• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam wieczorkiem

Jestem po dosc intensywnym dniu, po pobycie w Wawie dwa razy :rofl2::rofl2:. Ale o tym potem napisze, poczytam Was troche, wykapiemy Kube i przyjde cos naskrobac.

Milego wieczorka

reklama
Ale natrzaskałyście postów dziewczęta. Kiedy ja to wszystko przeczytam.:szok: Nie było mnie troszke bo netu nie miałam, masakra jak bez ręki sie czułam :-D Mały śpi, mężuś film ogląda wiec moge nadrobić "babyboomowe" zaległości :rofl2:

szogun śpi już od 20.00 i przeważnie do 8.00 bez pobudek:tak:
pryzybela nie przechodzi dopiero rano jak wstanie to wskakuje mi do łóżka poleżymy troszkę a potem idzie po pampersa przynosi i patrzy na mnie to znaczy czas matka wstawać:-D:-D:-D
viki to super że taka miła obsługa:tak:
u nas jako tako histeri nie ma tylko ręce jak go nie chcę wziąść to mi się uwiesi u nogi i nie chce puścić i wchodzenie do każdej dziury a i biedny kotek:-D:-D

Hejka wieczorkiem....:-)
Czort jeszcze bawi sie na dole, a ja jem serniczek i pije kawuche... bezkofeinowa....

Kurcze, juz drugi dzien szukam telefonu:wściekła/y:, zgadnijcie kto go mial ostatni.... moge podpowiedziec, ze pewien maniak telefonowy, ktory notabene wydzwonil dzis z domowego 999....:angry::angry::angry:

U nas tez histerii jako takich nie ma, tzn bardzo rzadko, tylko jak u joanny- na rece i na rece..... I wtedy marudzi.... a mnie na prawde juz plecy siadaja od dzwigania takiego kloca caly dzien.

Pryzbela- a wiesz, ze nawet sie nie tluka.... W ogole tam niewiele tych dzieci chodzi, moze 8-10 i jakos nie ma spiec....

kubandzior już śpi na szczeście zobaczymy jaka ta nocka bedzie
a ja padam na pysk dzis zrobiłam generalne porządki w szafie bo powiem wam że wszędzie to raczej porządek utrzymuje ale w szafie to zawsze sajgon wrzucam wszystko jak leci a potem nic znaleść nie mogę i wyrzucam i wrzucam spowrotem no ale dzis nawet R strone posprzątałam ale będzie zaskoczony heehh:-):-)

joanna ja mam pytanie co do tego nowego łóżeczka mowiłaś że on o sie składa jak fotel? czy m i sie przywidziało i jak ono wygląda jak normalne łóżko czy to kanapa taka sofa???

Heloł!
Musiałam uciec wcześniej bo przecież mój mości Pan wstał.
Jest okropnie marudny.. sam nie wie czego chce, a jeszcze od niedawna ma dokładnie podobne histerie co wasze szkraby i jeszcze w furii bije się po głowie albo mnie :baffled:. Mam nadzieję, że mu to minie bo ja czasem już wysiadam psychicznie.
Anetka obym ostatni raz takie rzeczy czytała od Ciebie. Jesteś świetną mamą i ja nie mam pojęcia jak sobie z tym wszystkim radzisz i jeszcze leksykon leków w głowie:-D
Elcia Marcel mi zasypia ok 20-21 a wstaje 5:30- 6:30 także sobie nie pośpię a najgorsze w tym wszystkim jest to, że jeszcze budzi się w nocy kilka razy, po szpitalu to nawet 3-4 a jak gorsza noc to jeszcze więcej. Nic nie jest w stanie go uspokoić tylko cyc:-( więc na dzień dzisiejszy jestem chuda jak mietła:szok:
Viki fajne laboratorium szkoda, że w Grójcu takiego nie ma:-(
Pryzbela Marcel non stop czatuje na chusteczki, uwielbia je rozrzucać po mieszkaniu i jak chce go utrzymać w miejscu np przy zmianie pieluszki to czasem już sama mu daję je wyciągać:baffled::-D

zapomniałam co tam jeszcze chciałam... hmmm no nic jeszcze będę przez M jak em. Chyba jeszcze sobie strzelę herbę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry