Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

trzymajcie mnie, bo nie wytrzymam!!! 

to wszystko zależy od lekarza

ja karmie Łukasz tylko raz i jakoś go nie mogę tego oduczyć
choć prawdopodobnie będzie tak jak u alex że sam przestanie ssać cyca bo już niewiele mam tego pokarmu. No i ja też jestem z siebie dumna bo pomimo powrotu do pracy karmię już 14 miesięcy

) a mi jak już się śni jakiś mężczyzna to najczęściej jest to mój mąż, no raz mi się przyśnij mój kierownik ale to był koszmar, aż się obudziłam

-zdenerwowałam się strasznie!!!-weszłam tam do poradni i co słyszę....-siedzący tam ludzie odbąkują-że to nie jest na numerki,tylko jak kto przyjdzie!!!-osz...jakby mnie ch*** wzięła....to skoro nie jest na numerki to po jasnego groma one są i jak człowiek rejestruje to po co gościówa mówi tak na tego i tego taki i taki numerek!!!!!szokoza normalnie!!!-niedawno wróciliśmy!!!!Kuba to już mi spał na rękach -bo oczywiście taką mamy kulturę że sami ludzie się nie domyślą żeby np.matce z dzieckiem na rękach miejsca ustąpić-siedzą takie konie po 18 lat i głupie uśmieszki puszczają jak się dziecko karmii cycem na stojąco!!!-bo oczywiście wielce królowie d....za przeproszeniem nie ruszą!!!! -to mała dziewczynka-nie wiem ila miała 12latek...??? może mniej....podeszła i powiedziała -niech pani usiądzie koło mojej mamy ja postoję!!!! -dziecko ustąpiło swoje miejsce żebym usiadła a reszt nic!!!
;-)

:-)
-a ten nasz to tylko ciągle się buja 

-szybciej nie redzi....
Ale ja to się nie znam;-)

Kazała odstawic prawie wszystko, wprowadzic surową dietę i znów pokolei wprowadzac nowości.
Posmarowałam tylko te plamki maściami. Po dwóch dniach zeszły i ddo tej pory jest ok
Obyło się bez diet:-)
:-)