• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kasia luknęłam na butelkę i znalazłam na allegro!!! polecam ci! naprawdę jest świetny!
oferta_i.php

tu strona producenta
Womax
a tu przykładowa aukcja na allegro:
Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro

reklama
tak patrzę, że mają sporo fajowych rzeczy w ofercie :tak: pokończą mi się mikstury :-D to posprawdzam bo ten odtłuszczacz jest znakomity!

moja jeszcze z godzinkę podrzemie ;-) wczoraj spała ponad trzy :-) ale wiercą cholercia i mi ją budzą łobuzy!!

dota po spaniu to sama słodycz :-D

EDIT: tak patrzę, że na a. trochę drożej ale nie da się kupić u producenta po 1 szt. :-(

Ostatnia edycja:
Kata-dzięki wielkie!!!!
mój teść też dostaje taki żółty-ale to nie ten sam....chyba bo on bierze sobie w pracy do mycia rąk od smaru....i podobno ładnie mu się zmywa ale czy to dobre do kuchenki???? -ale zapiszę to co Ty polecasz.-dzięki raz jeszcze.

Dota-miłego milusiowania się z Krzysiem.

idziemy obiad robić....wpadnę póżniej,jak nie padnę...bo łeb mnie boli i tak mi się kręci od tego dziadostwa w głowie.

Ostatnia edycja:
Dzień doberek Dziewczynki:-)
Alex zgłaszam reklamację, z Twojego Olisia terror przeniósł się dzisiaj na mojego :-pBrzęczy i brzęczy i końca nie widać :baffled:
Słuchajcie czy możliwe jest uczulenie na maść majerankową? Kurcze pod nosem wyskoczyły mi takie bąble i już sama nie wiem czy to od maści czy od kataru:baffled:
Miłego dnia Babeczki, wracam do terrorysty :crazy:

kacha bardzo możliwe :tak: sprawdź datę ważności bo ja ostatnio smarowałam przeterminowanym ale nic nie wyskoczyło ;-) a może podrażnił katar w połączeniu z maścią :confused: od dawna smarujesz?

No i ja tez juz jestem.... jak zwykle od rana prawie szaleje po miescie... Mowicie o tym, ze porzadki trzeba zrobic w ciuchach...otoz ja wlasnie wczoraj i przedwczoraj troche robilam i okazalo sie duzo rzeczy jest juz za malych, a wcale nie mam tak duzo nowych- mowie o Olisiu... No wiec podskoczylam do miasta troche mu podokupowac.
Pogoda byla piekna, wiosenna, a w drodze powrotnej zaczal walic grad....:crazy::angry::wściekła/y::crazy:

Kacha- :-D:-D:-D a moje grzeczniutkie dzisiaj jak anioleczek....:tak::-D

Dota- bardzo mi przykro z powodu Waszego KFC....:sorry2::-D;-)

Jutrzenka- no to pechowo u Ciebie bylo....:sorry2: Oby tez pech juz sobie gdzies poszedl.... ( ale nie do mnie....:no::dry:)

Viki- swietnie, ze pierwsze wyniki sa ok... cale szczescie:tak:

reklama
Juz mam neta...

Anetka u mnie UPC internet + kablówka. Mam 10 mega i zawsze było ok a dziś jakieś dziwactwa...

Kasiamaj nono ładne słoneczko i kwiatuszki, dzięki :-)
A co do cudownego środka to hmm... nie pomogę chyba... a może ten Cif Actifizzz... :sorry2:

Dota... szkoda KFC...:-( też czasem lubię skubnąć... ;-)

Anetka dobrze się rozejrzyj z tą pralką bo moja babcia ma taką nowsiejszą z wyświetlaczem itd. bajery... a jak włoży za dużo to nie załączy się pranie, więc może tylko pół pralki wsadzić :baffled: nowoczesność...

Weronika łóżeczko super :-) :tak::-):-):tak: To się Staś ucieszy :-)

Kacha wszystko możliwe. Posmaruj sobie może Sudocremem to Ci obsuszy ładnie ;-)

Jutrzenka przykro że tyle wydatków wyskoczyło... :-( uśmiechnij się... będzie dobrze, a wózio może za zwrot się kupi ;-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry