• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Viki będzie dobrze :tak:;-):-)

Ela Julka śpi różnie. Jak uśnie koło 22 to nawet do 8 zdarza jej się spać. Ale to max. ;-) zazwyczaj koło 7 wstaje. Jeju jak sobie przypomnę okres czasu kiedy mi wstawała o 4:30-5:00 to mam gęsią skórkę... :szok::baffled:

Witam

Viki czeka cie dzień stresu wiem coś o tym bo sama nie dawno byłam z 2 na badaniu krwi. Będę trzymać kciuki aby Pawełka nic nie zabolało i nie płakał

Grzechotko a może już przyszedł i na Kube czas aby przesypiał całe noce :tak:
Kasiamaj Madzi groziło test alergologiczny jak miała 4 miesiące :dry: lekarz mi to wyjaśnił w ten sposób że pobierają krew i dają ją na odczynniki z alergenem i jeśli się pokażą przeciwciała to dziecko ma na to alergie :dry:wybiera się naa przykład parę rzeczy które podejrzewasz że może uczulać np. mleko, gluten, cytrusy itd.
I dodam że musisz odstawić wszystko co dajesz mu na alergie na okres chyba 2 tygodni Zyrtek i podobne tego leki

Asia ja chodzę tylko państwowo bo prywatnie zraziłam się już 2 razy nawet nie zauważył że jestem wczesnej ciąży tylko bez badani dał skierowanie na wywołanie okresu zastrzykami :crazy: tyle mojego fartu że nie poszłam i Madzia jest teraz na świecie
Stefanka
sylwia ja na widok igly i nitki dostaje dreszczy hheeh a jak cos juz musze zszyc to i tak do wyrzucenia hehe tylko guziki moge przyszyc ale jak to robie to bluzgam :)
Tak samo mam i ja :blink:
Alex widzę że ostatnio mały daje ci w kość nowe ząbki idą czyżby

Elcia może te poorane wstawania to tylko taki etap może nie długo jej to przejdzie

Pryzybela
powodzenia jeśli chodzi o odstawianie małej od cycusiai:sorry2: I żeby szybko i u ciebie zrobiło się wiosenie ;-)

Paulo współczuje spacerowania po osiedlowym trawniku bo sama w Piasecznie widuję na blokach takie kopce po pieskach że aż nie miło się przechodzi nawet obok
ewedja ślicznie Zakowi w nowej fryzurce :-p

A u nas słonecznie było tylko z samego rana teraz dużo chmurek deszczowych się zbiera :dry: Samochód nadal u mechanika mam nadzieje że dziś lub najpóźniej w środę będę go mieć bo nie mam jak dzieciaków do przedszkola zawieść :crazy: Nie dawno się dowiedziałam że Ospa panuje u dzieciaków w przedszkolu więc czekam na krosty i nie wiem co mam zrobić w takim razie z tą szczepionką Madzi bo ona będzie właśnie szczepiona też i na Ospę muszę zadzwonić i się dowiedzieć wszystkiego. Mam ostatnio kłopoty z Roksaną zrobiła się wredna, nieposłuszna, zarozumiała i ciężko do niej dotrzeć :confused: sam już nie wiem co mam zrobić bo robi wszystko ale na odwrót wychodź mi i często mam wrażenie że jestem kiepską mamą bo nie umiem się już dogadać z nią. Przy 3 dzieci trudno jest każdemu poświeci tyle samo uwagi:-(:-(

Witajcie:-):-):-)

My po spacerku jestesmy, na dworzu tak przyjemnie....:tak:
Zaraz poczytam co tam u Was, tylko sobie herbatke zrobię..hehe;-)

A u nas ok! Zapiasałam małego na zajęcia do klubu przedszkolnego-takie raz w tygodniu,zeby chłopak powoli oswajał sie z dziecmi....jakos tak na codzien tylko z nami....ale to dopiero od kwietnia:-)

Miłego dnia i miłej pracy:tak::-):-)

p.s.takie cos zanlazłam (przez przypadek oczywiscie:-p):

http://www.allegro.pl/item561394130_prawie_jak_wibrator.html#gallery

:-D

Hej hej-witamy się i my.
dziś dzionek zaczął nam się od 6:20 z minutami!!!
zrobiłam pranie i Kuba poodkurzał!-szkoda że nie mogę Wam pokazać jak fajnie jeżdzi z odkurzaczem i suwa tą szczotką po płytkach......

coś mam znów z netem-jakieś przerwy robią i mi coś nie łączy? u Was też tak? sie dzieje?
chyba będę pisać -i rozbijać moję wypowiedzi co by mi nie skasowało jak się tyle naprodukuję.....-bo się wścieknę!!!!

:szok: Dota na pewno przez przypadek weszłaś w militaria :tak: już w to uwierzę... :-D zboczuszku mały :-D:-D:-D

Kasiamaj u mnie internet śmiga bez problemu ;-)

Anetka może u Roksanki to taki okres buntu... Dzieci tak mają i jesteś wspaniałoą dzielną matką...

A co do lekarza to mój były państwowo był coś w podobie do tego co Asia pisała a prywatny jest super ;-)

no poszło!!!!!-ma takie muły dziś ta neostrada!!!-że SZOK
no co ja tu miałam napisac?

Elcia-nasz Kuba wstaje prawie podobnie jak Twoja Oliwka.tylko jak go wezmę do siebie i dam mu cyca to tak do 7:30-8:00 z nim w buzi prześpi.
słyszałanm-i muszę Cię pocieszyć-kumpela ma 2-letnią córeczkę i mi powiedziała że Kinga w wieku Kuby też sie tak budziła -a teraz wstaje 8:00 po 8-ej...więc jest nadzieja :tak::happy:
:tak::-)
Viki-trzymam mocno kciuki i daj znać koniecznie jak już wrócisz!!! -będzie dobrze!!!

Anetka-bardzo dziękuję! :tak:;-)-ta babka-alergolog wczoraj mówiła ze mam dawać -ciągłość nawet przed i w trakcie badania...hmmm???-muszę z kimś to jeszcze przedyskutować!!!-jakimś innym lekarzem? -bo nie wiem? ona mówiła że ma brać ten ZYRTEC-bo jest mały......-a co to ma do tego?????

Dotka-świntuszko:tak::-D:-D:-D po linku zamieszczonym -można się różnych rzeczy spodziewać:confused::rofl2:

Weroniczko-od nas też coś poleciało:-):tak:

dodzwoniłam się-mamy testowanko 9kwietnia między 8a 9-tą
Kuba musi być na czczo +musimy zabrać mocz w słoiczku.
pytałam czy mam odstawić ZYRTEC-i babka mówiła zę do na testy robione z krwi leki nie wpływają.-podobno? no nic pojedziemy.....zobaczymy cóż nam tam wyjdzie?

Hej Piękne
zaraz poczytam co u Was.
Ja wczoraj z małym byłam u lekarza i trochę mi lepiej po tej wizycie..na szczęście obyło się bez antybiotyku ... oby na tym się skończyło:-(. Mały śpi bo dostał eurespal w syropie i chyba po nim jest taki nijaki.
Dobra zaraz zagotuje mi się woda więc mykam i czytam co tam u Was i czyżby Viki musiała przechodzić przez to co ja...pobieranie krwi?? zaraz doczytam. Buziulki

reklama
Hej Piękne
zaraz poczytam co u Was.
Ja wczoraj z małym byłam u lekarza i trochę mi lepiej po tej wizycie..na szczęście obyło się bez antybiotyku ... oby na tym się skończyło:-(. Mały śpi bo dostał eurespal w syropie i chyba po nim jest taki nijaki.
Dobra zaraz zagotuje mi się woda więc mykam i czytam co tam u Was i czyżby Viki musiała przechodzić przez to co ja...pobieranie krwi?? zaraz doczytam. Buziulki

Jeśli chodzi o eurespal to on wywołuję senność po moich dzieciach to zaobserwowałam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry