• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
oooo......nikt o nas nie pytał-babuchy wstręciuchy :tak::-D:-p
Kubuś śpi -no to sobie trochę tu pobędę-muszę dziś sporo zrobić łazienkę posprzątać i pomyć podłogi,-kurcze a tak mi się nie chce!!! -do tego jakaś taka pogoda wstrętna! i @ dostałam.brzuch mnie boli.

teddie.gif

Viki-cieszę się że mały był taki dzielny na badaniach-trzymam kciuki żeby wyniki były ok!!!

Kwiatuszek-widzę że i u Was net szwankuje????

Weroniko-Gratki dla Tadzia za sen bez smoczka.:tak:

Aguś-bo ja jakoś taka jak ten misio!!!

obrazki -wpisz w google jaki chcesz np.miłosne i Ci wyskoczy -potem kopiuj adres obrazka i już masz......klikasz na ten obrazej jakbyś chciała fotkę wstawić wklejasz adres obrazka i gotowe.

Kasiamaj prze gg mi wysłałaś te problemy z netem :crazy::rofl2::-D:-D:-D u mnie od rana nie działał, i przed chwilą mnie przerwało :-( co jest??? hmmm...
No i ja bym o Ciebie pytała :-p tylko że w tym tyg. D po południu zasiada do kompa i jestem tylko do 15... ;-)

Viki oby wszystko było dobrze... ;-):-)

Anetka łóżko piętrowe super sprawa... :tak::-) sama kiedys miałam :-) :-D

No robota się u mnie bujnęła, cieszę się. Jutro jadę do gina... ciekawe co tam powie po przeglądzie podwozia :-D

No i w sobotę będzie piesio... Trzeba go obkupić ;-)

Paula-pleplasiam!!! :tak::sorry2:-już nie będę Ci ploblemów wysyłać dobla.....nie gniewas się??? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-p a masz neostradę czy radiowy? bo neostrada cś nawala moim znajomym też bo na gg mają zę im nie chodzi....
no mam nadzieję że byś zapytała :tak::confused::-p- co u nas :confused: hehehe
57.gif
no to masz ode mnie w prezencie takie kwiatulki ładne! i słonko-żeby dzień był ładniejszy.

kasiamaj-to pewnie przesilenie wiosenne, uśmiechnij się:-):-):-)
paula- to Julka będzie miała radochę:tak::tak::tak: powodzenia u gina:tak::tak:

a ja jem sobie sałatkę marynarską:-p

reklama
Kasiu nie ty jednana ale ci podpowiem że jeżeli twoi sąsiedzi dużo ściągają i włączają tak zwane muły to masz prawo mieć kłopot z netem ponieważ te programy wsysają całe łącze. A jeśli masz neta z zasiany wiec nie masz pełnego ich łącza :tak: Podpowiem też że czasem trzeba ruter zrestartować bo będzie zawieszał połączenie z netem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry