• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
ja tylko na chwilkę na razie się zameldować -chłopaki się kąpią -więc zaraz idę z barem mlecznym do synusia.-jak zasnie to wpadnę i opowiem Wam co u alergologa...

Alex, spokojnie, policz do 10. Może Olivier już śpiący jest i dlatego tak marudzi.
Mój ancymonek już śpi:-):-)

A mnie się nic nie chce. I ograniczę się tylko do oglądania "M jak...", a o reszcie pomyślę może ... jutro?

asia - to nieciekawie trafiłaś z tym lekarzem, ja osobiście zawsze chodzę do publicznego gina , nawet jak byłam w ciąży (z moimi zarobkami nie wyrobiłabym), ogólnie jestem zadowolona jeszcze coś takiego to mnie nie spotkało jak ciebie:no::no: to wszystko zależy od lekarza
kasiamaj - no to zamykaj bar mleczny i opowiadaj co alergolog powiedział:sorry2:
pryzybela- no to ładnie ci idzie odstawianie, :tak::tak:ja karmie Łukasz tylko raz i jakoś go nie mogę tego oduczyć:no::no: choć prawdopodobnie będzie tak jak u alex że sam przestanie ssać cyca bo już niewiele mam tego pokarmu. No i ja też jestem z siebie dumna bo pomimo powrotu do pracy karmię już 14 miesięcy:happy::happy::happy:
ewedja- jaki Zaki przystojny w tej nowej fryzurce
paula- u mnie w około sama trawa i piach więc Łukasz będzie musiał się nauczyć radzić bez szelek, choć nie powiem teraz jak toniemy w błocie to by sie przydały:tak::tak::tak:

no i co tam więcej hmmm .... idę musi spać bo jakaś padnięta jestem do jutra śpijcie słodko i niech wam się przysnią kolorowe sny (np. takie jak ma kata;-):-D) a mi jak już się śni jakiś mężczyzna to najczęściej jest to mój mąż, no raz mi się przyśnij mój kierownik ale to był koszmar, aż się obudziłam:baffled::baffled::baffled:

no jestem -a więc jeśli chodzi o tego alergologa????- hmmmm-no to musz przyznać rację Pryzybeli-bo prędzej kilka postów pisała że jak się idzie państwowo to się cuda dzieją no to dziś taki cud się stał....babka zaczęła przyjmować od 15:30 -my mieliśmy 21 numerek-no to powiedziałam do męża że nie musimy jechać na tą 15:30 -bo po co czekać tyle czasu aż do 21 numerka-pojedzmy tak na 16:30 i jeszcze będziemy czekać.....no bobra pojechaliśmy.na miejscu J poszedł wybadać sytuację jak się sprawa ma-przychodzi i minę ma dziwną!!!!-mówi że przed nami jakieś 20 osób a była już coś przed 17-tą!!!!:szok::szok::szok::szok:-zdenerwowałam się strasznie!!!-weszłam tam do poradni i co słyszę....-siedzący tam ludzie odbąkują-że to nie jest na numerki,tylko jak kto przyjdzie!!!-osz...jakby mnie ch*** wzięła....to skoro nie jest na numerki to po jasnego groma one są i jak człowiek rejestruje to po co gościówa mówi tak na tego i tego taki i taki numerek!!!!!szokoza normalnie!!!-niedawno wróciliśmy!!!!Kuba to już mi spał na rękach -bo oczywiście taką mamy kulturę że sami ludzie się nie domyślą żeby np.matce z dzieckiem na rękach miejsca ustąpić-siedzą takie konie po 18 lat i głupie uśmieszki puszczają jak się dziecko karmii cycem na stojąco!!!-bo oczywiście wielce królowie d....za przeproszeniem nie ruszą!!!! -to mała dziewczynka-nie wiem ila miała 12latek...??? może mniej....podeszła i powiedziała -niech pani usiądzie koło mojej mamy ja postoję!!!! -dziecko ustąpiło swoje miejsce żebym usiadła a reszt nic!!!
w końcu mój J się zdenerwował i grandę zrobił -do tych chłopaczków co tacy weseli byli.....głupio im sie zrobiło i choć nikogo nie było zwolnili 4 miejsca -potem jeszcze doszli ludzie.
co do wizyty i diagnozy -to pani doktor nie wiedziała konkretnie co Kubie dolega?
dała nam skierowanie do Ameryki k.Olsztyna na wykonanie testów z krwi? (wiecie na czym to dokładnie polega?-pobiorą krew i już wszystko wiadomo?) jutro będę dzwonić w sprwie ustalenia terminu ich wykonania.-zobaczymy? jak to będzie?

Paula-szkoda że nie masz jak z Julką na spacer wychodzić-że ta okolica taka kiepska żeby mała sobie pobiegała...-w każdym razie zapraszamy do nas...u nas będzie mogła sobie pochasać po łakach.a na wiosnę jak wyrosną stokrotki tym bardziej....pomyśl....:tak:;-)

Ewejda-fajową ma Zaki fryzurkę :rofl2::tak:

Alex-co się u Was dzieje? może Oliwierek ząbalki dostaje nowe w prezencie od wróżki żąbalkowej????:tak::-)

Kacha-nie ma sprawy-przekażę młodemu że go kumpel zaprasza...tylko ciekawe czy ten łosiu tam do Was dojedzie?-łosie z natury są bardzo powolne :tak::-D-a ten nasz to tylko ciągle się buja :-D:-D:-D:-D-szybciej nie redzi....:rofl2:

Kata-może i prawda to co piszesz?z tym cycuchem!!!!-trzeba było tego pijusa rozjechać -jak sie tak rozłożył!!!

Kasiamaj ja kiedyś słyszałam że takie testy alergologiczne powinno się robic dopiero po 3 roku bo wcześniej to nie ma sensu:baffled: Ale ja to się nie znam;-):-p

Jak byłam w Polsce to Marcel miał kilka plamek na ciele więc wykorzystałam okazję i poszłam z nim do dermatologa. Baba oczyiście odkryła u niego atopowe zapalenie skóry plus skazę białkową:szok::-D Kazała odstawic prawie wszystko, wprowadzic surową dietę i znów pokolei wprowadzac nowości.
Ja jej nie posłuchałam:no: Posmarowałam tylko te plamki maściami. Po dwóch dniach zeszły i ddo tej pory jest ok:tak: Obyło się bez diet:-)
A najlepsze jest to, że nawet nie przyjżała się plamkom z bliska, tylko tak przez biurko:wściekła/y:
Taka moja refleksja że w Polsce to lekarze chyba trochę przesadzają, wszytsko zwalają na alergie:tak::-)

no my też dostaliśmy jakąś maść-cholesterolową????-a co to za pioruństwo ---to nie mam pojęcia???-kupimy ale nie wiem???? -czy coś da.....?
dalej mamy ten ZYRTEC brać 2x5 kropli.

hej pisareczki

no kuba dopiero usnał spał dzis po południu do 18;30 więc trzeba była go troche zmeczyc jak przyszłam z pracy jeszcze nie spał i dopiero teraz w kimono poszedł mam nadzieje ze dzisiejsza noc bedzie taka jak wczorajsza czyliu cała przespana oby oby

kasiamaj testy z krwi moga wam nie wyjść u takich maluchów czesto nie wychodza u kuby tez ing byl negatywny czyli w normie a mimo wszystko skaza jest ale tak czy inaczej jeżeli do tej pory nie mialaś z tym dużego problemu to nie bedzie gożej :-)

ja miałam jutro iść do gina ale musze odwołać nie mam z kim Kuby zostawić kurka:wściekła/y::wściekła/y:
a poza tym to nic nowego

reklama
sylwia ja na widok igly i nitki dostaje dreszczy hheeh a jak cos juz musze zszyc to i tak do wyrzucenia hehe tylko guziki moge przyszyc ale jak to robie to bluzgam :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry