Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

, wreszcie bo juz sie doczekac nie moglam plus do tego dvd bo mielismy zepsute, potem wieczorkiem jeszcze raz pojechalismy do wawy tylko na kolacje do kfc bo mialam smaka :-):-). 

plus 5 litrow nowego oleju to 100 

. 550 na taka glupote 

. I juz nie kupie tych mebli bo jeszcze ogrzewanie sie nie skonczylo i kurde 1000 na gaz wydajemy 

. A mialam jeszcze Kubie kupic wozek 

.

przez ten przeklety samochod 

,
ale one nie są wesołe....biedna moja kochana

(nawet specjalnie edytowałam powyzszy post...heeh)
Sprawdz w swojej pralce moze masz tą opcję gdzie ubrania sie nie zgniecą tak bardzą, wtedy tylko mocniej strzepniesz mokre, ładnie powiesisz i nie bedzie tyle roboty....no wiadomo, ze są rzeczy ktore wymagają prasowania....

nawdychałóam się że szok!!! BLLLEEEEE!!!

Są cudne. I ubranka także wspaniałe

Dziękujemy z Małgosią za prezencik:-):-):-):-):-)
zawsze marzyłam o piętrowym łóżku, i o spaniu na górze ale się nie doczekałam ;-) za to t. z bratem mieli: t. spał na dole a ł. (młodszy) na górze. ale spanie na dole wychodziło lepiej bo jak ł. zachciało się w nocy siusiu to musiał złazić po drabinie :-)
:-)