• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Hej Laski,
Rycerzyk drzemie a ja piję herbę. muszę umyć jeszcze dziś podłogi bo mi mały rozmazał r ożne rzeczy, które miał zjeść...:crazy: ale za to ładnie zjadł zupkę ogórkową aż byłam w szoku... kurcze jak dziecko kiepsko je to rzeczywiście problem. Normalnie nerwicy dostaję bo ostatnio nie zjada nawet do końca misiowego jogurcika a jest taki mały, nie wiem czy wiecie o jakie chodzi, w każdym bądź razie małe. Płakać mi się chce i cała w środku chodzę jak nie chce jeść...A wasze ładnie jedzą ?? może macie jakieś sposoby??
Grzechotka ja też piorę codziennie, najgorzej nie lubię prasowania i układania, wieszać nawet lubię a szczególnie latem na balkonie:-D ale też już wszystkiego nie prasuję, nam to jak coś potrzeba a małemu tylko te rzeczy co przy ciałku:tak: bo inaczej to bym chyba zwątpiła... ach muszę jeszcze poskładać pranie wczorajsze:baffled:
Jutrzenka bidulko jakiś ten czas niełaskawy i dla Ciebie... nas czeka wymiana sprzęgła czyli pewnie ok 1000 a za gaz płacimy co dwa miesiące i tak średnio 500. Wkurza mnie to, bo to mieszkanie służbowe, ale strasznie drogie w utrzymaniu:baffled: i nic nie jest w czynszu z opłat:crazy: więc i duchem i wydatkami jestem z Tobą:tak:
Anetka my mamy pralkę Candy i była chyba niedroga, wzieliśmy najmniejszą o możliwie największej pojemności (mamy małą łazienkę)i wypadło na tą. Nic się z nią nie dzieje poza tym że coś tam się raz zapchało ale to z mojej winy, bo zawsze sypię na maxa proszku do pojemniczka jakoś tak mi się sypie:sorry2:, zresztą ze względu na małego używamy tych proszków sensitive...mały miał kiedyś krostki na buzi jak przytulał się do naszych ubrań od persila:blink:
No nie wiem co tam jeszcze miałam może za chwilę .. chyba coś tu chaotycznie napisałam ale jakaś taka ostatnio cała niepoukładana jestem:-D

no czesc lasencje !!
anetko ja ostatnio mialam candy z suszarka ( ale jest tez opcja bez) i byla bardzo dobra i nawet moja bratowa taka kupila bo jej sie podobala a teraz ma hotpoint to chyba nie ma w polsce?? bo tamta sprzedalismy koledze bo w tym domu juz byla zamontowana ta. obie polecam chociaz taki tutajszy speco od pralek powiedzial ze boscha sa bardzo dobre chociaz drogie...
jutrzenko cale szczescie mam juz LCD 47cali i nowe auto hhehe i nie spotka mnie to co ciebie hehhe ale mysle ze u ciebie bedzie lepiej hehe
weroniczka wez mnie kopij w tylek to i moimi bucikami sie bedziesz zachwycala hehe postaram sie dzis naszykowac to moze w piatek sob wysle??
ogolnie u nas pogoda w kratke raz deszcz raz slonce i jakos sie tak nie bardzo obudzona czuje...
co tam jeszcze ??
viki daj znac co z Pawelikem ??

wpadłam tylko na chwilkę -bo zaraz idę na "pierwszą miłość"
Kubunio mi odpadł i sobie smacznie drzemie.....
dziś YOU CAN DANCE?????-oglądacie?????:-D:-D:-D:-D:-D
gorączka mu spadła wiec mam nadzieję że to tylko chwilowe było-jakiś skok.
robię pranie więc będę miała wieszanko.
któraś pytała o pralkę.....-sorki ale mi wyleciało która...-chyba ANETKA-dobrze pamiętam?-słuchaj powiem Ci tak-jak już masz kupić nową to taką normalną żeby za dużo bajerów nie miała...-bo ostatnio jak był u mnie mechanik to mówił że jak się tak pralka-super hiper rozwali to za części zapłacisz tyle co za nową która mniej by kosztowała.aha i mówił też żeby nie brać takiej z dużymi obrotami wirowania bo wyciągasz pranie co prawda suchsze ale za to pogniecione.chwalił chyba ...bo już nie pamiętam marki BOSCH-a AMIK-ę i ARD-o.

Kacha-nie wiem co do tej masci?-całkiem możliwe-ale Kata może mieć rację-choć ja Kubusiowi smaruję pod noskiem i nic mu nie jest.

Paula-nie miałam tego cifa-może to też pomysł?

Weroniczka-dzięki za wieści o tym leku-moja kuzynka to brała-muszę jej to przekazać- a może lepiej nie?-jak myślicie?

Weroniczka nieźle. My na razie nie wiemy co to antybiotyki :tak:;-)
Jakiś czas temu była afera bo w słoiczkach dla dzieci znaleźli właśnie kawałki szkła... :szok: Chyba Bobo Vity jak mnie pamiec nie myli... niestety... ciągle coś... :dry:

A dziś małej zamówiłam 10 par skarpet bo już wyrasta a niedługo i rajstopki się zrzuci to trzeba zapas robić. U nas w sklepie Yorkera kosztują 5zł :szok: a na allegro za te same 3,10 :sorry2: nawet z wysyłką się opłaca i duży wybór, nie to co u nas w sklepie.:crazy:

Kurcze ta maść ma jeszcze długi termin, posmarowałam sudocremem i na wymioty mi się zbiera:sorry: Sudocrem w połączeniu z zapachem pieczącej się lasagne to niekoniecznie fajny zapach :-p
Kasia pewnie, że YCD będę oglądać, no chyba, że Oliś ma wobec mnie inne plany :eek: Zaraz wyjdę z siebie i nie wrócę tak gruby na trzy śruby dzisiaj marudzi :wściekła/y:

kasia i kacha ja podobnie jak kacha hehe jak mi dziecko pozwoli hehhe to obejrze YCD bo uwazam ze pierwsze odcinki sa najlepsze te z castingow hehe
kurcze wlasnie sie oszarpalam, przekopalam caly schowekw poszukiwaniu bucikow no i zgadnijcie co sie okazalo ?? lezaly sobie spokojnie u Gajutka w szufladzie hehe no ale przynajmniej w schowku troche wywalilam pudelek heh
sylwia m to jednak kosmetyk bo dzis wyprostowalam elegancko i polyskiem hehe
co tam jeszcze hmmm

reklama
alex wiesz jak to jest. czlowiek 2 lata mieszkal w wynajmowanych mieszkaniach to sie przyzwyczailam zbierac duze pudelka bo wiesz jak sie przeprowadzasz to sie przydaja :))
i wlasnie w schowku znalazlam jeszcze 2 hehhe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry