• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

aha-tą maścią można bużkę smarować - i okolice oczek.

Grzechotka-mam nadzieję że coś wyjdzie na tych testach.......żeby wiedzieć co i jak?

mój maluszek już śpi taki padnięty był że jak tylko cyca dostał pociągnął kilka razy i odpadł.

reklama
No i ja mam wreszcie chwile dla siebie, uff....
Maly lobuz byl dzis calutki dzien niedobry....:crazy: No, ale zazwyczaj jest grzeczniutki, wiec raz moze sobie pozwolic, wybaczam mu....:-p:-D;-):-D
A zeby na razie nowe mu nie ida....:no: wiec nie wiem....:confused: No, widocznie taki dzien mial....

To mowicie ze u polskich lekarzy niefajnie...? Oj niestety pamietam jak to bylo....:sorry2:, i tez wlasciwie wolalam zawsze isc prywatnie, bo panstwowka mnie wkurzala....:sorry2::baffled:

dzien dobry
mala wstala dzis o 6,20 ...matko kochana czy to juz tak zostanie???/a o ktorej wasze maluchy wstaja???
KAL.AGApowiem ci ze to mi bylo ciezko sie pogodzic z odstawieniem od cyca ale my pomijalismy pojedynczo karmienia i na koniec zostalo tylko ranne karmienie i ona sama po jakims czasie z tego zrezygnowala:(
WERONICZKO paczuszka wyslana:) wczoraj T nadal takze sie poprawilam:) hihihihi
,ja juz mam posprzatane hehe pozmywane nawet podlogi hihihi ide bo maruda marudz hihih a i powiem wam ze teraz gryzie noge miska bo jej przeszkadza hihih i taka sie ostatnio przylepa zrobi;la tylko by sie tulila:) ide bo mi mamauje a ona wie ze to dla mnie wszystko i mnie wykozystuje:)

reklama
dzien dobry

ja mam dzis stresa bo jade z pawłem na badania do szpitala...
w żadnym laboratorium nie chca pobrac tak malemu dziecku krwi i tylko laboratorium przyszpitalne to zrobi.
a mamy troche tych badan zleconych..poza tym wymaz z gardła i nosa czy przypadkiem tam nie ma tego gronkowca ktory był w kale...to tak tylko profilaktycznie ...

tak wiec o 12 trzymajcie kciuki bo ja po tym pobycie w szpitalu jestem juz spanikowana...

milego dnia mamusie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry