grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
spoko luz viki bedzie git:-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

lekarz mi to wyjaśnił w ten sposób że pobierają krew i dają ją na odczynniki z alergenem i jeśli się pokażą przeciwciała to dziecko ma na to alergie
wybiera się naa przykład parę rzeczy które podejrzewasz że może uczulać np. mleko, gluten, cytrusy itd.
tyle mojego fartu że nie poszłam i Madzia jest teraz na świecieTak samo mam i jasylwia ja na widok igly i nitki dostaje dreszczy hheeh a jak cos juz musze zszyc to i tak do wyrzucenia hehe tylko guziki moge przyszyc ale jak to robie to bluzgam![]()
I żeby szybko i u ciebie zrobiło się wiosenie ;-)
Samochód nadal u mechanika mam nadzieje że dziś lub najpóźniej w środę będę go mieć bo nie mam jak dzieciaków do przedszkola zawieść
Nie dawno się dowiedziałam że Ospa panuje u dzieciaków w przedszkolu więc czekam na krosty i nie wiem co mam zrobić w takim razie z tą szczepionką Madzi bo ona będzie właśnie szczepiona też i na Ospę muszę zadzwonić i się dowiedzieć wszystkiego. Mam ostatnio kłopoty z Roksaną zrobiła się wredna, nieposłuszna, zarozumiała i ciężko do niej dotrzeć
sam już nie wiem co mam zrobić bo robi wszystko ale na odwrót wychodź mi i często mam wrażenie że jestem kiepską mamą bo nie umiem się już dogadać z nią. Przy 3 dzieci trudno jest każdemu poświeci tyle samo uwagi:-
:-):-)
):
Dota na pewno przez przypadek weszłaś w militaria
już w to uwierzę...
zboczuszku mały 

:-)
;-)-ta babka-alergolog wczoraj mówiła ze mam dawać -ciągłość nawet przed i w trakcie badania...hmmm???-muszę z kimś to jeszcze przedyskutować!!!-jakimś innym lekarzem? -bo nie wiem? ona mówiła że ma brać ten ZYRTEC-bo jest mały......-a co to ma do tego?????

po linku zamieszczonym -można się różnych rzeczy spodziewać

Hej Piękne
zaraz poczytam co u Was.
Ja wczoraj z małym byłam u lekarza i trochę mi lepiej po tej wizycie..na szczęście obyło się bez antybiotyku ... oby na tym się skończyło:-(. Mały śpi bo dostał eurespal w syropie i chyba po nim jest taki nijaki.
Dobra zaraz zagotuje mi się woda więc mykam i czytam co tam u Was i czyżby Viki musiała przechodzić przez to co ja...pobieranie krwi?? zaraz doczytam. Buziulki