• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

44uk6.gif

zaraz wracam idę Was poczytać-bo widzę produkcja narasta...:tak::-);-)

reklama
Witajcie Kobity
kal.aga czyżby deja vi, jakbym już czytała Twojego posta:confused:
Jutrzenka niech ta lala z pokoju nie fika bo dziewczyny bboomowe są bojowe:-D
Stefanka ale Ci fajnie, mój d. ostatnio ma deficyt romantyzmu i nigdzie mnie nie zabiera:crazy: ach no i jest przeciwnikiem zwierząt w domu także dopóki nie wybudujemy sobie domu dopóty nie będę miała pieska:zawstydzona/y:. Ja z Marcelem też mamy katajek:baffled: wkurzona jestem bo świństwo jakieś ze szpitala przywlekliśmy chamstwo po prostu dorzucili nam do bardzo malutkiej sali chore dzieciątko, a było dużo sal wolnych ale cóż... polskie szpitale.. ach wyżaliłam się nie mniej mi za złe:-D
Asiacur ja polecam Daniela ortopedyczne są bardzo zwyczajne, skórzane i niedrogie jak będziesz chciała to się pofatyguję i zdjęcie zrobię.:tak: Były najtańsze z tych co polecała dr; u nas kosztowały 45 zeta, bardzo fajne, polecam
Kacha Niech Oliś pozdrowi cioteczki bboomowe ze sceny ycd :-D:-Di padła piękna data 16.03 jeden jedyny mój dzień w roku bo mam imieniny z urodzinami razem:baffled: więc taka kumulacja. Przypomniałaś mi bo odkąd jest hrabia z nami to zapominam o sobie a kiedyś nie było takiej opcji.
Edit Dota złota zaraz zadzwonię do swojej teściówki
Pranko się pierze chyba teraz umyję podłogi, a jak tam u Was??
Czy to przypadek że zawsze jak piszę to nikogo nie ma?? Czy mnie nie chceta????

Ostatnia edycja:
Asia-myłam tą kuchenkę takim rozpylaczem TYTAN. do kuchenek ,okapów,i blatów-do zmywania tłuszczu.zapach nawet fajny....ale za dużo go chyba????-aż się naćpałam :-p:-( my mamy taki kapciuszki ViGGaMi-to jest firma która szyje obuwie dziecięce kapcie.buciki kozaczki sandałki itp.mieści się w nas w mieście -więc mam blisko.organizowane są kiermasze więc wszystkiego do wyboru do koloru.kapciuszki mają bardzo mocne zapinki których ja nie mogę czasem poodpinać-a Kuba tym bardziej-i chwała im za to....wklejam fotkę my obecnie mamy takie-bo Kubie się nóżka poci i wziełam tym razem trochę bardziej odsłonięte,ale mają różne fasony-na sznurowadła.na zapinki,na rzepy,my mamy te.
butitki.jpg

Kuba sam sobie takie MORO wybrał :-D:-D:tak:

Kacha-u nas też piruety były w czasie YCD.Kuba skakał jak szalony w łózku.i przewroty robił.a ta laska nieżle pierdyknęła-ale do Lizbony jedzie :-D:-D:-D

Dota
-dzięki za wieści o teściowej :-D:-D:-D-mam dylemat?-dzwonić czy sobie darować :-D:-D:-D:-p

Paula-Kuba ma te skarpetki z chłopięcych nr.12 -ja jeszcze taniej je kupiłam...u moich rodziców w miejscowości w sklepie płaciłam 2 zeta z groszami...a u Was jakoś drogo 5 zł. to pewnie że lepiej z allegro.

Iza ja jestem...wlasnie usiadlam:tak:fajnie na dworze ale musielismy wracac Mufinek zaraz idzie spaciu:tak:

Jutreznka a co ona takiego zrobiła????no i zdrówka kochana siostro:tak:

Paula dziękuję:tak:

Mały mi śpi :happy: -mielismy ruszyć na zakupki-ale poczekam jak się wyśpi...już dziś nie miał tej temperatury.więc myślę że można z nim iść na spacer?-co nie?-jak myślicie?:confused:
jutro jadę do rodziców -więc mogę zobaczyć czy są jeszcze te skarpetulce co pisałam o nich.muszę coś dziś na obiad wymodzić -ale pomysła mi brakuje???-może tak na szybko zrobię ziemniaki w bułce tartej smażone z cebulką i kiełbaską-hhhmmmm???
a tu obiecane przebiśniegi Wam zapodam :tak:;-):-)

a więc dla każdej z Was-a co?-kwiatki Wam podaruję.

przebiniegii.jpg

Kasiamaj jak pięknie wiosennie :-) ja mam obiad wczorajszy ale zastanawiam się nad zebrą ciastem hmmmm??
Dota no właśnie na dworze piknie a ja i syn chorzy :zawstydzona/y: ale przynajmniej wstrzeliłam się w pogodę z praniem pościeli :-):-);-)
Jutrzenka moja teściowa nawet ostatnio mi nie podpada... może dlatego, że już się do niej przyzwyczaiłam albo rzadko jeździmy :-D:-D echh nie jest taka zła, zadzwonię później a może wieczorkiem na skype to będzie za darmoszkę:-D

Wkleję te butki jak mi się uda...:confused: o i pranko się wiruje zaraz będę wieszać

Ostatnia edycja:
Iza-to my mamy też podobne-ale jeszcze o numer za duże. (będą na następny raz) kupiłam je za 29zł.całe ze skóry z usztywnioną piętką.

takie.
bs1n.jpg

bs2.jpg

dziewczyny -a co do skarpetek to mogę sprawdzić dla chętnych czy są jeszcze w tym sklepie???

trochę żeby Was rozbawić....-a właśnie gdzie Wy jesteście?

> Pan Prezydent RP wymknął się ochronie i niezauważony opuścił posiadłość na
> Helu. Złapał stopa i późnym popołudniem wylądował we Władysławowie.
> Pochodził trochę po plaży, wydał 19,50 na pamiątki w straganach na deptaku
> aż zrobił się głodny. Ale zobaczył, że nie ma już kasy. Szybko
> pomaszerował
> na pocztę wyma****ąc książeczką oszczędnościową PKO na której miał
> zadołowane całe 400 zł. Na poczcie okazało się jednak, że nie wziął ze
> sobą
> dowodu osobistego i panienka nie chciała mu wypłacić pieniędzy. Trochę zły
> powiedział :
>
> - Przecież ja jestem Lech Kaczyński. Prezydent RP.
>
> - Każdy może tak powiedzieć - odparła panienka z okienka
>
> - No ale jak mam pani udowodnić, że ja to ja - nie dawał za wygraną Lechu
>
> - Hmm - pomyślała panienka - Wie pan, kiedyś był tu Krzysztof Krawczyk i
> też
> nie miał dowodu ale zaśpiewał "parostatek" i wypłaciliśmy mu pieniądze.
> Innym razem Adam Małysz pokazywał jak się ląduje telemarkiem i też
> uwierzyliśmy mu. Może i Pan jakoś nam udowodni, że jest Pan Prezydentem .
>
> - No nie wiem - odpowiedział zły jak diabli Kaczyński - Przychodzą mi do
> głowy same jakieś po****** pomysły.....
>
> - Oczywiście Panie Prezydencie - przerwała mu panienka - W jakich
> nominałach
> mam wypłacić Panu pieniądze ?

reklama
Hej :-)
U nas dzisiaj jakas dziwna rzecz sie stala... Oliwier obudzil sie o 5:30 i zwymiotowal...:confused::confused::szok: kurde, nie wiem co jest grane....:confused::baffled:. Nie jest chory, ani przeziebiony, ani nic, wiec...? Siedze dzisiaj w domu i go poobserwuje.... zobaczymy co sie z tego wykluje. On mi nigdy tak ni z tego ni z owego nie wymiotowal w srodku nocy....:no::no::no:

kasiamaj- fajny dowcip....:tak::-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry