• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej babeczki wieczorową porą!

joasia a ten twój fotel to na stelażu się rozkłada czy na podłodze? :-) ja to bym chciała jak najniższą dla kinka ;-)
iza ja tego nie oglądam, w ogóle jakoś mało tv ostatnio... jedyne co mi poprawia humor to wy i "brzydula" :-)

EDIT: ale mnie młoda wczoraj uwaliła w paluch jak jej smarowałam dziąsła! aż ranę mam! i od dzisiaj dziąsła smaruje jej t. ;-) cwaniak jeden! najpierw wkłada młodej do buzi "coś" do przygryzienia a dopiero potem swój paluszek :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
cześć:-):-)
coś się trochę uspokoiło na bb, ale to nie dobrze:no::no::no:

u mnie pobudka dziś 5.40:baffled: ale dla mnie to nic bo i tak o 6 musiałabym wstać:tak:

pryzybela - my zawsze cichutko się zachowujemy, a jak chcemy głośniej to idziemy do drugiego pokoju:-D:-D to wszystko przez te zęby:baffled:
grzechotka- oby ten paskudny gronkowiec dał spokój Kubusiowi:tak::tak: mi też by się przydało zrobić porządki w szafie bo strach otworzyć:szok:

miłego dnia :-)

hejka
miało być słonecznie i co pupa:angry:

kalaga to pablo miał gronkowca a Kuba jakies tam inne bzdety

no ale niestety dzis juz była pobudka o 12 ale krótka i spał do 4 sam a potem R go przyniósł do nas no nie jest to cała noc ale lepszy rydz niż nic:-):-)

oj grzechotka- pomyliło się, przepraszam :zawstydzona/y: no to żeby Kuba się pozbył tych innych bzdetów i spał calusią nockę:tak::tak:
a Pablus viki- odgonił gronkowca

chyba bredzę dziś z rana:rofl2:

witajcie

grzechotka no wlasnie a co powiedzial wam lekarz na tą bakterie w kale>>????sorki jesli pisałaś..ale moze jakos mi umknęło:sorry2:

no a u nas wyniki moczu i krwi sa bardzo dobre.czekamy teraz na posiewy kału , oraz gardło i nos...
jesli nic sie nie wychoduje to bedą jutro:tak:

zmykam, ide sniadanko zrobic i z mamą kawy sie napic...

reklama
Witam

Viki to dobre wieść z samego rana nam przynosisz :tak: a jeżeli chodzi o tego gronkowca ( nie wiem jak się piszę to poprawnie) to słyszałam że najcześciej łapie się go w szpitalach i duża część dzieci z tego miejsca go ma :-(

Grzechotko byś mi dała inspiracje abym i ja zrobiła takie porządki u siebie w szafkach :sorry: muszę zrobić remanent i po pakować rzeczy z których już powyrastały lub się już nie nadają do założenia :sorry::sorry:

Kacha jak tam zdrówko :happy: lepiej ci

Asia ciekawe sny ma ten twój mąż :-p moja Madzia wstaje o 6-7 rano czasem i o 8 ale rzadko :confused2: ale za to Sebastian jako jednyny wczesny ptaszek ja jego nawet nie budzę do przedszkola za to on mnie zawsze budzi o 6:30 codzienie

Weroniczko jak tobie pomoże taka dieta to i ja wezmę się za siebie bo jestem już za tłusta i mi dzieżko z tymi kilogramami przez to że mam prawko przytyłam aż 7 kg :angry::angry::angry::angry:

Sylwia u mnie też zaczyna się wymuszanie, histerja, jeczenie że chce na rence ale babcia nam dużo pomaga i spełnia jej żądania :eek:

Iza dość nie daleko siebie mieszkamy i powiem ci że i w Piasecznie nie mam dobrego personelu w laboratorium :no: są tam takie pielęgniarki że szkoda mi słów ostatnio na pobieraniu mi krwi ja im mówiłam że nie znajdą żyły bo mam takie ciało to ona mi wsadza igłę i szuka ja je na to że mi po mięśniach jeździ tą igłą i niech się wkuję tam gdzie pokazałam a ona na to "że pesymistycznie podchodzę do badania i dlatego nie widać mi żył" :laugh2::laugh2: uśmiałam się nie źle

Wczoraj moja kochana pralka odeszła do lepszego świata i muszę poszukać sobie nowej partnerki do prania :-(:-( Może polecicie mi jakąś dobrą pralkę do kwoty 1200zł i żeby ona nie była mądrzejsza od demie :tak:
I mam zamiar kupić łóżko piętrowe dla Roksany i Seby nawet sobie upatrzyłam coś takiego
Łóżko piętrowe KASIA - PROMOCJA___od____m_k_z (566155966) - Aukcje internetowe Allegro

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry