• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Stefanka u mnie nie ma cepelii:-p:rofl2:

My właśnie buszowaliśmy z Mareclkiem po ogrodzie. Ja grabiłam liście a on je rozwalał, ot taką zabawę znalazł mój syn:sorry::eek:
Jak fajnie, że wiosna idzie......:-):tak:

reklama
Sylwia ale Wam fajnie...Nas wosna jeszcze szerokim lukiem omija:baffled: (odczuwalna tempka jeszcze ok -20 sie kroi....), ale patrzylam progozy na marzec, ze od polowy miesiaca juz tak na plusie sie zapowiada minimalnie, to moze jest jeszcze dla nas nadzieja:-D

Monia, ale sielanka u Was!:tak::-)

Hej kobitki!
Piękna dziś pogoda, ale u nas troszkę mroźno było.
Wkurzyłam się dziś jak nie wiem. Pożałowałam kasy na prywatnego lekarza i poszłam do gina publicznie. Powiedziałam nigdy więcej. Traktują pacjentów jak przedmioty. Badanie 5 min. , zero wywiadu, na moje pytanie gdzie mam się przebrać do badania, lekarz odpowiedział "Gdzie pani chce". Później pytałam czy na fotelu nic nie będzie położone,a lekarz - "Tam leży taka lignina, to niech sobie pani weźmie". Normalnie średniowiecze. Wyszłam z tego gabinetu i od razu zadzwoniłam do lekarza, do którego chodziłam będąc w ciąży i zapisałam się.
Ja nie wiem na co my płacimy te cholerne składki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Jestem wściekła jak pies.
Stefanka, u nas kiedyś była cepelia, ale nie wiem czy jeszcze istnieje :-(

Pryzybela współczuję mrozów:baffled: Ja jestem ciepłolubna:tak: Przy takich mrozach to aż sztywnieje nie wspominając o tym, że sutki mnie bolą wtedy:-D

Asiacur też bym się wkurzyła na Twoim miejscu:angry:

Pryzybela współczuję mrozów:baffled: Ja jestem ciepłolubna:tak: Przy takich mrozach to aż sztywnieje nie wspominając o tym, że sutki mnie bolą wtedy:-D

Hehe Sylwia jaka wrazliwosc:-D
Ja tez wole ciepelko (ale nie upaly). I w sumie da sie do zimna przyzwyczaic jesli nie trwa wiecznie, tylko mi strasznie dziecka szkoda, bo sie jeszcze nie wybiega na podworku:tak:

Stefanka no to fajnie jesli sie przyda;-)

Wlasnie rozbojniczka wstala z szerokim usmiechem na ustach, to sie trzeba troche pozajmowac panna:)

Ostatnia edycja:
hejka kobietki

my dzis prawie caly dzien na dworku tyle mielismy zalatwiania, no ale udalo mi sie teraz do was zajrzec

zaraz poczytam coscie ciekawego popisaly

a oto obiecana fotka nowej fryzurki mojego ksiecia :)

Załączniki

• bez czapki.jpg
    bez czapki.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja:
weroniczko dziekuje ale na tej stronce pryzybeli jest bardzo duzy wybor :))
chociaz zobaczymy jeszcze ile sobie za przesylke zawolaja! jak bedziesz szla spacerkiem to mozesz przy okazji zobaczyc czy maja cos takiego i po ile ok??
ewedja Zaki super wyglada alez on ma sliczne oczka !!

reklama
Ewedja cudna fryzurka, ale Zakiemu to i na lyso byloby przystojnie:tak: A w ogole na pierwszy rzut oka, to Zaki mi bardzo Dotkowego Krzysia przypomina (taki podobny typ urody chlopaki maja:))

Asia, no to masakra z tym ginem...Ja mam troszke lepsze doswiadczenia z panstwowym ginem w PL, ale tak sobie mysle, ze jednak to nie najgorszy pomysl z prywatyzacja sluzby zdrowia w Polsce....bo i tak prawie kazdy prywatnie chodzi jak nie w ciazy, to z dziecmi, bo innaczej czesto sa takie wlasnie sytuacje ze nie jest sie traktowanym po ludzku....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry