Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ach no i jest przeciwnikiem zwierząt w domu także dopóki nie wybudujemy sobie domu dopóty nie będę miała pieska
. Ja z Marcelem też mamy katajek
wkurzona jestem bo świństwo jakieś ze szpitala przywlekliśmy chamstwo po prostu dorzucili nam do bardzo malutkiej sali chore dzieciątko, a było dużo sal wolnych ale cóż... polskie szpitale.. ach wyżaliłam się nie mniej mi za złe
Były najtańsze z tych co polecała dr; u nas kosztowały 45 zeta, bardzo fajne, polecam
i padła piękna data 16.03 jeden jedyny mój dzień w roku bo mam imieniny z urodzinami razem
więc taka kumulacja. Przypomniałaś mi bo odkąd jest hrabia z nami to zapominam o sobie a kiedyś nie było takiej opcji.
:-( my mamy taki kapciuszki ViGGaMi-to jest firma która szyje obuwie dziecięce kapcie.buciki kozaczki sandałki itp.mieści się w nas w mieście -więc mam blisko.organizowane są kiermasze więc wszystkiego do wyboru do koloru.kapciuszki mają bardzo mocne zapinki których ja nie mogę czasem poodpinać-a Kuba tym bardziej-i chwała im za to....wklejam fotkę my obecnie mamy takie-bo Kubie się nóżka poci i wziełam tym razem trochę bardziej odsłonięte,ale mają różne fasony-na sznurowadła.na zapinki,na rzepy,my mamy te.

-mam dylemat?-dzwonić czy sobie darować 

-mielismy ruszyć na zakupki-ale poczekam jak się wyśpi...już dziś nie miał tej temperatury.więc myślę że można z nim iść na spacer?-co nie?-jak myślicie?
;-):-)
ale przynajmniej wstrzeliłam się w pogodę z praniem pościeli :-):-);-)
echh nie jest taka zła, zadzwonię później a może wieczorkiem na skype to będzie za darmoszkę
o i pranko się wiruje zaraz będę wieszać

kurde, nie wiem co jest grane....
. Nie jest chory, ani przeziebiony, ani nic, wiec...? Siedze dzisiaj w domu i go poobserwuje.... zobaczymy co sie z tego wykluje. On mi nigdy tak ni z tego ni z owego nie wymiotowal w srodku nocy....