• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

no dota o tym nie pomyślałam :-D;-)
grzechotka to sprawdzę jeszcze toshibę i zgłupieję do reszty :-D chłop mówi: wybierz sobie jaki ci się podoba ja płacę :-) i bądź tu mądry :baffled:

reklama
kasia piździ piździ. ja siedzę w domu i czuję wiatr we włosach :-D a tak na serio zakręcili ogrzewanie i czuć chłód :angry: chyba sezon grzewczy się skończył czy cuś :confused:
alex balkon w drugim pokoju :-D :-D :-D

no ja zabrałam Kubę do miasta -ale jak go z auta wyciągnęłam to minę zrobił :oo::oo2::hmm::growl: jak mu prosto w dziubka powiało.:-D:-D:-D:-D
kupiliśmy co trzeba,trochę pospacerowaliśmy i do domku-musiałam mu parasolkę p.słoneczną rozłożyć bo mu świeciło słonko i wiało-a on się zastawiał.....:tak::tak::tak:

reklama
nono Aga- Kata ma rację-zeby Cię nie porwalo-bo wiesz ja to wózka się trzymałam...:-D:-D:-D a ...że ze mnie grubaska to też mnie nie ruszyło...z miejsca:-D:-D:-D
denerwuje mnie ta babka na żyrandolu z tego plusa -ciągle mi tu się bujaa i buja-przegoncie ją stąd bo ja coś nie mogę.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry