę dmuchać ;-)
kal.aga ja już tak mam: na gg niewidoczna, na N-K niewidoczna i jeśli tu jest taka opcja to korzystam
elcia dzieci uczą się przez naśladownictwo a te nasze szkraby najbardziej :-) chwal się chwal
kasia ja wyczytałam, że włosy to nie trawnik i podcinanie nic nie da
ale nie wiem ile w tym prawdy... nie dziwię się, że się wkurzyłaś o tego cyca :-( ale mały był po prostu śpiący i moja robi dokładnie tak samo
i co zauważyłam jeszcze? jak jej coś dolega (ząbki, pierdziochy itp.) to chce pierś bo to ją uspokaja i koi ból
także nie złość się na kubę ;-):-) moja w okresach ząbkowania ssie więcej 
paula mi te szelki się nie podobają
tak jak pisze aga kojarzą mi się z wyprowadzaniem psa
a nie możesz wychodzić gdzieś z julką do parku żeby się wybiegała? kiedy ty tych szelek używasz?
u nas też słoneczko! zaliczyłyśmy bardzo wczesny poranny spacerek (młoda po raz drugi dała dobitnie znać, że chce wyjść
najpierw wskazywała na bluzę wiszącą w przedpokoju a potem się zastanawiała, którą czapkę włożyć :-) prawdziwa kobieta ;-)) jak już się wyszykowałyśmy, wpakowałam do wózka, otwieram drzwi od korytarza a tam mi pijus w poprzek na podłodze śpi na takich płytach co to w te wymieniane okna wstawiają
jakoś dałam radę ale lekko nie było 
połaziłyśmy ponad godzinę bo jej się dobrze w wózku siedziało ;-)
a wczoraj wieczorem tak się rozkładała w nocy na łóżku, że zostało mi tylko 30 cm placu
łóżko 140x200 ;-)weroniczko ja się nie znam więc nie doradzę :-( ale anetka nieźle mnie wystraszyła
u nas nieraz po nocy też jest sucha pieluszka mimo, że dużo cyca ciągnie... może jakoś się wchłania więcej? bo żadnych niepokojących objawów nie widzę...kacha a co ty chcesz od olisia? ;-) charakterny ten wasz synek! i dobrze! :-) nie da sobie w kaszę dmuchać ;-)
kal.aga ja już tak mam: na gg niewidoczna, na N-K niewidoczna i jeśli tu jest taka opcja to korzystam

elcia dzieci uczą się przez naśladownictwo a te nasze szkraby najbardziej :-) chwal się chwal

kasia ja wyczytałam, że włosy to nie trawnik i podcinanie nic nie da
ale nie wiem ile w tym prawdy... nie dziwię się, że się wkurzyłaś o tego cyca :-( ale mały był po prostu śpiący i moja robi dokładnie tak samo
i co zauważyłam jeszcze? jak jej coś dolega (ząbki, pierdziochy itp.) to chce pierś bo to ją uspokaja i koi ból
także nie złość się na kubę ;-):-) moja w okresach ząbkowania ssie więcej 
paula mi te szelki się nie podobają
tak jak pisze aga kojarzą mi się z wyprowadzaniem psa
a nie możesz wychodzić gdzieś z julką do parku żeby się wybiegała? kiedy ty tych szelek używasz?
a na osiedlu tu gdzie latem jest trawa teraz leży ***** na gównie + błoto a ona tam chce najchętniej. Dlatego bez szelek nawet nosa nie wystawiam z nią. 

), a ja piję kawkę i zaglądam co u Was;-).