• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Niech Ci bedzie...jestes usprawiedliwiona:tak::-D:-p

Elcia??? i co pjesz tą kawkę i nawet nie pogadasz??????:crazy:

A ciekawe gdzie Jutreznka????????? jejku pewnie biedna zpracowana.....ciekwe czy kupiła telewizor????hmmmmm:baffled:;-)

Ostatnia edycja:
reklama
viki no wiec powiedziała ze to niegroźna bakteria i nie podała antybiotyku tylko przez miesiac probiolak a potem jeszcze raz posiew moze sama sobie pojdzie

cz wy tez macie tyle prania bo ja codziennie musze pranie wstawiac kurka wodna a potem stosy prasowania:wściekła/y::wściekła/y:

ide obiad robic

dzien dobry

nikt sie o mnie nie pyta buuu

jestem wkur...., wczoraj mialam taki dobry dzien, mialam urlop pojechalismy do Wawy kupic sobie LCD do salonu 47 cali :tak::tak:, wreszcie bo juz sie doczekac nie moglam plus do tego dvd bo mielismy zepsute, potem wieczorkiem jeszcze raz pojechalismy do wawy tylko na kolacje do kfc bo mialam smaka :-):-).
A mialam sobie jeszcze mebelek kupic do salonu a tu dupa, jestem wsciekla jak nie wiem, zawsze jak cos zaplanujemy kupic to cos niespodziewanego wychodzi. Pekla nam miska olejowa w R samochodzie, wczoraj za 100 kupil olej i caly wyciekl, dzis kupil ta miske uzywana na szrocie za 350 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: plus 5 litrow nowego oleju to 100 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. 550 na taka glupote :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. I juz nie kupie tych mebli bo jeszcze ogrzewanie sie nie skonczylo i kurde 1000 na gaz wydajemy :angry::angry::angry::angry::angry:. A mialam jeszcze Kubie kupic wozek :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

I tyle nie pisze nicwiecej bo jestem wsciekla jak cholera :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: przez ten przeklety samochod :angry::angry::angry:

Co do zlotu wypowiem sie wieczoram jak z R pogadam :tak:

Do tego mam katar i od niedzieli boli mnie gardlo :angry::angry:

Milego dnia, juz nie smece :crazy:,

Ojej Jutrzenka ile dałaś tych minek...ooo takich: :wściekła/y: ale one nie są wesołe....biedna moja kochana:tak:
Ja pamietałam o Tobie!!!!:tak::-D(nawet specjalnie edytowałam powyzszy post...heeh)

Grzechotka ja piore co drugi dzien ale nigdy nie prasuje....:tak:Sprawdz w swojej pralce moze masz tą opcję gdzie ubrania sie nie zgniecą tak bardzą, wtedy tylko mocniej strzepniesz mokre, ładnie powiesisz i nie bedzie tyle roboty....no wiadomo, ze są rzeczy ktore wymagają prasowania....
Bo tak to rzeczyiscie mozna sie niezle narobic....

Ostatnia edycja:
Jutrzenko u mnie to samo wydatki i wydatki muszę kupić pralkę nową, łóżko piętrowe no i samochód w naprawie mam
A ja piorę codziennie nawet się mi zdarza tak w tygodniu puść 2 prania w ciągu jednego dnia ja nie prasuję wszystkich ciuszków najczęściej na bieżąco jak rano wstaje i dzieci ubieram

no to mamy już posprzątane-aż łeb boli mnie od tych oparów spirytusowych!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nawdychałóam się że szok!!! BLLLEEEEE!!!
mam to Was pytanie-czy zna któraś z Was skuteczny środek do mycia piekarnika???-poprzedni mieszkańcy naszego domku strasznie go zapuścili a ja teraz walczę z tłuszczem!!! i nie mogę go zwalczyć-mimo że kuchenka jest nowa!!!
Kubuś mi usypia po raz drugi.

hej babeczki!

anetka, weroniczka przygotujcie się na wojnę "kto na górze" :-D zawsze marzyłam o piętrowym łóżku, i o spaniu na górze ale się nie doczekałam ;-) za to t. z bratem mieli: t. spał na dole a ł. (młodszy) na górze. ale spanie na dole wychodziło lepiej bo jak ł. zachciało się w nocy siusiu to musiał złazić po drabinie :-)

a my dzisiaj z kinkiem robiłyśmy porządki! odkurzała razem ze mną. musiałam ją jakoś "przekonać" do odkurzacza bo wcześniej się bała i się udało :-) sama za rurę łapała i szurała po podłodze ;-) muszę częściej odkurzać to dziecię się przyzwyczai :tak::-)
poza tym byli moi rodzice i ją trochę pobawili...
widzę, że słońce za oknem. chyba będzie popołudniowy spacerek :tak:

kasia ja to mam taki super preparat odtłuszczacz ale mi go t. z pracy przynosi :-( bo on nie jest do dostania w sklepach :-( robię tylko psik-psik i pięknie tłuszcz rozpuszcza :tak:

reklama
Kata no to "psik psik" hehe:-D to pewnie jakaś tajna mikstura??? która usuwa brud....;-)No i brawo dla Kingi:tak:mała porządnisia:-)

Kasia no nie pomoge Ci....uuu....a co za temp.? moze zabki....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry